[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Μεγειές. Μην αγχώνεσαι για την μνήμη. Κι εγώ που έχω 12 , κοιμούνται. Αν ανοίξω την λίστα είναι περίπου 23 εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Δες χρήση.

Attachments

• Screenshot_20241019_102307_Device care.jpg
    Screenshot_20241019_102307_Device care.jpg
    293.6 KB · Views: 31
Για όσους έχουν S23 ενημερώνω ότι βγήκε η αναβάθμιση Android 15 μαζί με UI7 . Η αναβαθμιση είναι 5GB !
Κάτι εμφανησιακες αλλαγές είδα , καλοδεχούμενες. Βέβαια έβαλε και big brother σκουπίδια Gemini AI κλπ τα οποία τα ξηλωσα σε χρόνο dt 😉
Λογικά πρέπει να είναι το τελευταίο Android που παίρνει. 13-14-15 . Νομίζω είχαν πει 3 εκδόσεις Android θα πάρει.

Για όσους έχουν S23 ενημερώνω ότι βγήκε η αναβάθμιση Android 15 μαζί με UI7 . Η αναβαθμιση είναι 5GB !
Κάτι εμφανησιακες αλλαγές είδα , καλοδεχούμενες. Βέβαια έβαλε και big brother σκουπίδια Gemini AI κλπ τα οποία τα ξηλωσα σε χρόνο dt 😉
Λογικά πρέπει να είναι το τελευταίο Android που παίρνει. 13-14-15 . Νομίζω είχαν πει 3 εκδόσεις Android θα πάρει.
Μια χαρά είναι το gemini τι έχει;

Διαβάζω μέχρι και την 17 !!

Καλά έλεγα νέο κινητό κατά το 2030 (για να καταλάβουμε και καμιά ουσιαστική διαφορά).

Ξαφνικά τώρα το βράδυ πήγα να το βάλω να το φορτόσω (s23 ultra 12/512) και μου έβγαλε μύνημα ότι έχει σκουπίδι ή υγρασία στην θύρα usb να τα απομακρύνω και μετά να το φορτόσω ή να το φορτώσω ασήρματα αφού στεγνώσω στην θύρα. Εντομεταξύ ούτε σε υγρασίες , ούτε σε νερό κοντά το έχω βάλει πουθενά. Λέτε να τα έπεξε είναι αγορασμένο 12/6/23. Το φύσυξα με μπιστολάκι κρύο αέρα αλλά τίποτα.

Χαζή ερώτηση, αλλά δεν του κάνεις ένα reboot? Αν είναι software ίσως συνέλθει

Σε μένα μια φορά που το έβγαλε το μνμ είχε δίκιο: είχε πέσει μια σταγόνα κοντά του

Αυτό δε σημαίνει πως κοτσαρεις το καλώδιο φόρτισης ενώ είναι βρεγμένο. Μια ακίδα να ακουμπήσει νερό κ παπαλα από βραχυκύκλωμα

Τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν (υγρασία νερό). Επανήλθε μόνο του χωρίς να του κάνω τίποτα απολύτως. ΚΟΥΦΑ πράγματα της SAMSUNG.

Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες έχω αισθανθεί μια πτώση στην μπαταρία. Για δείτε ένα στατιστικό. 71% πτώση για τρισημιση ώρες ανοικτή οθόνη κανοντας browsing , με αυτόματη φωτεινότητα, ανοικτό gps. Και ΠΑΝΤΑ στα 60hz (όχι στα 120) . Και ανάλυση οθόνης FHD+ (1080). Θέλω μπαταρία;

1000051327.jpg

Last edited by a moderator:
Η μπαταρία είναι εμφανώς πεσμένη, την υπολογίζω χοντρικά στο 60 με 65% της αρχικής χωρητικότητας.
Υπάρχει ένα επίσημο μαγαζί της Samsung στην πλατεία Αμερικής, έχω καλή γνώμη και για το the fixers στο σύνταγμα.
Φυσικά, άμα εμπιστεύεσαι κάποιο γνωστό σου μαγαζί πας εκεί.

Όλοι όσους ξέρω συμπεριλαμβανομένου και εγώ, αλλάξαμε πέρσι μπαταρία σε note 20 και note 20 ultra. Είχαμε παρόμοια πτώση απόδοσης 1 χρόνο πριν την αλλαγή μέχρι που φούσκωσε η μπαταρία.

Εσένα λογικά είναι στην φάση που έχεις μειωμένη απόδοση. Αν τη κρατήσεις, του χρόνου υπολογίζω να έχεις φουσκωμένη μπαταρία. Για να μην έχεις ξεκολλημενες πλάτες ή ακόμη χειρότερα σπασμένες οθόνες, πήγαινε στο επίσημο service . Αν θυμάμαι καλά η αλλαγή μπαταρίας μαζί με εργατικά και κόλλες κοστισε 80€ . Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα για το κόστος και αν υπάρχει απόθεμα. Εμένα έκαναν να φέρουν 2 εβδομάδες μπαταρία.

Όλοι όσους ξέρω συμπεριλαμβανομένου και εγώ, αλλάξαμε πέρσι μπαταρία σε note 20 και note 20 ultra. Είχαμε παρόμοια πτώση απόδοσης 1 χρόνο πριν την αλλαγή μέχρι που φούσκωσε η μπαταρία.

Εσένα λογικά είναι στην φάση που έχεις μειωμένη απόδοση. Αν τη κρατήσεις, του χρόνου υπολογίζω να έχεις φουσκωμένη μπαταρία. Για να μην έχεις ξεκολλημενες πλάτες ή ακόμη χειρότερα σπασμένες οθόνες, πήγαινε στο επίσημο service . Αν θυμάμαι καλά η αλλαγή μπαταρίας μαζί με εργατικά και κόλλες κοστισε 80€ . Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα για το κόστος και αν υπάρχει απόθεμα. Εμένα έκαναν να φέρουν 2 εβδομάδες μπαταρία.
Σε ποιο πηγές; αξίζει η αλλαγή μπαταρίας η θα έχεις πάλι γρήγορη φθορά;

Σε ποιο πηγές; αξίζει η αλλαγή μπαταρίας η θα έχεις πάλι γρήγορη φθορά;
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ . Στο επίσημο πήγα που έχουμε ανατολικά.

Να σου πω την αλήθεια τους πρώτους μήνες η μπαταρία ήταν καλύτερα και από όταν πήρα το κινητό. Έπιανα 17 ώρες ( 4000 μπαταρια) .

Τώρα είμαι στις 12 ώρες με 6-7 ώρες screen on time.

• Like
Reactions: speedman_27