[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 unboxing (Greek)

Με βάση τα test (κάμερα ,οθόνη) και τα benchmarks είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς (μόνο το Nexus 6 είναι σε παρόμοιο επίπεδο) , απλά προς το παρόν είναι αρκετά ακριβό (δεν δικαιολογούνται 700 ευρώ τιμή για κανένα κινητό έστω και αν είναι κορυφαίο σαν το Note).

Αν είναι να πάρει κάποιος Note 4 τότε δεν είναι καλύτερα να ψάχνει για το 910C με το exynos επεξεργαστή που έχει δυνατότητα 64bit?
Αγορά τέτοιου μοντέλου από σκρουτζομάγαζο το καλύπτει η εγγύηση; μήπως επειδή δεν το έχουν φέρει επίσημα εδώ δεν το αναγνωρίζουν;

Να σου πω την αληθεια αν το ειχα αγορασει απο σκρουτζμάγαζο θα ειχα αγορασει με τον exynos για κυριως Ψυχολογικους λογους. Η εγγυηση λενε οτι Ισχύει κανονικά

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Να σου πω την αληθεια αν το ειχα αγορασει απο σκρουτζμάγαζο θα ειχα αγορασει με τον exynos για κυριως Ψυχολογικους λογους. Η εγγυηση λενε οτι Ισχύει κανονικά

Η εγγύηση ισχύει κανονικά!!

I am in love. Το μωρό είναι στα χέρια μου. Μόλις συνέλθω, θα ανεβάσω unboxing και κριτική.
Περιττό να πω ότι είναι απλά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Δεν υπάρχει λέμε.

Μάριε καλορίζικο!
Γράψε αν θέλεις αν βλέπεις διαφορά στην εμπειρία χρήσης σε σχέση με το tablet, εννοώ στο χειρισμό φυσικά και κυρίως με το πενάκι.

I am in love. Το μωρό είναι στα χέρια μου. Μόλις συνέλθω, θα ανεβάσω unboxing και κριτική.
Περιττό να πω ότι είναι απλά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Δεν υπάρχει λέμε.

Μεγεια Μάριε. Κορυφαίο όντως με οποιοδήποτε κριτήριο και να το δει κάποιος.

Το επιασα και εγω σημερα στα χερια μου. Οντως παρα πολυ καλο.

Μεγεια Μαριε !

Παρέλαβα και εγώ ενα για λογαριασμό φιλου σήμερα και το δουλεψα λίγο! Απλά εξαιρετικό. Δεν μπορώ να μιλήσω αναλύτικά γιατί δεν προλαβα να κάνω πολλά πράγματα αλλά απο μια πρώτη ματιά έμεινα εντυπωσιασμένος. Και είναι και πανέμορφο!!!!

Μεγεια Μάριε .... να το χαρείς!

Εγώ που το έπιασα στα χερια μου πάντως, δε μου άρεσε ούτε κατασκευαστικά, αλλα ούτε και το software της Samy .

το πενάκι είναι καλύτερο από πριν και κάνει για σοβαρή δουλεια πάντως.

Εμενα παλι μου αρεσει σε ολα, εκτος απο το TouchWiz αλλα δεν με απασχολει γιατι βαζω παντα Nova Prime.
Tην σεταρα με αυτη την θηκη που μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στην παρουσιαση.

2014-11-14 16.03.19.JPG

Εγώ που το έπιασα στα χερια μου πάντως, δε μου άρεσε ούτε κατασκευαστικά, αλλα ούτε και το software της Samy .

Μάλλον έχεις συνηθίσει στα κινητά με λεπτά φύλλα αλουμινίου που λυγίζουν πανευκολα και γι' αυτο σου φάνηκε παράξενο.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ερχόμουνα Γαλλία οδικώς από Ελλάδα. Θα κοιτάξω μέσα στην εβδομάδα να κάνω αναλυτική παρουσίαση, αλλά απλά θα πω το παρακάτω.

Αποσύνδεση από φορτιστή στις 8 το πρωί, 4 ώρες Navigon, 2,5 ώρες τηλέφωνα, bluetooth συνέχεια ανοιχτό, 3G internet συνέχεια ανοιχτό, 4 ώρες wifi hotspot, έλεγχος email δουλείας. Το βράδυ ήταν στο 20%. Έπαθα πραγματικά σοκ. Και δεν έχει πάρει τα επάνω της ακόμα η μπαταρία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικο!
Μαυρο να υποθέσω ε?
Πηρες αυτο με τον exynos ?

Μαύρο μέσω επιδότησης (που τόσα λεφτά για τηλέφωνο), οπότε το απλό τετραπύρηνο.

Μάριε καλορίζικο!
Γράψε αν θέλεις αν βλέπεις διαφορά στην εμπειρία χρήσης σε σχέση με το tablet, εννοώ στο χειρισμό φυσικά και κυρίως με το πενάκι.

Εντάξει, δεν μπορώ να συγκρίνω ένα tablet 12.2 με ένα κινητό 5.7. Αλλά το κινητάκι απλά πετάει, όχι ότι είχα κάποιο πρόβλημα με το tablet. Το πενάκι είναι λίγο καλύτερο λόγω του ότι είναι πιο καινούριας τεχνολογίας.

Μεγεια Μάριε .... να το χαρείς!

το πενάκι είναι καλύτερο από πριν και κάνει για σοβαρή δουλεια πάντως.

Είναι γούστα Γιάννη. Πάντως και εγώ δεν τρελαίνομαι για τις αλλαγές της Samy, αλλά δεν με ενοχλούν τόσο καθώς το Android επιτρέπει τροποποιήσεις. Εννοείται πάντως ότι είναι εργαλείο για δουλειά και όχι κινητό για απλούς χρήστες.

Εμενα παλι μου αρεσει σε ολα, εκτος απο το TouchWiz αλλα δεν με απασχολει γιατι βαζω παντα Nova Prime.
Tην σεταρα με αυτη την θηκη που μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στην παρουσιαση.

Η Montblanc τα σπάει, αλλά 160 μου πάνε πολλά για θήκη. Του έβαλα glass protector και μια crystal clear ultra slim case και είναι απλά τέλειο.

Σχεδιαστικά -και μόνο- το iPhone 6 για τα δικά μου γούστα,είναι μακράν το πιο όμορφο smartphone που κυκλοφορεί.

Συγνώμη Σωκράτη αλλά δεν έχεις δίκιο. Γούστα βέβαια, αλλά την εργονομία και την ομορφιά του Note 4 δεν την φτάνει το iphone 6 ούτε στο ελάχιστο. Μιλάμε για τέλειο κράτημα, ομορφιά, design και ας μην αρχίσω ότι αλλάζει η πλάτη, η μπαταρία, παίνρει sd κλπ, κπλ.