[Επίσημο] Samsung Galaxy S22 Series

Το θέμα με την μπαταρία είναι θεωρώ σοβαρό. Η Samsung (δικαίως) προβάλλει το γεγονός ότι δίνει 4 έτη updates στα καινούρια κινητά (νομίζω δεν είναι σε όλα, στα S-series πάντως δίνει). Αν όμως το Ultra σήμερα βγάζει τσίμα τσίμα τη μέρα δε θέλω να σκέφτομαι πώς θα είναι όχι σε 4 αλλά ακόμα και σε 2 χρόνια.

Κάποια εποχή που η Huawei είχε ξεκινήσει τις μεγάλες μπαταρίες το είχε πάρει ζεστά κι η Samsung, τώρα γυρνάμε νομίζω σε εποχές S4 που παλεύαμε για αυτονομία μέρας. Όχι ότι είναι μικρή η μπαταρία του S22 Ultra (το αντίθετο), αλλά φαίνεται από optimization λίγα πράγματα.

εινα το πρωτο πραγμα που μ ενοχλει πολυ.

Τα stutter/lag και τα ψιλοκολληmατα τα προσπερναω , ισως διορθωθουν λιγο με updates... αλλα η μπαταρια ειναι μετρια στη καλυτερη, δε βγαζω την ημερα συνηθως.

εχουν ερθει αρκετα update , καποια προβληματα παραμενουν...

πχ hdr video playback στο youtube εχουν εντονο θεμα με flickering , με auto brighntess on αλλα και off.
Εχει ακομα δρομο ...

Το ιδιο και με τα lag/ gps κλπ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λοιπόν. Έχω 2 μέρες με την 4.1 σε Note 20. Μιλάμε lag ακομη και στην κάμερα. Η συσκευή δειχνει κουρασμένη χωρις λόγο και έχω πέσει σε sot από τις 8 στις 6 ώρες ακομη και μετά από reset . Πραγματικά το 4.1 ήταν απλά για να βάλουν κάτι παραπάνω στην νέα σειρά και είναι τσαπατσοδουλεια . Αν δεν πάμε σε 4.5 δεν βλέπω χαΐρι...
Οπότε ότι πρόβλημα έχει το s22 θεωρώ ότι είναι καθαρά software.

εχουν ερθει αρκετα update , καποια προβληματα παραμενουν...

πχ hdr video playback στο youtube εχουν εντονο θεμα με flickering , με auto brighntess on αλλα και off.
Εχει ακομα δρομο ...

Το ιδιο και με τα lag/ gps κλπ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βρωμάει για θεματακι με την νέα and gpu.
Τα ίδια γράφουν και οι χρήστες των ο τελών με τον snapdragon?

Κυρίως με τον exynos έχουμε θέμα, και στη κάμερα και με τη gpu.

Όπως κι εγω , και αλλοι χρήστες με εμπειρία σε samsung κινητά, το αναφέρουν ξεκάθαρα...

Περιμένω όπως και πολλοί άλλοι την αναβάθμιση.

Τα προβλήματα με τα ΣΑΠΑΚΙΑ exynos είναι φέτος τόσα πολλά, πέφτει τόσο κράξιμο παγκοσμίως που δεν μπορούν να το κρύψουν ουτε και τα πιο Samsung fan sites όπως το sammobile

Και μιλάμε για συσκευές των 1400 ευρώ.
Είναι να απορείς.

Όσο "poop" και να τρώει (δικαιολογημένα) η Samsung, καποια πράγματα θεωρώ ότι είναι σίγουρα.

1. Τα bugs θα τα φτιάξει (lags,HDR κλπ)
2. Τα overall specs παραμένουν αυτά μιας ναυαρχίδας. Ποιότητα κατασκευής και top οθόνη και σετ καμερών.
3. Όσο λιγότερο efficient και να είναι ο νέος exynos, πάλι flagship επιδόσεις δίνει. Εννοείται ότι καλύτερα θα ήταν όλοι με snapdragon.

