[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Σε ευχαριστω πολυ!

Και η μπαταρια του ειναι super, που το φοβομουν λογω οθονης που πραγματικα δεν παιζεται
Επισης η δικη μου γνωμη ειναι οτι αξιζει η μεταβαση απο το 3.

Για να μην γραφω πιο πολλα, λιγο πολυ συμφωνω με το παρακατω :fahne90:review
http://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-4-review/

2014-11-09 14.26.29.jpg

Last edited:
"O Βασιλιάς επέστρεψε"...
Πφφφφ,ελπίζω ο "Βασιλιάς νούμερο 4" να μπορεί να εστιάζει γρήγορα στις φωτογραφίες του και να μπορεί να τραβήξει καμία από απόσταση κάτω από τα 10cm.
Ελπίζω επίσης να μπορεί επιτέλους να ανοίγει τις επαφές και τον dialer στιγμιαία.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

"O Βασιλιάς επέστρεψε"...
Πφφφφ,ελπίζω ο "Βασιλιάς νούμερο 4" να μπορεί να εστιάζει γρήγορα στις φωτογραφίες του και να μπορεί να τραβήξει καμία από απόσταση κάτω από τα 10cm.
Ελπίζω επίσης να μπορεί επιτέλους να ανοίγει τις επαφές και τον dialer στιγμιαία.
Όλα αυτά που λες , ο βασιλιάς Νο4 τα κάνει πολύ καλύτερα από ότι θα ήθελες και στο λέω όχι γιατί το έχω, που δεν το έχω, αλλά γιατί το έχω δοκιμάσει πολύ σκληρά και με εντυπωσίασε.
Σε τέτοιο βαθμό, που αν και πρόσφατα πήρα το Alpha, το ζήλεψα. Ό μόνος λόγος που κρατήθηκα για να μη το πάρω και αυτό, είναι ότι δεν έχω συνηθίσει και δε μου χρειάζονται τέτοια μεγέθη οθόνης σε κινητό, και φυσικά εκτός της απίθανης φωτογραφικής μηχανής του, τα περισσότερα από αυτά που προσφέρει επί της ουσίας εμένα δε μου χρειάζονται.
Η συσκευή όμως αυτή είναι ίσως ότι καλύτερο έχει βγει και υπάρχει έως τώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Όλα αυτά που λες , ο βασιλιάς Νο4 τα κάνει πολύ καλύτερα από ότι θα ήθελες και στο λέω όχι γιατί το έχω, που δεν το έχω, αλλά γιατί το έχω δοκιμάσει πολύ σκληρά και με εντυπωσίασε.
Σε τέτοιο βαθμό, που αν και πρόσφατα πήρα το Alpha, το ζήλεψα. Ό μόνος λόγος που κρατήθηκα για να μη το πάρω και αυτό, είναι ότι δεν έχω συνηθίσει και δε μου χρειάζονται τέτοια μεγέθη οθόνης σε κινητό, και φυσικά εκτός της απίθανης φωτογραφικής μηχανής του, τα περισσότερα από αυτά που προσφέρει επί της ουσίας εμένα δε μου χρειάζονται.
Η συσκευή όμως αυτή είναι ίσως ότι καλύτερο έχει βγει και υπάρχει έως τώρα.

Χωρίς να θέλω να σε πικάρω,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ διάβαζα και για το Note 3.Βρε τι ανυπαρξία λαγκ,τι καταπληκτική κάμερα,τι διάρκεια μπαταρίας...
Τρίχες όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Να με συγχωρείς αλλά όλα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτά που λες.

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου σε Samsung και android (s4), μπορώ να πω ότι έχετε και οι δυο δίκιο. Το τηλέφωνο όταν το αγοράζεις είναι διαστημικό, ταχύτατο, πανάλαφρο κλπ, και μετά από 2-3 μήνες χρήσης δεν ξέρεις τι σου φταίει και πας για format....

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου σε Samsung και android (s4), μπορώ να πω ότι έχετε και οι δυο δίκιο. Το τηλέφωνο όταν το αγοράζεις είναι διαστημικό, ταχύτατο, πανάλαφρο κλπ, και μετά από 2-3 μήνες χρήσης δεν ξέρεις τι σου φταίει και πας για format....

Λενε οτι τα note τα πανε καλυτερα σε αυτο που αναφερεις ενω τα S και τα υπολοιπα οντως κανουν αυτο που περιγραφεις.
(ισως τα σωζουν τα 3GB ram. ?)
Και πανω σε αυτο εχω μια απορια. Γιατι μετα απο 2-3 μηνες. ? Τι αλλαζει. ?
Ετσι κι αλλιως απο την πρωτη εβδομαδα στο κινητο καποιος του κανει setup και του εχει φορτωσει οτι ειναι να του βαλει.
Που οφειλεται αυτο το κρεμασμα που περιγραφετε υστερα απο μηνες. ?

Λενε οτι τα note τα πανε καλυτερα σε αυτο που αναφερεις ενω τα S και τα υπολοιπα οντως κανουν αυτο που περιγραφεις.
(ισως τα σωζουν τα 3GB ram. ?)
Και πανω σε αυτο εχω μια απορια. Γιατι μετα απο 2-3 μηνες. ? Τι αλλαζει. ?
Ετσι κι αλλιως απο την πρωτη εβδομαδα στο κινητο καποιος του κανει setup και του εχει φορτωσει οτι ειναι να του βαλει.
Που οφειλεται αυτο το κρεμασμα που περιγραφετε υστερα απο μηνες. ?

