[Επίσημο] Samsung Galaxy S22 Series

μετα το update βλεπω καλυτερη ανταποκριση στο κινητο, λιγοτερα lag .

To θεμα με το HDR στο youtube παραμενει, στο vanced δεν υπαρχει...

Η καμερα αργει ακομα σε πολλες περιπτωσεις , ειδικα στο raw και στην εφαρμογη raw expert ειναι πολυ αργο

Απο μπαταρια βεβαια ειναι νωρις ακομα...

Όσοι έχετε s22 ultra πόσες ώρες SOT έχετε και με τι ρυθμίσεις σε AOD, ανάλυση, ρυθμο ανανέωσης, μπαταρία, φωτεινότητα, Bluetooth, GPS, κλπ?

Εμένα όσο πάει και χειροτερεύει μετά την αναβάθμιση...

Είδα στο τοπικ αυτό έχει τεθεί το ερώτημα για το αν η έκδοση με snapdragon θα λειτουργεί στα ελληνικά δίκτυα, χωρίς να έχω δει απάντηση. Ξέρει κανείς με σιγουριά αν τελικά λειτουργεί; Σας ρωτάω γιατί μπορώ να το φέρω από Καναδά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν ειχαν σαφη ημερομηνια παράδοσης του plus και πήγα στο ultra.

Σε αντιθεση με τους περισσοτερους, εγω το plus ηθελα επειδη ειναι λιγο πιο μαζεμενο και εχει flat οθονη.
Δεν ηθελα να περιμενω αλλο ομως και χαιρομαι που θα εχω το οπτικο 10x.

Πρώτη φορά σκεφτηκα τη μεταβαση σε iphone, αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα επρεπενα αλλαξω ρολοι, ταμπλέτα και να γυρισω και σε icloud (ισως οχι στο τελευταιο). Δεν ειναι καλο που δεν εχει και usb c.

Απο αυριο πρωτες εντυπώσεις.

Επειδή φέτος βγήκε καλό, τρέξατε ε;
Στην ουσία μονό τα ultra αξίζουν από τις σειρές 21 και 22.
Αν και το 22 το έκαναν απλά τεράστιο.
Για μένα τα μικρά 21 και 22 οπως και τα plus ήταν fault από θέμα εμφάνισης,αν και είχα το μικρό 21 για ένα χρόνο,κι ας μην μου άρεσε τόσο σαν εμφάνιση.βασικά λες και είχα τηλέφωνο της σειράς Α.
Στο μέγεθος όμως ήταν φοβερό.
Στο 22 βέβαια τρελό downzing η μπαταρία.3700 μόλις.
Για μένα η samsung έκανε πισωγύρισμα στο θέμα εμφάνισης.
Πού είναι εκείνη η πολυτέλεια και ομορφιά πού σού έδινε η σειρά s20.
Κρίμα,γιατί επί σειρά ετών την προτιμούσα στις ναυαρχιδες.

Στάλθηκε από το RMX3301 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είδα στο τοπικ αυτό έχει τεθεί το ερώτημα για το αν η έκδοση με snapdragon θα λειτουργεί στα ελληνικά δίκτυα, χωρίς να έχω δει απάντηση. Ξέρει κανείς με σιγουριά αν τελικά λειτουργεί; Σας ρωτάω γιατί μπορώ να το φέρω από Καναδά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με σιγουριά δεν ξέρω, αλλά του Καναδά μάλλον δε θα λειτουργεί. Βασικά δεν υπάρχει μόνο μια έκδοση snapdragon αλλά πολλές (που υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες), ανάλογα την περιοχή. Πιο κοντά στα δικά μας δίκτυα είναι μάλλον το S22 Ultra με Snapdragon από Dubai (SM-S908E) αλλά κι αυτό με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος όμως είναι ότι δε θα έχεις ευρωπαϊκή εγγύηση.

Αν βρεις κι άλλες πληροφορίες πάντως ενημέρωσέ μας.

Όσοι έχετε s22 ultra πόσες ώρες SOT έχετε και με τι ρυθμίσεις σε AOD, ανάλυση, ρυθμο ανανέωσης, μπαταρία, φωτεινότητα, Bluetooth, GPS, κλπ?

Εμένα όσο πάει και χειροτερεύει μετά την αναβάθμιση...
Πώς το μετράς το SOT για να δω και να σου πω?

Απο τις 00.00 το πρωι που ολοκλήρωσα τη φορτιση, ειμαι τωρα στο 59% με 3h22m SOT

Ειμαι με μονιμο BT/DATA/WIFI ανοιχτα. Συγχρονισμοι με 4 gmaill, συνδεση μονιμα με το classic 3, και ακουω και μουσική στα ακουστικά στο γραφείο για συγκεντρωση (βασικα απομονωση απο τον εξω κοσμο). Καμποση χρηση chrome, gmail, και social.
Εννοειται φουλ αναλυση και adaptive RR.

Πολύ καλά θα έλεγα. Περιμενα πολύ χειρότερα. Και το calibration δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.

• Like
Reactions: airb