Στα 1400ε πάντως, αυτή τη στιγμή, δεν τα αξίζει περισσότερο από το iphone 13 pro max.

Για τον exynos δεν ειναι θέμα επιδόσεων τόσο αλλά κυρίως optimisation και drivers.
Πχ πολλά έξτρα προγράμματα όπως gcam , raw video , filmic pro κλπ δεν δουλεύουν καλά με exynos.

Περιμένουμε μια μεγάλη αναβάθμιση να δούμε για τα υπόλοιπα.

Εμένα τα lag και η μπαταρία είναι τα μεγαλύτερα θέματα.
Και στις διπλανό φόρουμ χαμός γίνεται με τα παραπάνω...και για GPS, οθόνη κ, χαμενες κλησεις κλπ.

Αν κάποιος εχει s21 ultra , note 20 ultra δεν θα πρότεινα αυτή τη στιγμή να κανει αναβάθμιση...με τίποτα.

• Like
Reactions: speedman_27
Για τον exynos δεν ειναι θέμα επιδόσεων τόσο αλλά κυρίως optimisation και drivers.
Πχ πολλά έξτρα προγράμματα όπως gcam , raw video , filmic pro κλπ δεν δουλεύουν καλά με exynos.

Περιμένουμε μια μεγάλη αναβάθμιση να δούμε για τα υπόλοιπα.

Εμένα τα lag και η μπαταρία είναι τα μεγαλύτερα θέματα.
Και στις διπλανό φόρουμ χαμός γίνεται με τα παραπάνω...και για GPS, οθόνη κ, χαμενες κλησεις κλπ.

Αν κάποιος εχει s21 ultra , note 20 ultra δεν θα πρότεινα αυτή τη στιγμή να κανει αναβάθμιση...με τίποτα.
Σιγά μην αφήσω το Note 20 ultra με SD card να πάω στο fix

Δηλαδή τώρα στο Android αν κάποιος θέλει να πάρει μια "ναυαρχίδα" (δε μ' αρέσει καθόλου ο όρος αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω) τι επιλογές έχει; Εννοείται βγάζοντας το S22 εκτός... Μόνο καμιά Sony μπορώ να σκεφτώ, όταν βγάλει το φετινό μοντέλο δηλαδή (καλό Αύγουστο). Αλλιώς; S22 Ultra από Dubai;

Εννοείται μιλάω για συσκευή με top κάμερα, οθόνη, αυτονομία, ταχύτητα, χωρίς κολλήματα κτλ. Όπως θα έπρεπε να είναι το Ultra δηλαδή (και οποιδήποτε κινητό σ' αυτά τα χρήματα εδώ που τα λέμε).

Last edited:
Παρέλαβα προχθές το 12/512 και 2 μέρες το στήνω. Δυστυχώς χάνω κλήσεις. Μου ήρθε χθες ένα μήνυμα και σήμερα δύο.
Κρίμα να έχει τέτοια ζόρια πανάκριβο κινητό. Ας το καθυστερούσε η Samsung ένα μήνα μέχρι να λύσει 2-3 βασικά θέματα.

Παρέλαβα προχθές το 12/512 και 2 μέρες το στήνω. Δυστυχώς χάνω κλήσεις. Μου ήρθε χθες ένα μήνυμα και σήμερα δύο.
Κρίμα να έχει τέτοια ζόρια πανάκριβο κινητό. Ας το καθυστερούσε η Samsung ένα μήνα μέχρι να λύσει 2-3 βασικά θέματα.
Χανεις κλησεις απο κακο σημα ή εχεις ενεργοποιησει bixby routines και μπλοκαρουν καποιες ωρες (αναλογα τις συνηθειες σου) κλησεις και μηνυματα σαν να μπαινει σε do not disturb ; Το ειχα παθει και εγω στην αρχη με το Note .