Επιβεβαιώνω και στην πράξη ότι το Dome ΔΕΝ έχει οπή. Είναι ολοκάθαρο και φυσικά με τέλεια εφαρμογή. Ακριβό ξεακριβό "όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια....."Ναι σου λέεω το εχω παραγγείλει (τους τελείωσαν τα πρώτα) . Αλλά ρωτάω , λέτε να υπάχει τέτοια οπή και στο dome ; Ξέρετε;
Edit: πήρα στο mozik, μου επιβεβαίωσαν ότι όντως πολλά τζαμάκια έχουν οπή στον σένσορα αλλά το dome δεν έχει, είναι καθαρό.
Το δεύτερο πράγμα είναι το notification led το οποίο από μακριά έβλεπα αν είχα missed calls, sms, emails κλπ. Παρα πολύ ωραίο και είναι ζώα που το κατάργησαν.
Η ίδια εταιρεία λοιπόν έχει βγάλει και το aodNotify app που κάνεις το notification led , να είναι ένας κύκλος γύρω από την κάμερα. Και διαλέγεις τι χρώμα να είναι σε όποιο app θες. Κι αυτό βέβαια κατέβασμα από το Aptoide.
Αναβοσβήνει το flash επ απειρον μέχρι να το διαβάσεις ;
ναι εκεί είναι.Δεν θυμάμαι. Προορίζεται πάντως για ανθρώπους με disabilities.
www.sammobile.com
Με την pro raw εφαρμογή της Samsung τι αποτέλεσμα έχεις?Τραβάω μια φωτό βραδυνή τώρα στα 200mp. Γιατί ενώ τραβάει ωραία σκοτεινά σε μερικά δευτερόλεπτα αφού κάνει κάποια επεξεργασία την διορθώνει και την φωτίζει; Έχω απενεργοποιημένο το " Βελτιστοποίηση σκηνής" . Δεν θέλω αυτόματα πειράγματα.
Λοιπόν παιδιά να βράσω και τους γιουτουμπερς και τους reviewers....
Στο θέμα της φωτογραφίας, στην ουσία μόνο στα 12mp κάνει όλα όσα διαφημίζει.
Το έχει πει κανένας αυτό;
Τα 50 και τα 200 είναι marketing. Τα μισά τσεκακια είναι απενεργοποιημένα. Ούτε βέβαια τραβάει κατά ριπάς.
8 δευτερόλεπτα για να σώσει μια φωτογραφία στα 200mp ; Ο ταχύτερος επεξεργαστής του πλανήτη; Πλάκα κάνουμε;
Οι άλλες οι φανφάρες 10Χ ζουμ κλπ.......και ξεχνανε να αναφέρουν μια μικρή λεπτομέρεια : ισχύει στα 12mp μόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.