Εγώ δεν κατάλαβα Γιάννη γιατί έμπλεξες με το κινητό εξαρχής?? Παρακολούθα την εξέλιξή του και αν ποτέ στρώσει το παίρνεις σε πιο χαμηλή τιμή, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι Beta tester και να εκνευρίζεσαι...είχες έτσι και αλλιώς το S21 Ultra, σιγά τώρα πόσο θα βελτιώθηκε σε μια γενιά??δε λες τιποτα!
ΥΓ... βασικα το κινητο ειναι το καλυτερο android που κυκλοφορει προφανως.
Αλλα πασχει (για μενα τουλαχιστον) σε 2 βασικους τομεις... οποτε δεν μπορεσα να το κρατησω αλλο.
ΥΓ2... οι τιμες στα samsung ειναι για γελια ! Χανεις πολυ μεγαλο ποσοστο , καμια σχεση με iphone.
Εδωσα 3 συσκευες (κινητο - ακουστικα - ρολοι) για να παρω μια (μεταχ/νο iphone 13 pro max) !!!
Δεν διαφωνώ, απλά πολύ δύσκολα θα έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά μέσα σε μια γενιά και έναν χρόνο. Τώρα από εκει και πέρα ο καθένας μας έχει τα χούγια του προφανώς!!!Μ αρέσει να τα δοκιμάζω εγώ , για να έχω από πρώτο χέρι εντυπώσεις.
Αλλα τα στάνταρ τα δικά μου , δεν μπορείς αν δε το δοκιμάσεις για καμπόσο καιρό να δεις τα καλά και τα κακά …
Ναι δεν διαφωνώ ότι δεν είναι τίποτα να συνηθίσεις το νέο λειτουργικό!Ε μα αυτό είναι το ωραίο! Κάθε αγορά Android κινητού είναι μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία!! Δεν ξέρεις τι να περιμένεις, ακόμα και σε ίδιες συσκευές...σαν Kinder έκπληξη ένα πράγμα!!
Από την άλλη λογικό είναι να συμβαίνει αυτό όταν η κάθε εταιρία βγάζει δεκάδες κινητά με διαφορετικά specs ακόμα και σε ίδιο μοντέλο και στηρίζεται σε ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για να δουλεύει σε άπειρες συσκευές.
Πέρα από την πλάκα αυτά που γράφει ο Γιάννης τα έχω ξανακούσει για το κινητό αυτό, και η γνώμη μου παραμένει, Android συσκευές δεν αγοράζουμε σε αυτά τα χρήματα, ειδικά όταν πρωτοβγούν, πας κατευθείαν σε Iphone (μόνο και μόνο για μεταπωλητική αξία). Και τα 2 λειτουργικά μέσα σε μια μέρα τα έχεις συνηθίσει και κάνεις την δουλειά σου πανεύκολα.
Βέβαια περι ορέξεως...
Στο 21 δλδ δεν είχες θέμα lag / smoothness;Μα το θέμα είναι ότι με το s21 ultra που είχα, τα θέματα αυτά ήταν λυμένα σε μεγάλο βαθμό….εδώ είχα χειρότερη εμπειρία!
Πάντως σε άλλο κινητό και ταμπλέτ με snapdragon δεν είχα αυτά τα θέματα…άντε βγάλε άκρη!
Για μένα αυτό ακριβώς είναι το Νο1 κριτήριο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Αυτο παντως που θα μου λειψει περισσοτερο, και στους περισσοτερους φυσικα, ειναι το side loading.... να βαζεις οτι θελεις , απο το "θειο" κλπ
Το vanced επισης θα μου λειψει, τωρα πηζεις στη διαφημιση στο youtube!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.