[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Ε ναι και εφόσον έχει φτάσει σε τέτοια ποιότητα* είμαι παραπάνω από χαρούμενος. Προσωπικά αυτή ειναι η χρήση της φωτογραφίας για μένα: Βγάζω αυτά που δεν μπορώ να βγάλω κάθε μέρα. Στην βαρετή καθημερινότητα οι μόνες φωτογραφίες που βγάζω είναι από τίποτα χαλασμένα καζανάκια και χαλασμένα μηχανήματα για να τις στέλνω στους μαστόρους με whatsapp να έρχονται έτοιμοι με τα ανταλλακτικά. :) Γι' αυτό και τα πούλησα όλα τα φωτογραφικά πριν χρόνια.

*σίγουρα θα γελάτε κάποιοι με την λέξη ποιότητα, αλλά για 5% καλύτερα δεν κουβάλαγα βαλιτσάκι ούτε να με πλήρωνες. Ειδικά στο εξωτερικό με το άπειρο περπάτημα.

Σκοτώνετε τα άλογα όταν γεράσουν πως βαστάει η καρδιά σας να ξεπουλατε τις DSLR;
Ίδια αξία έχει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από 2 κιλά εξοπλισμό με μια φωτογραφία από ένα χαζό smartphone των 300gr;
Kαι μόνο το δέος που προκαλείς στον κόσμο γύρω σου με την DSLR, σαν να είσαι ο Βασίλι Ζαιτσεφ με το όπλο και σημαδεύεις τον εχθρό προ των πυλών και είσαι έτοιμος να πατήσεις το κλείστρο δεν σου προκαλεί ανατριχιλα η όλη κατάσταση; Ενώ με το κινητό ένα ψεύτικο εικονικο κλικ στην οθόνη λες και πάτησες οκ αποδέχομαι τα cookies.....

Το One UI 6.1.1 διέλυσε το ζουμ του Galaxy S23 Ultra, η Samsung διέκοψε τη διάθεση

Samsung-Galaxy-S23-Ultra-One-UI-6.1.1-Camera-19.0x-Zoom-scaled.jpg

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ευτυχώς δεν μου ήρθε ποτέ η 6.1.1. . Σίγουρα θα την πάταγα. Γι αυτό ΠΟΤΕ αυτόματες ενημερώσεις.
Α ρε γιδοβοσκοί κι εσείς......:mad:

• Like
Reactions: airb
Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της έκδοσης 8/256 από φίλο που δεν τον βόλεψε στα 550 euro.
Αξίζει λέτε σε αυτήν την τιμή? Κοιτούσα παράλληλα και το 24ultra που μου βγαίνει με τιμολόγιο γύρω στα 650. Ποιο από τα δύο λέτε
?

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της έκδοσης 8/256 από φίλο που δεν τον βόλεψε στα 550 euro.
Αξίζει λέτε σε αυτήν την τιμή? Κοιτούσα παράλληλα και το 24ultra που μου βγαίνει με τιμολόγιο γύρω στα 650. Ποιο από τα δύο λέτε
?

Για 100 ευρώ παραπάνω προφανώς s24 ultra. Πως βγαίνει όμως τόσο φθηνό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι, προφανώς έχω κάνει λάθος..
Το 24plus εννοώ.
Ουσιαστικά το δίλημμα είναι ultra προηγούμενης γενιάς ή plus φρέσκο?
Επίσης τα 8 gb ram έναντι 12 θεωρείτε ότι είναι σημαντικό μειονέκτημα?

Και εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι, κυρίως για την καλύτερη κάμερα. Από την άλλη βέβαια έχουμε 7 χρόνια ενημερώσεις (έναντι 5 για το ultra? Διορθώστε με αν κάνω λάθος), και χαμηλότερο βάρος.

Λίγο που το περιεργάστηκα νομίζω δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα το αυξημένο βάρος και ο όγκος σε σχέση με το υπάρχον κινητό μου που είναι στις 6,5 ίντσες.

Δεν ξέρω αν σ ενδιαφέρει όπως εμένα, αλλά έχεις και γαμάτο ζουμ στο S23 ultra + πενάκι για να σημειώσεις κάτι πάνω σε μία φωτογραφία ή για remote control για αυτοφωτογράφηση.

Έγινε η τελική επιλογή και υπερίσχυσαν οι αυξημένες φωτογραφικές δυνατότητες του 23 ultra, έστω και μεταχειρισμένο, έναντι καινούργιου 24plus. Ιδανικά θα ήθελα 12άρα ram που ενδεχομένως θα χρειαστεί μελλοντικά για AI υλοποιήσεις δεδομένου ότι δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό. 256giga υπεραρκετά καθώς υπάρχει NAS και Google one.

• Like
Reactions: takisot