[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Πωπω... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Δεν σβήνω τίποτα.
Θα μείνουν όλα ως -not- pay per view.
Τυράκι για νέες εγγραφές μελών η views στο φόρουμ μας. :P

• Like
Reactions: Lobo10
μα γι αυτο τα γραψαμε, για να μεινουν, την επομενη φορα που θα φαει κραξιμο η apple (και αλλες εταιρειες) , εμεις θα λεμε...μαγκια τους! :p

Πωπω... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Δεν σβήνω τίποτα.
Θα μείνουν όλα ως -not- pay per view.
Τυράκι για νέες εγγραφές μελών η views στο φόρουμ μας. :P

Εννοείται να μη σβήσεις τίποτα.
Scripta manent.

ΥΓ. Φαντάζομαι έχεις καταλάβει ότι η Samsung είναι ο γάιδαρος

αφου ολοι ξερουμε τι θα γινει παλι...πχ καποια στιγμη η apple Θα βγαλει εντελως το lighnting/ucb c connector (απορω που δεν το εχει κανει ακομα) και ολοι θα κραζουν... και μετα θα το βγαλουν κι αυτοι.

Θα βγαλει τα hardware buttons πχ και παλι θα κραζουν και μετα ολοι θα το υιοθετησουν κλπ

Πως έγινε πάλι το νήμα VS Apple ένας θεός ξέρει, ότι αρέσει τον καθένα παιδιά...ένα βουνό σελίδες για το fake moon της Samsung, που στην πράξη κανέναν δεν απασχολεί, μόνο για να γεμίζουμε σελίδες...

Πολύ VS διακρίνω τις τελευταίες ημέρες.

Αν δεν είχα δει φωτογραφίες σας θα πίστευα ότι δεν (ναι δίπλή άρνηση στην ίδια πρόταση) έχετε συμπληρώσει οι περισσότεροι τη δεύτερη δεκαετία της ζωής σας.

Στιγμιαία μου πέρασε από το μυαλό ότι ήμουν μέσα σε αθλητικό topic.

• Haha
Reactions: AFam
Βεβαίως. Και βλέπουν ότι στα τελευταία 200 posts, μέσα από 50,000 μέλη, μόνο 2 μέλη κράζουν την Samsung.

Ρε Τασο, το θέμα απασχολεί όλη τη τεχνολογική κοινότητα, όχι μόνο εμάς. Όταν βλέπεις διάσημους YouTubers όπως ο MKBHD και ο MrWhoistheBoss να κάνουν test, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει θέμα.
Τώρα αν κάποιοι προτιμούν να εθελοτυφλούν, δικαίωμά τους. Πάντως θεωρώ ότι το εξαντλήσαμε όντως.
Ο νοών νοείτο.

Ναι υπάρχει θέμα αλλά ......υπάρχει τελικα;

Καλά άσε τους YouTubers.....σαν ντόμινο πάνε ο ένας με τον άλλον. Πουλάνε και την μάνα τους για τα κλικς. Συναγωνίζονται ποιος θα βγάλει τον πιο βαρυγδουπο τίτλο για να τσιμπήσουν "πελατεία" όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από τον επόμενο.

Ναι υπάρχει θέμα αλλά ......υπάρχει τελικα;

Καλά άσε τους YouTubers.....σαν ντόμινο πάνε ο ένας με τον άλλον. Πουλάνε και την μάνα τους για τα κλικς. Συναγωνίζονται ποιος θα βγάλει τον πιο βαρυγδουπο τίτλο για να τσιμπήσουν "πελατεία" όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από τον επόμενο.

Προφανώς υπάρχει θέμα και σοβαρό μάλιστα διότι εξαπατάται ο καταναλωτής με τον τρόπο που η Samsung διαφημίζει το “super zoom” του κινητού της.
Μην σου κάνει εντύπωση αν στην Αμερική αρχίζουν σε λίγο καιρό class action suits για το ζήτημα αυτό.

Δεν μου είπατε τίποτα για τις φωτογραφιούλες μου:

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται , αλλά προσωπικά με τέτοιο αποτέλεσμα δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να κουβαλαω βαλίτσες με κιλά εξοπλισμό. Εννοείται απειραχτες.

• Like
Reactions: Lobo10 and takisot
Δεν μου είπατε τίποτα για τις φωτογραφιούλες μου:

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται , αλλά προσωπικά με τέτοιο αποτέλεσμα δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να κουβαλαω βαλίτσες με κιλά εξοπλισμό. Εννοείται απειραχτες.

Είπαμε, με τα κινητά τελευταίας γενιάς, είσαι καλυμμένος στο 90% των περιπτώσεων.
Και εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό (Μαδρίτη), πρώτη φορά δεν κουβάλησα την μεγάλη μηχανή και δε μου έλειψε καθόλου.

Είπαμε, με τα κινητά τελευταίας γενιάς, είσαι καλυμμένος στο 90% των περιπτώσεων.
Και εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό (Μαδρίτη), πρώτη φορά δεν κουβάλησα την μεγάλη μηχανή και δε μου έλειψε καθόλου.
Ισχυει μεν, δυστυχώς το κράτημα, εργονομία, χειρισμός, σπαστή οθόνη, σκόπευτρο και γενικά η όλη εμπειρία χρήσης φωτογραφικής μηχανής είναι που μας κρατάει ακόμα στο μαντρί. Αυτά δεν τα έχεις με το κινητό όσο καλές φώτος και αν βγάζεις. Σε θέμα πιότητας φωτογραφίας και βίντεο ελάχιστα έχει να ζηλέψει ένα καλό κινητό από dedicated φωτογραφική μηχανή, το S23 Ultra και με το ζουμ που έχει μάλιστα καλύπτει άνετα τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

• Like
Reactions: Lobo10
Εγώ έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του κινητού.

40 με 45% στο τέλος της ημέρας δεν είχα δει ούτε με Nokia N95 .

• Like
Reactions: vadergr