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Ενδεχομένως να παίζει ρόλο η ελεύθερη μνήμη , η οποία προφανώς χρησιμοποιείται για cache βοηθώντας τη RAM. Όποτε οσο το τηλέφωνο γεμίζει (που θα γεμίσουν τα 16GB ,έχεις δεν έχεις κάρτα μνήμης), τότε αυτό δυσκολεύει την εμπειρία χρήσης. Ίσως κάτι να τρέχει και με το file system του android. Γενικώς είμαι άσχετος όποτε δε μπορώ να το δικαιολογήσω , αλλά συμβαίνει. Το 2-3 μήνες είναι χοντρικό, μπορεί να σου συμβεί μετά από 2-3 βδομαδες, ανάλογα με τη χρήση πάντα.

Εγώ το Note 3 το έχω 6 μήνες και ακόμη πετάει. Δεν το γεμίζω όμως με άχρηστα apps (έχω εγκαταστήσει μόνο 2-3 εφαρμογές της Google και 2-3 της Samsung καθώς και 5-6 παιχνίδια) ούτε έχω βάλει άλλο launcher.
Ας σημειωθεί ότι το κινητό έρχεται με αρκετά προγράμματα προεγκατεστημένα που είναι αμφίβολο αν χρησιμεύουν σε κάποιον όπως Flipboard , Samsung Hub , Evernote , Dropbox , Trip Advisor κτλ.

εγώ στο galaxy note II είχα...ανεξήγητο πρόβλημα, είχε βαρύνει ανεξήγητα.

Μετά ανακάλυψα ότι έκανα βαριά χρήση του google music το οποίο γέμισε την 32gb καρτούλα μου με αρχεία, οπότε...delete.

Αλήθεια, αυτά τα προγραμματάκια που υπόσχονται επιδόσεις στα κινητά σβήνοντας περιττά σκουπίδια κάνουν τίποτα???

Εγώ το Note 3 το έχω 6 μήνες και ακόμη πετάει. Δεν το γεμίζω όμως με άχρηστα apps (έχω εγκαταστήσει μόνο 2-3 εφαρμογές της Google και 2-3 της Samsung καθώς και 5-6 παιχνίδια) ούτε έχω βάλει άλλο launcher.
Ας σημειωθεί ότι το κινητό έρχεται με αρκετά προγράμματα προεγκατεστημένα που είναι αμφίβολο αν χρησιμεύουν σε κάποιον όπως Flipboard , Samsung Hub , Evernote , Dropbox , Trip Advisor κτλ.
Το evernote και Dropbox είναι must have

ένα galaxy grand δίκαρτο που έχω κάνει τα δικά του σε κάποιες ενέργειες και αργεί στην απόκριση, πιο παλιά ήταν χειρότερα, στην πορείa γενικώς αλλάζει συμπεριφορά, πότε lagαρει πότε όχι, ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλα κάποια στιγμή, κάποιοι έγραψαν ότι μπορεί να έφταιξε ένα update στην πορεία.
Το θέμα είναι, τα καινούργια, S5, alpha, note 4, έχουν την ίδια συμπεριφορά; και καλύτερους επεξεργαστές έχουν και περισσότερη μνήμη...

ένα galaxy grand δίκαρτο που έχω κάνει τα δικά του σε κάποιες ενέργειες και αργεί στην απόκριση, πιο παλιά ήταν χειρότερα, στην πορείa γενικώς αλλάζει συμπεριφορά, πότε lagαρει πότε όχι, ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλα κάποια στιγμή, κάποιοι έγραψαν ότι μπορεί να έφταιξε ένα update στην πορεία.
Το θέμα είναι, τα καινούργια, S5, alpha, note 4, έχουν την ίδια συμπεριφορά; και καλύτερους επεξεργαστές έχουν και περισσότερη μνήμη...
Θα δείξει....
Εγώ πάντως έχω το Alpha ένα μήνα ακριβώς, μια χαρά ήταν , το ίδιο και καλύτερο παραμένει. Αν στη πορεία κάτι αλλάξει θα το δούμε.

Και εγω ειχα το S5, γρήγορο χωρις κανενα προβλημα απο την αρχη εως το τελος πριν απο λιγες ημερες. Ειχε παρει και 2-3 αναβαθμίσεις

Ξέχασα να σας πω οτι φετινές Flip θήκες είναι πολύ χάλια με αυτή την γυαλάδα που έχουν.
Στις φωτο δεν φαίνεται αλλά από κοντά άστα να πάνε
Μια που την δοκίμασα και μια που μπήκε στο συρτάρι.
Προσοχή λοιπόν.

διάβαζα σε ένα review στο amazon και έδειχνε και φωτογραφίες ότι η οθόνη του 4 είναι πιο ευαίσθητη από τις άλλες και γρατζουνιέται εύκολα, έδειχνε φωτος με γρατζουνιές. Επίσης είχε ξεφτίσει λίγο το χρώμα στο δαχτυλίδι της κάμερας, αυτό το θεωρώ πιο αναμενόμενο, αλλά η οθόνη όντως είναι ευαίσθητη; έχετε παρατηρήσει κάτι όσοι το έχετε;

Προς το παρόν, αλλά είμαι σίγουρος και στο μέλλον, δεν θα υπάρξουν γρατζουνιές γιατί όπως και στο προηγούμενο έχουν βάλει πάλι Gorilla Glass 3