[Επίσημο] Samsung Galaxy S22 Series

Ότι ναναι πραγματικά στην Cosmote.

Έκανε αίτημα η εκπρόσωπος για ενεργοποίηση του VoLTE αλλά με ενημέρωσε ταυτόχρονα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Ενεργοποιώ το VoLTE, εμφανίζεται για πρώτη φορά το σήμα πάνω δεξιά, όλα καλά ( ; )

Στέλνω μήνυμα στο 1333 WIFICALL, απαντά η Cosmote με μήνυμα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου.

Μιλάω με εκπρόσωπο, δικαιολογείται πως επειδή δεν αγόρασα τη συσκευή από το δίκτυο της Cosmote θα εμφανίζεται ως μη συμβατή. Όσο μου έλεγε τις μπούρδες αυτές, σκάει μήνυμα από Cosmote πως ενεργοποιήθηκε το WiFi calling. Του ρίχνω εξάψαλμο.

Κάνω επανεκίνηση, ξαναστέλνω μήνυμα WIFICALL στο 1333 (για να πάρω ρυθμίσεις όπως διάβασα), ξανάρχεται μήνυμα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου.

Παρ' τ' αυγό και κούρεφτο...

Ότι ναναι πραγματικά στην Cosmote.

Έκανε αίτημα η εκπρόσωπος για ενεργοποίηση του VoLTE αλλά με ενημέρωσε ταυτόχρονα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Ενεργοποιώ το VoLTE, εμφανίζεται για πρώτη φορά το σήμα πάνω δεξιά, όλα καλά ( ; )

Στέλνω μήνυμα στο 1333 WIFICALL, απαντά η Cosmote με μήνυμα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου.

Μιλάω με εκπρόσωπο, δικαιολογείται πως επειδή δεν αγόρασα τη συσκευή από το δίκτυο της Cosmote θα εμφανίζεται ως μη συμβατή. Όσο μου έλεγε τις μπούρδες αυτές, σκάει μήνυμα από Cosmote πως ενεργοποιήθηκε το WiFi calling. Του ρίχνω εξάψαλμο.

Κάνω επανεκίνηση, ξαναστέλνω μήνυμα WIFICALL στο 1333 (για να πάρω ρυθμίσεις όπως διάβασα), ξανάρχεται μήνυμα πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου.

Παρ' τ' αυγό και κούρεφτο...
Δεν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις. Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε είσαι οκ. Για wifi calling βάζεις flight mode και ενεργοποιείσ wifi αν κάνεις και δεχεσαι κλήσεις είσαι οκ. Για volte κάνεις κλήση και αν παραμένει σε 4g είσαι επίσης οκ.

ειμαι με vodafone, εχω wifi enabled αλλα οταν το βαζω σε airplane mode δεν κανει κλησεις... εχει καμια ιδεα κανεις ?

ΥΓ... εκανα ρεσταρτ.
Όταν ανοίγεις το airolane mode κλείνουν τα πάντα. Έχοντας το ενεργοποιημενο μπορείς να ανοίξει μόνο wifi και BT μετα ξανά. Δες αν έχεις ενεργοποημενο το wificall στην vodafone και γενικά αν η συσκευή έχει περάσει στο σύστημα της...

Οταν παραλαβουν το s22 ultra οι κ.κ. Anderm και Dim dim ολα αυτα θα λυθουν αυτόματα :p
Εγώ πάντως που παρέλαβα χτες τα βρήκα όλα λυμένα.

Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα για να παίξουν τα VoLTE και WiFiCalling.

Απλά έβαλα την SIM μέσα και τέλος.

Με Cosmote πάντα.

εγω παρελαβα χτες και το galaxy tab s8 plus (snapdragon ) και δεν εχει καμια σχεσν με το τηλεφωνο !
η οθονη σταθερη και σε hdr χωρις glitches κλπ, πολυ γρηγορο και ομαλο, η μπαταρια βραχος.

Κατι εχει γινει αυτη τη φορα μετον exynos/amd...

• Like
Reactions: vadergr
Εγώ πάντως που παρέλαβα χτες τα βρήκα όλα λυμένα.

Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα για να παίξουν τα VoLTE και WiFiCalling.

Απλά έβαλα την SIM μέσα και τέλος.

Με Cosmote πάντα.
Branded ή όχι; Επίσης, είχες ενεργοποιήσει VoLTE από το προηγούμενο κινητό;
Σε μένα πλέον παίζει κανονικά το VoLTE, δεν χάνεται καμία εισερχόμενη κλήση, δεν παίζει όμως το VoWiFi.

εχω συνδεσει ασυρματα το κινητο με τα windows μεσω της native εφαρμογης yourphone των windows.

Οι φωτο/βιντεο που λαμβανω απο τοκινητο στο pc δεν εχουν ιδιο μεγεθος ομως ... και δεν βλεπω καποια επιλογη για συμπιεση κλπ.

Επισης, μπορω να στειλω αρχεια αντιστροφα, απο το pc στο κινητο και πως, με την εφαρμογη αυτη?

Tελος, δεν συνδεεται το desktop pc με το tablet / κινητο σαν δευτερη οθονη... θελει μονο ασυρματα μεσω wifi ?
Εχω ethernet στο pc μονο (στο ιδιο δικτυο και τα 2 φυσικα).

Last edited:
Δεν γνωρίζω για τις φωτογραφίες.

1 .μπορείς να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία με το samsung flow . Πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή . Και εμένα μου ξένισε αυτό ενώ είχα συνηθίσει να μεταφερω native τα αρχεία με το blackberry πριν 10 χρόνια...

2 Μονο ασύρματα . Αν θες με usb θα πρέπει να εγκαταστήσεις εφαρμογή τρίτου.

εβαλα το flow τελικα και δουλευει, αλλα πρεπει να ξηλωσω το yourphone.

Και για το δευτερο τελικα εβαλα το superdisplay...

Kati akoma... εχω και τα buds 2, ενω δουλευουν τα trouch control με youtube , samsung music κλπ , δεν δουλευουν με το Spotify!
Ενω κανει register to touch (ακους το beep) δεν κανει play/pause klp.

Καμια ιδεα γιατι ?

ΥΓ... οκ, εκανα απεγκατασταση κια το ξαναεβαλα το spotify και δουλευουν.

• Like
Reactions: speedman_27
εβαλα το flow τελικα και δουλευει, αλλα πρεπει να ξηλωσω το yourphone.

Και για το δευτερο τελικα εβαλα το superdisplay...

Kati akoma... εχω και τα buds 2, ενω δουλευουν τα trouch control με youtube , samsung music κλπ , δεν δουλευουν με το Spotify!
Ενω κανει register to touch (ακους το beep) δεν κανει play/pause klp.

Καμια ιδεα γιατι ?
Έχει καλή ταχύτητα το flow?

Για, μεταφορά χρησιμοποιώ ftp Filezilla για σύνδεση στο κινητό ή το X - plore μέσω web browser θα δοκιμάσω και το flow

Security patch level: April 1 ενώ έχουμε ακόμα Μάρτη.. Respect.. ή μας κάνουν πλάκα, ένα από τα δύο..
Για να μην το πάρετε για πλάκα, το έδωσαν μια μέρα νωρίτερα.

Τα fixes να μην είναι για πλάκα είναι το θέμα.