[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 5

Οι σπουδες στην πληροφορική δεν λένε τίποτα , συνάδελφος μου είναι άσσος στον προγραμματισμό (έχει και μεταπτυχιακό) και απο κινητά ξέρει πολύ λίγα πράγματα.

αναφεροταν στην επιτυχια του marketing της apple...

Θεωρω πολυ βλακεια αυτα τα drop test.
Δεν αποτελει καν κριτήριο επιλογης για την αγορα ενος τηλεφωνου.
Ηλεκτρονικη συσκευη ειναι και αν πεσει κατω θα γραντσουνιστει.
Αν εισαι ατυχος και πεσει υπο καμια γωνια, θα σπασει και η οθονη.
Γι αυτο βαζεις μια θηκη, ακομα και μια απλη
λεπτη διαφανη σιλικονης, θα κανει την διαφορα.
Κι ενα tempered glass και ξεμπερδεψες

Το καλύτερο τηλέφωνο του 2015. Αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που αξίζει 800 ευρώ μόνο το Note μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή αυτή.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 5

Το καλύτερο τηλέφωνο του 2015. Αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που αξίζει 800 ευρώ μόνο το Note μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή αυτή.

Μόνο τα S6 edge από Samsung και τα iPhone δικαιολογούν (ίσος) αυτήν την τιμή!! Κανένα άλλο!!

(Sent from Galaxy S6)

Για το S6 edge συμφωνώ (είναι 10 χρόνια πιο μπροστά σχεδιαστικά απο οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί) , το iphone με οθόνη και κάμερα ότι έχει μείνει στα ράφια από πρόπερσι κανονικά έπρεπε να πωλείται στα 350 ευρώ max.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 5

Οι σπουδες στην πληροφορική δεν λένε τίποτα , συνάδελφος μου είναι άσσος στον προγραμματισμό (έχει και μεταπτυχιακό) και απο κινητά ξέρει πολύ λίγα πράγματα.

αναφεροταν στην επιτυχια του marketing της apple...
Ναι, αυτό ακριβώς. Ότι είναι ένα άτομο που έχει σχέση με την τεχνολογία. Και από κινητά ξέρει, έχει σετάρει και το android του φίλου μου και έχει βάλει όλες τις εφαρμογές γιατί ο φίλος μου δεν πολυασχολείται. Εννοούσα ότι τα κριτήρια της δεν ήταν μόνο μόδα και κοινωνικό στάτους. Αλλά παρόλα αυτά δεν ήθελε τίποτα άλλο, μόνο iphone.
Ήθελα να πω ότι το δέσιμο που κάνει η Apple με τους πελάτες της δεν το καταφέρνει άλλη εταιρία. Και αυτό το πράγμα προσπαθούν να πετύχουν και οι άλλες εταιρίες. Και αντιγράφουν διάφορα πράγματα από την πολιτική της Apple, όπως την τιμολογιακή πολιτική. Αλλά δεν φαίνεται να φτάνει μόνο αυτό. Και δεν μπορούν να πετύχουν το ίδιο πράγμα.
Και για να πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω. Τότε είδα αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του iphone 5s που υπήρχε τότε, και το περιεργάστηκα στο Πλαίσιο που πήγαμε να του ρίξουμε μία ματιά. Πραγματικά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση για την τιμή του.
Αλλά από την άλλη έχω δει και αρκετές περιπτώσεις γνωστών και φίλων που αρνούνται να αποχωριστούν το παλιό iphone τους. Ακόμα και αν το έχουν αρκετά χρόνια και είναι πια εντελώς ξεπερασμένο, και αν και μπορούν με 150 ευρώ να πάρουν ένα πολύ καλύτερο android, προτιμούν να χρησιμοποιούν το iphone τους. Δεν το βάζουν στην άκρη ως ένα παλιό τηλέφωνο, που όλοι έχουμε σε κάποιο συρτάρι μας. Θα το χρησιμοποιούν μέχρι να χαλάσει ή να πάρουν καινούριο iphone. Αυτή την πολιτική marketing θέλουν να αντιγράψουν και οι άλλοι, αλλά δεν βλέπω να το καταφέρνουν.

