ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Senior Member
- 7 July 2006
- 471
Η 256 έχει 8, η 512 και 1Τ έχουν 12.Δεν έχει 12 ραμ το S23U που πήρες? Η 256 έκδοση έχει 8?
Η 256 έχει 8, η 512 και 1Τ έχουν 12.Δεν έχει 12 ραμ το S23U που πήρες? Η 256 έκδοση έχει 8?
Μια χαρά είναι το gemini τι έχει;Για όσους έχουν S23 ενημερώνω ότι βγήκε η αναβάθμιση Android 15 μαζί με UI7 . Η αναβαθμιση είναι 5GB !
Κάτι εμφανησιακες αλλαγές είδα , καλοδεχούμενες. Βέβαια έβαλε και big brother σκουπίδια Gemini AI κλπ τα οποία τα ξηλωσα σε χρόνο dt
Λογικά πρέπει να είναι το τελευταίο Android που παίρνει. 13-14-15 . Νομίζω είχαν πει 3 εκδόσεις Android θα πάρει.
Μια χαρά είναι το gemini τι έχει;
Εμένα με το chat GPT και την perplexity έχω καιρό να μπω στην αναζήτηση Google.Ρουφιανεύει. Αυτό έχει. Οπως όλα τα παρόμοια ΑΙ.
Σε ποιο πηγές; αξίζει η αλλαγή μπαταρίας η θα έχεις πάλι γρήγορη φθορά;Όλοι όσους ξέρω συμπεριλαμβανομένου και εγώ, αλλάξαμε πέρσι μπαταρία σε note 20 και note 20 ultra. Είχαμε παρόμοια πτώση απόδοσης 1 χρόνο πριν την αλλαγή μέχρι που φούσκωσε η μπαταρία.
Εσένα λογικά είναι στην φάση που έχεις μειωμένη απόδοση. Αν τη κρατήσεις, του χρόνου υπολογίζω να έχεις φουσκωμένη μπαταρία. Για να μην έχεις ξεκολλημενες πλάτες ή ακόμη χειρότερα σπασμένες οθόνες, πήγαινε στο επίσημο service . Αν θυμάμαι καλά η αλλαγή μπαταρίας μαζί με εργατικά και κόλλες κοστισε 80€ . Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα για το κόστος και αν υπάρχει απόθεμα. Εμένα έκαναν να φέρουν 2 εβδομάδες μπαταρία.
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ . Στο επίσημο πήγα που έχουμε ανατολικά.Σε ποιο πηγές; αξίζει η αλλαγή μπαταρίας η θα έχεις πάλι γρήγορη φθορά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.