[Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Πήγες στη Smartec και ζήτησαν κάτι παράλογο;
το παραλογο σχετικο ειναι...για εμενα π δεν ειμαι στο χωρο.. +-200 ευρω για αλλαγη οθονης ειναι πολλά οταν το κινητο εχει καινουργιο 350... ναι ρωτησα κ οι τιμες ειναι φιξ αποι κτλβ γιαυτο ψαχνω καποιον μη εξουσιοδοτημενο.αν ξερεις κανεις ας προτεινει.
 
Πλέον και επίσημα στην παρέα του note 2 ;)

M2:D

Kαι εχω αποριες.

1) το Google maps κατα την πλοηγηση πως μιλαει ελληνικα αντι οξφορδιανα dears ?

2) Eλλἠνικος στο πενακι πως βαζουμε ? Ενεργοποιουνται ανεξαρτητα απο την επιλογη του πληκτρολογιου ?

3) Ειμαι κλασικος microsoftOutlookακιας. Θελω να περασω λοιπον τις επαφες μου απο το MO στο NII.

Το κανω αυστηρα μεσω Κies ή να προσπαθησω το Kies air ? Ή κατι αλλο ?


ετσι για ζεσταμα .....12ωρη χρηση και ακομα ειναι στο 60%.
 
Στην 4.3 που έχω το πενάκι γράφει Ελληνικά . (εάν κατάλαβα καλά , εννοείς να σκιτσάρεις την λέξη στο κάτω πλαίσιο που βγαίνει στην θέση του πληκτρολογίου και να σου προτείνει Ελληνικές λέξεις )

Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω με σύρσιμο στο space από ΕΝ σε ΕL .
 
Μια ερωτηση για χρηστες note2... Σε μεταχειρισμενο τι να προσεξω? φανταζομαι το ΙΜΕΙ να ειναι αυτο της αποδειξης αγορας...

Αλλα προβληματα γενικα? Σε περιπτωση που εχει μικροχτυπηματα αλλαζει το πλαισιο και το πισω μερος?

Η οθονη εχει gorilla glass? χαραζεται ευκολα?
 
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Μια ερωτηση για χρηστες note2... Σε μεταχειρισμενο τι να προσεξω? φανταζομαι το ΙΜΕΙ να ειναι αυτο της αποδειξης αγορας...

Αλλα προβληματα γενικα? Σε περιπτωση που εχει μικροχτυπηματα αλλαζει το πλαισιο και το πισω μερος?

Η οθονη εχει gorilla glass? χαραζεται ευκολα?

δε χαράζεται εύκολα αλλά εγώ το προσέχω. Δεν του φοράω μεμβράνη.
Το πλαίσιο αλλάζει και η πλάτη εύκολα σχετικά, οπότε το κάνεις καινούργιο με 20-30 ευρώ (από ημπέη).

Το βασικό είναι να είναι γνήσιο. Υπάρχουν πολλές καλές μαϊμούδες.

Επίσης δες αν έχει καμένη οθόνη. Αν ο προκάτοχος την είχε τίγκα στη φωτεινότητα μπορεί να δεις "καψίματα" παρόμοια με αυτά που πάθαιναν οι πρώτες plasma τηλεοράσεις.
 
Επισης δεν αν εχει γράψει ο knox counter .Αν εχει γραψει δεν εχεις εγγυηση.Δες αν στο status του κινητου γραφει official κατι τετοιο.
Επίσης οι πρώτες παρτιδες ειχαν emmc bug.
Τρεξε το αντιστοιχο προγραμμα απο το playstore (emmc check αν δεν ανω λαθος ) και φροντισε να μην γραφει insane rom.
 
δε χαράζεται εύκολα αλλά εγώ το προσέχω. Δεν του φοράω μεμβράνη. Το πλαίσιο αλλάζει και η πλάτη εύκολα σχετικά, οπότε το κάνεις καινούργιο με 20-30 ευρώ (από ημπέη). Το βασικό είναι να είναι γνήσιο. Υπάρχουν πολλές καλές μαϊμούδες. Επίσης δες αν έχει καμένη οθόνη. Αν ο προκάτοχος την είχε τίγκα στη φωτεινότητα μπορεί να δεις "καψίματα" παρόμοια με αυτά που πάθαιναν οι πρώτες plasma τηλεοράσεις.

Για την μαιμου θα δω το ΙΜΕΙ να συμφωνει με την αποδειξη αγορας (μου ειπε οτι ειναι απο public). Για την οθονη αν υπαρχει θεμα θα εχει image redention (δηλαδη σημαδια απο αλλες εφαρμογες/εικονιδια?)

Επισης δεν αν εχει γράψει ο knox counter .Αν εχει γραψει δεν εχεις εγγυηση.Δες αν στο status του κινητου γραφει official κατι τετοιο. Επίσης οι πρώτες παρτιδες ειχαν emmc bug. Τρεξε το αντιστοιχο προγραμμα απο το playstore (emmc check αν δεν ανω λαθος ) και φροντισε να μην γραφει insane rom.

Το knox counter το βλεπω μεσα απο το android και το official που λες? στις πληροφοριες του κινητου? για το emmc bug θα το κατεβασω απο το το ιντερνετ και με otg usb θα το τρεξω...λογικα δε θα εχει (ελπιζω). Αν εχει, φτιαχνετε στο σερβις ή ειναι περιορισμος μονο για custom roms?
 
Μακράν το καλύτερο τηλέφωνο που έχει βγάλει η Samsung και ίσως το τελευταίο που η κάμερά του κατόρθωνε να εστιάζει σε macro στιγμιότυπα.Εχθές είχε έρθει πελάτης με το Note 2.Το πήρα και με τη φωτογραφική μηχανή του,εστίασε άνετα σε γραπτό κείμενο από απόσταση 4 πόντων περίπου.
Το δικό μου 3άρι με αλλαγμένη κάμερα,δεν μπορούσε με τίποτα.
 
Αυτο διάβαζα σε αρκετούς στο myphone οτι διαμαρτύρονταν οτι δεν ειχαν πάρει την 4.4 και διάβαζαν για την 5.0! Φυσικα εχει να κανει και απο που ειναι αγορασμένα τα κινητα, ελλαδα εξωτερικο κλπ. Το δικο σου που πηρε την επίσημη αναβάθμιση ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή απο εξω?
 
Αυτο διάβαζα σε αρκετούς στο myphone οτι διαμαρτύρονταν οτι δεν ειχαν πάρει την 4.4 και διάβαζαν για την 5.0! Φυσικα εχει να κανει και απο που ειναι αγορασμένα τα κινητα, ελλαδα εξωτερικο κλπ. Το δικο σου που πηρε την επίσημη αναβάθμιση ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή απο εξω?

Η αλήθεια είναι ότι την έχω φλασάρει εγώ γιατί είχα βαρεθεί τις custom :p. Αλλά ξέρω παιδιά που την έχουν λάβει ΟΤΑ, αν είναι ελληνικά κινητά όμως ή όχι δεν το γνωρίζω..