Κανένα κινητό δεν αξίζει 800 ούτε καν 600
Εκτός αν κάνει παπάδες στα πάντα και ειναι κορυφή στα πάντα χωρίς συμβιβασμούς και θα μπορούσε να επιτελεί 2 ρόλους και κινητό και pc.
Τότε μόνο.
Εως σήμερα κανένα κινητό δεν ειναι πλήρες,όλο και 2-3 συμβιβασμούς θα κανεις.
Μιλάμε για συσκευες που κοστίζουν maximum 200-250 ευρώ για την κατασκευή τους και η διαφορά που πληρώνουμε μπαίνει στην τσέπη των εταιριών.

28 Αυγούστου στην Ευρώπη

"The icing on the cake comes from an article in Korean media focused on the device's price, which is lower than previous generations in its home country.
What's interesting to us, however, is that it does mention an August 28 European launch date"

[via]
(Sent from Galaxy S6)

Κλασική-τραγική και αδιόρθωτη η Sansung σε 800-1000 ευρώ με το περίφημο multitasking,ram management,τα ίδια φαινόμενα με την s6 σειρά που έπρεπε να περάσουν 3.5 μήνες με απανωτά update μπας και διορθωθεί το μαύρο χαλι που και πάλι υπολείπεται απο αυτο που έπρεπε να ειναι στην πράξη.

Μετά μην απορούν γιατί ο κατήφορος δεν έχει σταματημό περα απο τις εκτός τόπου και χρόνου τιμολόγηση θελωντας να το παίξει η ντίβα του android.

Τρομάρα τους.
http://www.digitaltrends.com/mobile...truggle-with-multitasking-despite-4gb-of-ram/
http://www.androidpolice.com/2015/0...nd-tasks-decreasing-multitasking-performance/

Και απο την άλλη έκαναν και χοντρό πατάτα ολικής με την υποδοχή της γραφίδες του Note 5 να δέσει το γλυκό :flipout:

http://www.androidpolice.com/2015/0...en-inserted-backward-or-get-hopelessly-stuck/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Τα λεφτά είναι υπερβολικά το έχουμε ξαναπεί , όταν όμως βλέπεις την πρώην εταιρεία Sony να πουλάει 700 ευρώ το Z3+ παίρνει θάρρος και η Samsung και σου λέει αφού δίνουν αυτοί τόσο την μπαγκατέλα ας το βάλω 1000 ευρώ αναλογικά.

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι οι Κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους.

Επίσημη παραδοχή του θέματος απο την Samsung σχετικά με την "ιδιαιτερότητα" με την γραφίδα στο Note 5
Galaxy Note 5 flaw: Samsung says 'Don't put it in that way'
http://www.techradar.com/news/phone...ermanent-damage-to-your-galaxy-note-5-1302573

http://www.phonearena.com/news/Inse...tly-destroy-your-Samsung-Galaxy-Note5_id72999

http://www.theverge.com/2015/8/25/9204589/galaxy-note-5-stylus-s-pen-flaw

Περάσαμε απο το "you are holding it wrong" στο "Don't put it in that way"
Νέα ήθη και έθιμα απο τους Κορεατες.:flipout:

Και απο το bendgate περάσαμε στο pengate αφού περσι μας είχε λανσάρει το gapgate με το Note 4.:p

Τα μάτια 14 λοιπόν για τους κατόχους της συσκευής.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγει version 2 για την γραφίδα που να αποτρέπει αυτήν την κατασκευαστική και σχεδιαστική αμέλεια των Κορεατών που μπορεί να θέσει την συσκευή off.

Last edited:
Εγώ ας πούμε τους δίνω ένα ελαφρυντικό όσον αφορά το πενακι αφού δεν είναι αυτός ο ορθός τρόπος χρήσης ( αν και θα έπρεπε να υπολογίζονται όλες οι πιθανότητες σε ένα προϊόν) το θέμα όμως με το multitasking είναι απαράδεκτο .
Δεν ξέρω αν σύντομα θα το διορθώσουν πάντως μου μπαίνουν πονηρές σκέψεις για το εάν έγινε από λάθος η εσκεμμένα.

