ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
ξαφνικα στο s23 σταματησε να δουλευει η επαγγελματικη εφαρμογη της eurobank.
η απλη εφαρμογη δουλευει χωρς προβλημα.
εχετε και αλλοι θεμα.?
εχετε και αλλοι θεμα.?
Δεν την σβηνεις και να την ξαναεγκαταστησεις μηπως ξεκολλησει;ξαφνικα στο s23 σταματησε να δουλευει η επαγγελματικη εφαρμογη της eurobank.
εχετε και αλλοι θεμα.?
το εκανα Τακη.Δεν την σβηνεις και να την ξαναεγκαταστησεις μηπως ξεκολλησει;
οπα!κακο αυτο..Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το Gpay και λύθηκε μόνο μετά από φορμάτ.
Τι έγινε; βρήκες άκρη;με το που το παταω,ανοιγει η φροντιδα συσκευης με μηνυμα σφαλματος.
Ε ναι αν δεν έχεις κόψει τις διαφημίσεις φτάνουν και περισσεύουν.Η μαμισια εφαρμογη στο poco F2 pro μου καθαριζει 5-6gb καθε μερα (ετσι λεει)
Μεγεθος που αυξανεται με τα χρονια χρησης (και τα app που μπαινουν επιπλεον πιθανον)
το δοκιμασα και αυτο.τιποτε..Χρησιμοποιώ χρόνια μια εφαρμογή που λέγεται SD maid και επειδή την έχω πληρώσει έχω την pro έκδοση.
Αυτή ψάχνει και καθαρίζει το κινητό από "σκουπίδια" που αφήνουν πίσω τους εφαρμογές και όχι μόνο. Εννοείται και στο android παραμένουν σκουπίδια καλή ώρα όπως και στα windows. Θα εκπλαγειτε αν δείτε πόσα GB καθαρίζει από ασύνδετα ξεκαρφωτα αρχεία, από νεκρά αρχεία, από temp αρχεία κλπ κλπ κλπ
Δεν το δοκιμάζεις ;
Για software ακούγεται. Κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο update. Σε εμένα έκλεινε το VRadio μετά από 2-3 λεπτά αλλά το διόρθωσα κατά τύχη μη αφήνοντας το τηλέφωνο να κάνει διαχείριση μνήμης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Εγώ έχω το s23 ultra, το έχω από τον Ιούλιο και μετά την τελευταία αναβάθμιση μου χάνει το σήμα και στις δύο sim μετά από σύνδεση του τηλεφώνου σε wi fi σε περιοχή που δεν πιάνει η nova. Για να επανέλθει πρέπει να το κάνω restart. Λέτε να έχει θέμα το τηλέφωνο ή είναι θέμα software μετά από αναβάθμιση?
Αν κατάλαβα καλά, έχεις μόνιμα ανοικτό το WiFi calling οπότε αν δεν πιάνεις wind , κάνεις κλήσεις μέσω wifi , σωστά;Εγώ έχω το s23 ultra, το έχω από τον Ιούλιο και μετά την τελευταία αναβάθμιση μου χάνει το σήμα και στις δύο sim μετά από σύνδεση του τηλεφώνου σε wi fi σε περιοχή που δεν πιάνει η nova. Για να επανέλθει πρέπει να το κάνω restart. Λέτε να έχει θέμα το τηλέφωνο ή είναι θέμα software μετά από αναβάθμιση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.