ποτε δεν κραζεις αυτον που σου δινει να τρως![]()
Κράζεις - θαυμάζεις.
Βασικό επιχείρημα των απανταχού Apple fans.
Όλοι το ξέρουν αυτό!

ποτε δεν κραζεις αυτον που σου δινει να τρως![]()
Πωπω... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Δεν σβήνω τίποτα.
Θα μείνουν όλα ως -not- pay per view.
Τυράκι για νέες εγγραφές μελών η views στο φόρουμ μας.![]()
Εννοείται να μη σβήσεις τίποτα.
Scripta manent.
ΥΓ. Φαντάζομαι έχεις καταλάβει ότι η Samsung είναι ο γάιδαρος![]()
Βεβαίως. Και βλέπουν ότι στα τελευταία 200 posts, μέσα από 50,000 μέλη, μόνο 2 μέλη κράζουν την Samsung.
Ναι υπάρχει θέμα αλλά ......υπάρχει τελικα;
Καλά άσε τους YouTubers.....σαν ντόμινο πάνε ο ένας με τον άλλον. Πουλάνε και την μάνα τους για τα κλικς. Συναγωνίζονται ποιος θα βγάλει τον πιο βαρυγδουπο τίτλο για να τσιμπήσουν "πελατεία" όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από τον επόμενο.
Δεν μου είπατε τίποτα για τις φωτογραφιούλες μου:
![]()
Ήρθε η Άνοιξη.
"But at least you thought you wanted it That's so much more than I can say for me"avclub.gr
Δεν ξέρω πως σας φαίνονται , αλλά προσωπικά με τέτοιο αποτέλεσμα δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να κουβαλαω βαλίτσες με κιλά εξοπλισμό. Εννοείται απειραχτες.
Ισχυει μεν, δυστυχώς το κράτημα, εργονομία, χειρισμός, σπαστή οθόνη, σκόπευτρο και γενικά η όλη εμπειρία χρήσης φωτογραφικής μηχανής είναι που μας κρατάει ακόμα στο μαντρί. Αυτά δεν τα έχεις με το κινητό όσο καλές φώτος και αν βγάζεις. Σε θέμα πιότητας φωτογραφίας και βίντεο ελάχιστα έχει να ζηλέψει ένα καλό κινητό από dedicated φωτογραφική μηχανή, το S23 Ultra και με το ζουμ που έχει μάλιστα καλύπτει άνετα τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.Είπαμε, με τα κινητά τελευταίας γενιάς, είσαι καλυμμένος στο 90% των περιπτώσεων.
Και εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό (Μαδρίτη), πρώτη φορά δεν κουβάλησα την μεγάλη μηχανή και δε μου έλειψε καθόλου.
Εγώ βλέπω λιγότερο, αλλά του ενεργοποίησα το battery protect που το πάει μέχρι 83-85%Εγώ έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του κινητού.
40 με 45% στο τέλος της ημέρας δεν είχα δει ούτε με Nokia N95.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.