[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Αυτές οι 2 τραβήχτηκαν από μένα, με σχετικό φως. Δεν ξέρω αν αναγνώρισε το φεγγάρι, πάντως δεν έχουν κ την ευκρίνεια που θα είχαν αν ήταν fake

Τέρμα zoom είναι;
Μετά από κάποιο zoom έχω παρατηρήσει μαυρίζει τελείως το background κι ας φαίνεται με το μάτι ακόμα μπλε ο ουρανός. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω 100% zoom με μπλε περίγραμμα. Πως το κατάφερες;

Κι αυτόν τον "tester" γιατί θα πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά; Έχει καταφέρει κανείς να αναπαράγει τα ευρήματά του, γιατί εγώ δεν τα κατάφερα κι απ' ό,τι είδα πιο πίσω, ούτε ο Τάσος, ούτε ο Ανδρέας...

Δεν το έχει κάνει μόνο αυτός, αλλά πολλοί άλλοι μεταξύ των οποίων και διάσημοι YouTubers όπως ο MKBHD και ο Mrwhosetheboss.

Αυτές οι 2 τραβήχτηκαν από μένα, με σχετικό φως. Δεν ξέρω αν αναγνώρισε το φεγγάρι, πάντως δεν έχουν κ την ευκρίνεια που θα είχαν αν ήταν fake

Προφανώς το αναγνώρισε και προφανώς έχει αφύσικη ευκρίνεια (φαίνεται έως και το ανάγλυφο) για ψηφιακό zoom από κινητό τηλέφωνο. Είπαμε, είναι έξυπνη μαϊμουδια, αυτό έλειπε να έβγαζε ευκρίνεια καλού τηλεφακού dslr.

Φαντάσου λοιπόν πως θα ήταν αναλογικά η φωτό χωρίς τις μαϊμουδιές σε απόσταση 384,400 χιλιομέτρων που είναι η απόσταση του φεγγαριού από τη γη...

Και 2 δικές μου σημερινές
da59bd4c63d6911411c004314c5aa58e.jpg
c66f7fb3902c004103107e34bd0f4ae4.jpg

Πάντως μετά από 5 μήνες χρήσης το κινητό είναι υπερπλήρες απ'όλες τις απόψεις σύμφωνα με τα δικά μου "υποκειμενικά" δεδομένα.

@Lobo10
Επειδή στις δικές σου βλέπω θόρυβο, αν θες να τις κρατήσεις για αρχείο, βάλε το lightroom (δωρεάν) με ένα κλικ θα εξαφανιστεί ο θόρυβος.

@Μιχάλη
με την κλασιική φωτογραφία τις έβγαλες ή με κανα expert raw;

• Like
Reactions: Lobo10
Και ας κάνω λίγο το παπί (σε πορτρέτο κ ζουμαριστό για να μην τρομάξει) με συννεφιά View attachment 217717

Είναι μουφα να ξέρεις. Εχει στην database φωτογραφίες από πασχαλινά παπάκια και μετά προσθέτει φτερά και πούπουλα για να φαίνεται αληθινή. 😄 😄

@Lobo10
Επειδή στις δικές σου βλέπω θόρυβο, αν θες να τις κρατήσεις για αρχείο, βάλε το lightroom (δωρεάν) με ένα κλικ θα εξαφανιστεί ο θόρυβος.

@Μιχάλη
με την κλασιική φωτογραφία τις έβγαλες ή με κανα expert raw;
Με την κλασσική. Απλά έβαλα portrait κ ζουμ για να μην φύγει.

ΥΓ. Άσε τον Τάκη να κράζει με το 3χ ζουμ του :)

ΥΓ2. Μη σας βάλω κ τη γειτόνισσα που έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα στα 70 μέτρα κ την έβγαλα για να δω αν είναι στρινγκ το μαγιό ή όχι.

Μιχάλη, για να μην παρεξηγηθώ, έχει εξαιρετική κάμερα το Samsung, το έχω ξαναγράψει άλλωστε. Η μαϊμουδιές είναι που με ενοχλούν και να είσαι σίγουρος πως θα εκραζα και το αγαπημένο μου iPhone αν έβγαζε fake moon shots.
OT out

Sent from my iPhone using Tapatalk