Samsung Galaxy Note 4 unboxing (Greek)
Να σου πω την αληθεια αν το ειχα αγορασει απο σκρουτζμάγαζο θα ειχα αγορασει με τον exynos για κυριως Ψυχολογικους λογους. Η εγγυηση λενε οτι Ισχύει κανονικά
I am in love. Το μωρό είναι στα χέρια μου. Μόλις συνέλθω, θα ανεβάσω unboxing και κριτική.
Περιττό να πω ότι είναι απλά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Δεν υπάρχει λέμε.
Εγώ που το έπιασα στα χερια μου πάντως, δε μου άρεσε ούτε κατασκευαστικά, αλλα ούτε και το software της Samy .
Καλοριζικο!
Μαυρο να υποθέσω ε?
Πηρες αυτο με τον exynos ?
Μάριε καλορίζικο!
Γράψε αν θέλεις αν βλέπεις διαφορά στην εμπειρία χρήσης σε σχέση με το tablet, εννοώ στο χειρισμό φυσικά και κυρίως με το πενάκι.
Μεγεια Μάριε .... να το χαρείς!
Εγώ που το έπιασα στα χερια μου πάντως, δε μου άρεσε ούτε κατασκευαστικά, αλλα ούτε και το software της Samy .
το πενάκι είναι καλύτερο από πριν και κάνει για σοβαρή δουλεια πάντως.
Εμενα παλι μου αρεσει σε ολα, εκτος απο το TouchWiz αλλα δεν με απασχολει γιατι βαζω παντα Nova Prime.
Tην σεταρα με αυτη την θηκη που μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στην παρουσιαση.
Σχεδιαστικά -και μόνο- το iPhone 6 για τα δικά μου γούστα,είναι μακράν το πιο όμορφο smartphone που κυκλοφορεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.