Οι σπουδες στην πληροφορική δεν λένε τίποτα , συνάδελφος μου είναι άσσος στον προγραμματισμό (έχει και μεταπτυχιακό) και απο κινητά ξέρει πολύ λίγα πράγματα.
αναφεροταν στην επιτυχια του marketing της apple...
Οι σπουδες στην πληροφορική δεν λένε τίποτα , συνάδελφος μου είναι άσσος στον προγραμματισμό (έχει και μεταπτυχιακό) και απο κινητά ξέρει πολύ λίγα πράγματα.
Το καλύτερο τηλέφωνο του 2015. Αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που αξίζει 800 ευρώ μόνο το Note μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή αυτή.
Ναι, αυτό ακριβώς. Ότι είναι ένα άτομο που έχει σχέση με την τεχνολογία. Και από κινητά ξέρει, έχει σετάρει και το android του φίλου μου και έχει βάλει όλες τις εφαρμογές γιατί ο φίλος μου δεν πολυασχολείται. Εννοούσα ότι τα κριτήρια της δεν ήταν μόνο μόδα και κοινωνικό στάτους. Αλλά παρόλα αυτά δεν ήθελε τίποτα άλλο, μόνο iphone.αναφεροταν στην επιτυχια του marketing της apple...
Σχεδιαστικά πάντως ειναι λάθος που σε αφήνει και απο τις 2 πλευρές το ίδιο εύκολα να μπαίνει.Εγώ ας πούμε τους δίνω ένα ελαφρυντικό όσον αφορά το πενακι αφού δεν αυτό; Ο ορθός τρόπος χρήσης ( αν και θα έπρεπε να υπολογίζονται όλες οι πιθανότητες σε ένα προϊόν) το θέμα όμως με το multitasking είναι απαράδεκτο .
Δεν ξέρω αν σύντομα θα το διορθώσουν πάντως μου μπαίνουν πονηρές σκέψεις για το εάν έγινε από λάθος η εσκεμμένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.