Last edited:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 5

Εγώ ας πούμε τους δίνω ένα ελαφρυντικό όσον αφορά το πενακι αφού δεν αυτό; Ο ορθός τρόπος χρήσης ( αν και θα έπρεπε να υπολογίζονται όλες οι πιθανότητες σε ένα προϊόν) το θέμα όμως με το multitasking είναι απαράδεκτο .
Δεν ξέρω αν σύντομα θα το διορθώσουν πάντως μου μπαίνουν πονηρές σκέψεις για το εάν έγινε από λάθος η εσκεμμένα.
Σχεδιαστικά πάντως ειναι λάθος που σε αφήνει και απο τις 2 πλευρές το ίδιο εύκολα να μπαίνει.
Άσχετα αν πρακτικά εξαιρετικά απίθανο κάποιος υπό νηφάλιο πνεύμα και βάση λογική δεν θα το κάνει ποτε.

Αλλα γιατι δηλαδη να μην υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση κατα λάθους υπό οποιοδήποτε συνθήκες και αν γίνει αυτο.

Ειναι αμέλεια κατασκευαστική και σχεδιαστική που μπορεί να αποβεί μοιραία για τέτοιας αξίας συσκευή.

Το άλλο για το multitasking πιο σοβαρό αν αναλογιστούμε τον "επαγγελματικό " χαρακτήρα που μας πλασάρει η εταιρία.
Αν ειναι να συμπεριφέρετε ως μόνοπύρινο με 1gb ram που μόνο τότε θα δικαιολογούνταν,αλλα με αυτά τα πανίσχυρα specs σήμερα ειναι το λιγότερο απαράδεκτο.

Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920A) Smartphone Review
http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Note-5-SM-N920A-Smartphone-Review.149124.0.html

Pro

+ Brighter and more accurate Super AMOLED 1440p display
+ Thinner and lighter than Galaxy Note 4
+ Push-button feature works without issues
+ Metal edges and corners; Solid construction
+ High-performance Exynos 7420 SoC with 4 GB RAM
+ Good outdoor usability; High automatic brightness
+ Great SSD performance
+ Fingerprint sensor and heart rate monitor
+ Wi-Fi calling

Cons

- Non-removable battery
- No Dual-SIM support
- IR support removed
- MHL support removed
- MicroSD support removed
- No USB Type-C
- Plastic back cover
- S Pen is uncomfortable for extended use
- Same throttling issues as the Galaxy Note 4
- Unimpressive speaker

Verdict

Is the Galaxy Note 5 worth the upgrade if you already have a Note 4 or Galaxy S6? The push-button S Pen is genuinely ergonomic and more than just a novelty feature, while the brighter and more accurate display will easily draw in enthusiasts. For existing Note 4 owners, however, the Note 5 feels more like a sidestep than an upgrade since it takes away almost as many features (MHL, IR blaster, removable battery, MicroSD) as it adds (Fingerprint reader, push-button S Pen, improved display, thinner design). Meanwhile, S6 owners would simply be moving onto a larger display with essentially identical internal hardware. A more appropriate name for this model would have been the "Galaxy Note S6" as it doesn't feel like a true leap forward compared to the excellent Note 4.

For everyone else, the Galaxy Note 5 is worth a closer hands-on test. Its S Pen in particular will make or break the deal as some users may find it incredibly useful for their daily tasks, while others may find the pen to be too small to comfortably hold for extended periods. This reviewer falls in the latter camp, but the dazzling display and promising S Pen features shouldn't be overlooked, either.

It's an impressive device so long as buyers are aware of what exactly the Note 5 is lacking compared to its predecessor.

Έρχεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2016

Το Samsung Galaxy Note 5 είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετές εβδομάδες σε πολλές χώρες, αλλά όπως
γνωρίζετε δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη. Αυτό αναμένεται να αλλάξει από τις αρχές
του επόμενου έτους ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται δύο διαφορετικές πηγές (Android Central και
Gadgette).​

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Samsung, ωστόσο, αμφότερες οι
πηγές δηλώνουν πως έχουν πληροφόρηση εκ των έσω. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και σε ποια
τιμή θα κυκλοφορήσει.

[via] . [via] . [via]
(Sent from Nexus 6)

Last edited: