[Επίσημο] Samsung Galaxy S22 Series

δε λες τιποτα! :p

ΥΓ... βασικα το κινητο ειναι το καλυτερο android που κυκλοφορει προφανως.
Αλλα πασχει (για μενα τουλαχιστον) σε 2 βασικους τομεις... οποτε δεν μπορεσα να το κρατησω αλλο.

ΥΓ2... οι τιμες στα samsung ειναι για γελια ! Χανεις πολυ μεγαλο ποσοστο , καμια σχεση με iphone.
Εδωσα 3 συσκευες (κινητο - ακουστικα - ρολοι) για να παρω μια (μεταχ/νο iphone 13 pro max) !!!

δε λες τιποτα! :p

ΥΓ... βασικα το κινητο ειναι το καλυτερο android που κυκλοφορει προφανως.
Αλλα πασχει (για μενα τουλαχιστον) σε 2 βασικους τομεις... οποτε δεν μπορεσα να το κρατησω αλλο.

ΥΓ2... οι τιμες στα samsung ειναι για γελια ! Χανεις πολυ μεγαλο ποσοστο , καμια σχεση με iphone.
Εδωσα 3 συσκευες (κινητο - ακουστικα - ρολοι) για να παρω μια (μεταχ/νο iphone 13 pro max) !!!
Εγώ δεν κατάλαβα Γιάννη γιατί έμπλεξες με το κινητό εξαρχής?? Παρακολούθα την εξέλιξή του και αν ποτέ στρώσει το παίρνεις σε πιο χαμηλή τιμή, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι Beta tester και να εκνευρίζεσαι...είχες έτσι και αλλιώς το S21 Ultra, σιγά τώρα πόσο θα βελτιώθηκε σε μια γενιά??

Τα Android τηλέφωνα το έχουμε πει είναι κυρίως για χαμηλά χρηματικά ποσά, αν είναι να σκας 800+ ευρώ για κινητό Android που σε ένα εξάμηνο θα κάνει τα μισά είναι εντελώς λάθος. Σε αυτά τα χρήματα 1000 φόρες να πάρει κάποιος Iphone.

Μ αρέσει να τα δοκιμάζω εγώ , για να έχω από πρώτο χέρι εντυπώσεις.
Αλλα τα στάνταρ τα δικά μου , δεν μπορείς αν δε το δοκιμάσεις για καμπόσο καιρό να δεις τα καλά και τα κακά …

Μ αρέσει να τα δοκιμάζω εγώ , για να έχω από πρώτο χέρι εντυπώσεις.
Αλλα τα στάνταρ τα δικά μου , δεν μπορείς αν δε το δοκιμάσεις για καμπόσο καιρό να δεις τα καλά και τα κακά …
Δεν διαφωνώ, απλά πολύ δύσκολα θα έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά μέσα σε μια γενιά και έναν χρόνο. Τώρα από εκει και πέρα ο καθένας μας έχει τα χούγια του προφανώς!!!

Μα το θέμα είναι ότι με το s21 ultra που είχα, τα θέματα αυτά ήταν λυμένα σε μεγάλο βαθμό….εδώ είχα χειρότερη εμπειρία!

Πολλοί έχουν την ίδια γνώμη με μένα και γη αυτό κατρακύλησαν οι τιμές !

Αλλοι φυσικά έχουν άλλη εντύπωση, είναι πως θα σου κάτσει ίσως.
Πάντως σε άλλο κινητό και ταμπλέτ με snapdragon δεν είχα αυτά τα θέματα…άντε βγάλε άκρη!

Είχα επίσης μικρό θέματα και με χαμένες κλήσεις και αποσυνδέσεις στο Wi-Fi 6 του σπιτιού…. Που δεν έχω με αλλά κινητά.

Προσωπικά πιστεύω σε android συσκευή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!
Από εκεί και πέρα, σίγουρα iphone 13 pro max είναι άλλη κατηγορία! Ίσως και άλλα iphone κινητά.
Εγώ πάντως έχω συνηθίσει με android και προσωπικά με βολεύει αφάνταστα το spen.

Ε μα αυτό είναι το ωραίο! Κάθε αγορά Android κινητού είναι μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία!! Δεν ξέρεις τι να περιμένεις, ακόμα και σε ίδιες συσκευές...σαν Kinder έκπληξη ένα πράγμα!!
Από την άλλη λογικό είναι να συμβαίνει αυτό όταν η κάθε εταιρία βγάζει δεκάδες κινητά με διαφορετικά specs ακόμα και σε ίδιο μοντέλο και στηρίζεται σε ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για να δουλεύει σε άπειρες συσκευές.

Πέρα από την πλάκα αυτά που γράφει ο Γιάννης τα έχω ξανακούσει για το κινητό αυτό, και η γνώμη μου παραμένει, Android συσκευές δεν αγοράζουμε σε αυτά τα χρήματα, ειδικά όταν πρωτοβγούν, πας κατευθείαν σε Iphone (μόνο και μόνο για μεταπωλητική αξία). Και τα 2 λειτουργικά μέσα σε μια μέρα τα έχεις συνηθίσει και κάνεις την δουλειά σου πανεύκολα.

Βέβαια περι ορέξεως...

Ε μα αυτό είναι το ωραίο! Κάθε αγορά Android κινητού είναι μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία!! Δεν ξέρεις τι να περιμένεις, ακόμα και σε ίδιες συσκευές...σαν Kinder έκπληξη ένα πράγμα!!
Από την άλλη λογικό είναι να συμβαίνει αυτό όταν η κάθε εταιρία βγάζει δεκάδες κινητά με διαφορετικά specs ακόμα και σε ίδιο μοντέλο και στηρίζεται σε ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για να δουλεύει σε άπειρες συσκευές.

Πέρα από την πλάκα αυτά που γράφει ο Γιάννης τα έχω ξανακούσει για το κινητό αυτό, και η γνώμη μου παραμένει, Android συσκευές δεν αγοράζουμε σε αυτά τα χρήματα, ειδικά όταν πρωτοβγούν, πας κατευθείαν σε Iphone (μόνο και μόνο για μεταπωλητική αξία). Και τα 2 λειτουργικά μέσα σε μια μέρα τα έχεις συνηθίσει και κάνεις την δουλειά σου πανεύκολα.

Βέβαια περι ορέξεως...
Ναι δεν διαφωνώ ότι δεν είναι τίποτα να συνηθίσεις το νέο λειτουργικό!

Η διαφορά σε smoothness αλλά και σε μπαταρία είναι χαοτική.

Είμαι με 65% μπαταρία από το πρωί, με πολύ χρήση…. Όταν με το s22 ultra με το ζόρι μ έφτανε να βγάλω τη μέρα!

Δεν υπάρχει ούτε ίχνος lag φυσικά.

Κάποια πράγματα μου λείπουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

Μα το θέμα είναι ότι με το s21 ultra που είχα, τα θέματα αυτά ήταν λυμένα σε μεγάλο βαθμό….εδώ είχα χειρότερη εμπειρία!

Πάντως σε άλλο κινητό και ταμπλέτ με snapdragon δεν είχα αυτά τα θέματα…άντε βγάλε άκρη!
Στο 21 δλδ δεν είχες θέμα lag / smoothness;

οχι σε τετοιο βαθμο.... ουτε χαμενες κλησεις ειχα.
Ουτε στο tab s8 plus εχω τοσα θεματα επισης!

περιμενα αρκετα , πηρε πολλες αναβαθμισεις αλλα αυτα τα θεματα δεν εφυγαν.

ττωρα δεν το εχω πια... οσο το ειχα, ειδικα στην αρχη ναι.
Μετα τις αναβαθμισεις εστρωσε αρκετα.

αλλα τα υπολοιπα θεματα , σε μενα τουλαχιστον, παρεμειναν.

Τεσπα... τρομερο τηλεφωνο, σιγουρα το καλυτερο android , εστω και με τα μικρα θεματα του.

Το πενακι απολαυση, το 10χ αοομ επισης.

Αυτο παντως που θα μου λειψει περισσοτερο, και στους περισσοτερους φυσικα, ειναι το side loading.... να βαζεις οτι θελεις , απο το "θειο" κλπ :p
Το vanced επισης θα μου λειψει, τωρα πηζεις στη διαφημιση στο youtube!

Δεν υπαρχει τελειο κινητο δυστυχως....

• Like
Reactions: vadergr
Αυτο παντως που θα μου λειψει περισσοτερο, και στους περισσοτερους φυσικα, ειναι το side loading.... να βαζεις οτι θελεις , απο το "θειο" κλπ :p
Το vanced επισης θα μου λειψει, τωρα πηζεις στη διαφημιση στο youtube!
Για μένα αυτό ακριβώς είναι το Νο1 κριτήριο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αν θέλω τούμπανο φωτογραφίες/βίντεο υπάρχουν εξειδικευμένες συσκευές.

Η ελευθερία έχει τίμημα… αν δεν έχεις θέμα μ αυτό, μια χαρά είσαι!

ΥΓ… υπάρχουν πάντως πολλά κουσούρια, πέρα από smoothness Kai μπαταρία.
Πχ τώρα είμαι με το iPhone και το Samsung tab s8 plus δίπλα δίπλα, έχοντας αλλάξει router tp link Wi-Fi 6 …. και το iPhone πάει σφαίρα ενώ το s22 που είχα και το tab s8 που έχω ακόμα σέρνονται!
Άλλες φορε συνδέονται άλλες όχι, κι όταν συνδέονται πάνε με ρυθμούς χελώνα!
Δε παλεύεται…ήταν το κερασάκι στη τούρτα αυτό το θέμα και ο λόγος που τελικά αποφάσισα να τ αλλάξω.

Δες εδώ πόση ώρα κάνει ν ανοίξει ένα βίντεο στο YouTube το tab s8 και πόση το iPhone!
Και με το s22 είχα το ίδιο θέμα με 2 router που έχω δοκιμάσει…είμαι βεβαια σχετικά μακριά από το router, αλλά όλες οι iOS συσκευές δεν έχουν θέμα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sorry αλλά τα παλιά μου Tab S6 και S9+ ανοίγουν ακαριαία τα βιντεάκια . Κι όχι με τίποτα xtreme router.

Δεν ξέρω τι έχεις κανει. Εννοείται ΔΕΝ είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση. Αν ήταν έτσι θα τα είχαμε πετάξει όλοι.

Σου το λέμε , δεν σε θέλουν 😁