[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Να και τα πρωτα προβλήματα !

Κενο αναμεσα στο μεταλικο πλαισιο και την οθόνη...

http://www.gsmarena.com/first_samsung_galaxy_note_4_units_plagued_by_build_issues-news-9786.php

gsmarena_001.jpg

Στα Saturn Γερμανίας (ωραία καταστήματα, να χαζεύει το μάτι σου), ο πωλητής στη Samsung μου είπε ότι παραλαμβάνουν μέσα Οκτώβρη με τιμή διάθεσης από 649 - 699.

Torture test...
Εντυπωσιακό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό :p )

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To wannabe ποτέ δεν είναι σαν το αυθεντικό , ούτε την ίδια αντοχή έχει , ούτε την ίδια αναλογία οθόνης/bezels , ούτε την ίδια διάρκεια μπαταρίας , ούτε S-Pen.

Δεν θα έλεγα καν ότι είναι ανταγωνισμός , μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια απομίμησης.

Ωραίο το note4. Έχω το s4 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το γυρίσω σε Note κάποια στιγμή.

Κι εγω s4 εχω και σκεφτομαι πλεον το επομενο μου κινητο να ειναι note.
Αν κάνω την αλλαγη τωρα θα παω για το 3 που θα εχει και super τιμη οταν βγει το 4.
Αλλιως του χρόνου θα παρω το 4 οταν βγει το 5 :2thumb22sup:

Ακόμη και σήμερα το Note 3 είναι στο top 10 των καλύτερων κινητών που κυκλοφορούν , πχ. στα benchmarks (Antutu) υπολείπεται ελάχιστα από το Sony Z3 που μόλις κυκλοφόρησε ενώ είναι το ίδιο γρήγορο με το S5.

Το Πάσχα το είχα αγοράσει 399 ευρώ (Birdphone) , από τότε η τιμή του έχει ανέβει αντί να πέσει.

Ακόμη και σήμερα το Note 3 είναι στο top 10 των καλύτερων κινητών που κυκλοφορούν , πχ. στα benchmarks (Antutu) υπολείπεται ελάχιστα από το Sony Z3 που μόλις κυκλοφόρησε ενώ είναι το ίδιο γρήγορο με το S5.

Το Πάσχα το είχα αγοράσει 399 ευρώ (Birdphone) , από τότε η τιμή του έχει ανέβει αντί να πέσει.
Το χρησιμοποιείς και σαν τηλέφωνο για κλήσεις σε βόλευει;