[Επίσημο] Samsung Galaxy S20 Series

Το s10e την γλύτωσε, το tab s5e που έχω ακόμη δεν ξέρω θα τα καταφέρει, το τετ α τετ με τον τοίχο είναι πολύ κοντά:violent-smiley-030:

πρεπει να ειναι η μοναδικη εταιρια που δυσκολευεται τοσο πολυ με τρομερη δυσλειτουργια στο συγκεκριμενο κομματι.
και δυστηχως βλεπω οτι παροτι η τιμες της εχουν φυγει στον...Θεο,αντι να βελτιωνει καποια βασικα κομματια,τα κανει χειροτερα!!
τι να την κανω την premium κατασκευη και αισθηση,οταν εχει τοσα θεματα ενα τηλεφωνο των 1500 ευρω..?
και λυπαμαι πολυ γιατι ειμαι φαν της εταριας(ειδικα στα κινητα της)και το φετινο μοιαζει μεγαλο φιασκο και μεγαλη αποτυχια.
σιγουρα θα δουμε καποιες βελτιωσεις μεσω software,αλλα απ`οτι φαινεται καποια θεματα δεν θα μπορουν να σωθουν..

Σαν κάτοχος του s20 plus, επιβεβαιώνω το κόμματι του fingerprint reader.
Δεν είναι κακό, αλλά σίγουρα όχι ισάξιο με υλοποιήσεις πχ των τελευταίων oneplus.

Κανένα κινητό δεν αξίζει ένα χιλιάρικο. Η διαφορά από ένα των 450-500 είναι σχεδόν μηδαμινή. Ακόμη και στα 250-300 ευρώ βρίσκεις πλέον κινητάρες.

Από εκεί και πέρα περί ορέξεως...

https://www.youtube.com/watch?v=58xXl597B_4

ΥΓ1. 5 ώρες διάρκεια μπαταρίας; Πραγματικά για γέλια....

ΥΓ2. Εντάξει αφού δεν κολλάνε οι εφαρμογές , άρα όλα οκ.:ADFADF1:

Προσπάθησε να φιλτράρεις τα γραφόμενα.

Στα 120hz έκαναν χρήση. Και από τα συμφραζόμενα, εφαρμόζοντας συμπαθές φορτίο (3D gaming κλπ) και 5G.
Στα 60hz είναι 7+ οι ώρες, κάτι που επιβεβαιώνω και εγώ. Πάλι με ζόρικη χρήση και όχι απλά βλέποντας βιντεάκια μόνο σε WiFi.
Κατά κύριο λόγο είμαι μόνο με 4g και BT διαρκώς με 3 synced emails και μπόλικο chrome και social (που σε γενικές γραμμές ρουφάνε πολλή μπαταρια).

Το αποτέλεσμα τους λοιπόν μόνο για γέλια δεν είναι.

Θεματάκια έχει η συσκευή και τα γράφω πρώτος, αλλά μη γράφουμε και πράγματα που δεν ισχύουν.

Για το απλό S20 μιλάμε τώρα , κοίταξα και τα αποτελέσματα των μετρήσεων του GSMARENA.

gsmarena_294-2.jpg

Επιβεβαιώνεται ότι η διάρκεια μπαταρίας αποτελεί πρόβλημα. Για σύγκριση πχ το Huawei P30 Pro στο ίδιο τεστ έχει endurance rating 100 h.

Το S20+ απο ότι βλέπω δεν το έχουν μετρήσει.

Για το απλό S20 μιλάμε τώρα , κοίταξα και τα αποτελέσματα των μετρήσεων του GSMARENA.

gsmarena_294-2.jpg

Επιβεβαιώνεται ότι η διάρκεια μπαταρίας αποτελεί πρόβλημα. Για σύγκριση πχ το Huawei P30 Pro στο ίδιο τεστ έχει endurance rating 100 h.

Το S20+ απο ότι βλέπω δεν το έχουν μετρήσει.

Το διάβασα και εγώ χθες.
Συνήθως τα νούμερα τους είναι off για ρεαλιστική χρήση αλλά και εγώ πάντα τα λάμβανα υπόψη σαν ένδειξη.
Το συγκεκριμένο που ποσταρες δεν με ανησυχεί διότι είναι στα 120hz και με αυτό σαν δεδομένο είναι μια χαρά επίδοση.
Εμένα με προβλημάτισε πολύ το σκορ στα 1440pb60 που ήταν στα 78 και απέχει πολύ και από την ένδειξη μου ως χρήστης, αλλά και από τις απόψεις όλων των χρηστών αλλά και reviewers. Θα έπρεπε να ήταν κάπου 25-30% πιο υψηλή.

Το s10e την γλύτωσε, το tab s5e που έχω ακόμη δεν ξέρω θα τα καταφέρει, το τετ α τετ με τον τοίχο είναι πολύ κοντά:violent-smiley-030:

και εγώ που νόμιζα ότι έφταιγε το δικό μου (s5e) ή δεν το είχα περάσει σωστά...

και εγώ που νόμιζα ότι έφταιγε το δικό μου (s5e) ή δεν το είχα περάσει σωστά...

Μπα, ειναι ο κανόνας για συσκευές Samsung. Πριν το s5e είχα το mediapad m5 και είναι η μέρα με τη νύχτα στον αισθητήρα, πραγματικά του s5e είναι σκουπίδι σε σχέση με του m5 όπως σκουπίδι ήταν και του s10e

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Σαν κάτοχος του s20 plus, επιβεβαιώνω το κόμματι του fingerprint reader.
Δεν είναι κακό, αλλά σίγουρα όχι ισάξιο με υλοποιήσεις πχ των τελευταίων oneplus.
Έχοντας 2 συσκευές Oneplus 7T Pro για 2 εβδομάδες περίπου,θα σου πω ότι ο ένας από τους 2 λόγους που τα ξαπόστειλα για full refund στο Amazon.de,ήταν ο fingerprint sensor.
Απαράδεκτος.
Ποτέ,μα ποτέ δεν αναγνώρισε δακτυλικό αποτύπωμα με την πρώτη ενώ σε ένα 60% των περιπτώσεων κελίδωνε και ζητούσε pin για να ξεκλειδώσει.
(ο άλλος λόγος ήταν η διάρκεια της μπαταρίας).

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Το δαχτυλικο.

αααα...!!!!:flipout::flipout:
και εγω στην αρχη δεν το χρησιμοποιουσα,αλλα στην πορεια βολεψε πολυ.
ειδικα εαν το εχει στην οθονη οπως το xiaomi note 10 που εχω,ειναι πολυ βολικο..!