Κανε την αναβάθμιση.Bugfixes είναι ...
Εκτος αν εχεις την 4.1.1 και σου ήρθε η 4.1.2.
Σε κάθε πε´ριπτωση προχωράς...
Εκτος αν εχεις την 4.1.1 και σου ήρθε η 4.1.2.
Σε κάθε πε´ριπτωση προχωράς...
Πως γίνεται να σε παιδεύει το σετάρισμα του Hotmail βρε συ αφού είναι ίδιο με του S3.
Σε τι χρώμα το πήρες?
Παιδια,μπορείς από κάπου να ρυθμίσεις το πενάκι,τουλάχιστον την ταχύτητα ανταπόκρισής του?
Αυτό @#$@#$@ το "α" πρέπει να το σχηματίσω παρα πολύ γρήγορα για να το καταλάβει.
Δοκίμασε να πας μηνύματα->ρυθμίσεις->εισαγωγή λειτουργίας και να δοκιμάσεις το αλφάβητο gsm ή το unicode. Ένα από τα δύο νομίζω ότι στέλνει μικρά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη καθώς τα στέλνω μεγάλα από gosms.
Καλό θα ήταν να περιμένεις να βγει το Note 3 για να πέσει ακόμα η τιμή τουκαλημέρα σε όλους.ενδιαφέρομαι για το note 2.τι λέτε αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή ενώ θα βγιε το 3?επίσης ποια έκδοση προτείνετε το Ν7100 ή το Ν7105.Ρώτησα στο Public και μου είπαν δεν έχει διαφορά και τα 2 είναι 4G.Δεν νομίζω ότι ισχύει.
Τσέκαρε όμως αν δίνει 160 χαρακτήρες στα sms.
Και τα 2 είναι 4G???????????καλημέρα σε όλους.ενδιαφέρομαι για το note 2.τι λέτε αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή ενώ θα βγιε το 3?επίσης ποια έκδοση προτείνετε το Ν7100 ή το Ν7105.Ρώτησα στο Public και μου είπαν δεν έχει διαφορά και τα 2 είναι 4G.Δεν νομίζω ότι ισχύει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.