[Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Κανε την αναβάθμιση.Bugfixes είναι ...
Εκτος αν εχεις την 4.1.1 και σου ήρθε η 4.1.2.
Σε κάθε πε´ριπτωση προχωράς...

Τελικά μήνυμα μαϊμού ήταν :) δεν έκανε τίποτα. Οθόνη σούπερ. Ποιότητα browsing δε το συζητώ άπαιχτη. Λίγο στο σετάρισμα του email για το hotmail μου σπάει τα νεύρα για κάποιο λόγο. ......αλλά που θ πάει

Πως γίνεται να σε παιδεύει το σετάρισμα του Hotmail βρε συ αφού είναι ίδιο με του S3.

Πρέπει να είχαν πρόβλημα οι servers τους διότι και με το iPad οπότε πήγαινα να συνδεθώ μου έβγαζε και εκεί error. Τελικά τα κατάφερα σημερα το πρωί

Σε τι χρώμα το πήρες?

Ήθελα άσπρο αλλά δε μπόρεσα να το βρω πουθενά, οπότε κατέληξα σε grey.
Μιλάμε μακράν το καλύτερο τηλέφωνο που έπιασα στα χέρια μου και η συνεργασία με το mw1 Sony είναι άψογη σε βαθμό που ξεχνάς και το "λίγο" μεγαλύτερο μέγεθος του 😉

Παιδια,μπορείς από κάπου να ρυθμίσεις το πενάκι,τουλάχιστον την ταχύτητα ανταπόκρισής του?
Αυτό @#$@#$@ το "α" πρέπει να το σχηματίσω παρα πολύ γρήγορα για να το καταλάβει.

Παιδια,μπορείς από κάπου να ρυθμίσεις το πενάκι,τουλάχιστον την ταχύτητα ανταπόκρισής του?
Αυτό @#$@#$@ το "α" πρέπει να το σχηματίσω παρα πολύ γρήγορα για να το καταλάβει.

Αν πας ρυθμίσεις -> γλώσσα και εισαγωγή -> και μετά ρυθμίσεις πληκτρολόγιο Samsung -> και μετά χειρόγραφο κάπου αναφέρει χρόνο απόκρισης. Αυτό που δε θυμάμαι εγώ και θα ήθελα τη βοήθεια σας, είναι από που είναι η ρύθμιση για να γράφεις μικρά γράμματα και όχι κεφάλαια στα μηνύματα

Δοκίμασε να πας μηνύματα->ρυθμίσεις->εισαγωγή λειτουργίας και να δοκιμάσεις το αλφάβητο gsm ή το unicode. Ένα από τα δύο νομίζω ότι στέλνει μικρά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη καθώς τα στέλνω μεγάλα από gosms.

Δοκίμασε να πας μηνύματα->ρυθμίσεις->εισαγωγή λειτουργίας και να δοκιμάσεις το αλφάβητο gsm ή το unicode. Ένα από τα δύο νομίζω ότι στέλνει μικρά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη καθώς τα στέλνω μεγάλα από gosms.

Ε ναι ρε flaski. Είσαι ο Άρχοντας του note. Respect! Είναι το unicode for future reference

καλημέρα σε όλους.ενδιαφέρομαι για το note 2.τι λέτε αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή ενώ θα βγιε το 3?επίσης ποια έκδοση προτείνετε το Ν7100 ή το Ν7105.Ρώτησα στο Public και μου είπαν δεν έχει διαφορά και τα 2 είναι 4G.Δεν νομίζω ότι ισχύει.

καλημέρα σε όλους.ενδιαφέρομαι για το note 2.τι λέτε αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή ενώ θα βγιε το 3?επίσης ποια έκδοση προτείνετε το Ν7100 ή το Ν7105.Ρώτησα στο Public και μου είπαν δεν έχει διαφορά και τα 2 είναι 4G.Δεν νομίζω ότι ισχύει.
Καλό θα ήταν να περιμένεις να βγει το Note 3 για να πέσει ακόμα η τιμή του ;).
Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για το LTE (N7105).

(Send from Galaxy S4)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Και τα 2 είναι 4G???????????
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι τόσο άσχετοι!!!
Το 7100 δεν είναι 4g.
.
.
.
.
Του έβαλα σήμερα θήκη,http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9753,
μεμβρανη anti fingerprint γιαί μου την εσπαγε που η οθόνη του ηταν σαν καθρέφτης και βάση αυτοκινήτου της Samsung η οποία είναι μακράν ότι καλύτερο σε ποιότητα είχα μέχρι σήμερα.

Last edited: