【Επίσημο】Samsung Galaxy S23 Series

ξαφνικα στο s23 σταματησε να δουλευει η επαγγελματικη εφαρμογη της eurobank.
η απλη εφαρμογη δουλευει χωρς προβλημα.
εχετε και αλλοι θεμα.?

ξαφνικα στο s23 σταματησε να δουλευει η επαγγελματικη εφαρμογη της eurobank.
η απλη εφαρμογη δουλευει χωρς προβλημα.
εχετε και αλλοι θεμα.?
Δεν την σβηνεις και να την ξαναεγκαταστησεις μηπως ξεκολλησει;

ελεγα μηπως ειχατε και αλλοι θεμα και να μην μπω στην διαδικασια αναμονης της τηλεφωνικης εξυπηρετησης της eurobank.
στο xiaomi 10 pro της συζυγου δουλευει κανονικα.
οποτε-μαλλον-καποιο update απο την samsung πρεπει να ειναι.

Δεν την σβηνεις και να την ξαναεγκαταστησεις μηπως ξεκολλησει;
το εκανα Τακη.
χειροτερα εγινε.
πριν εβγαζε και ενα μηνυμα σφαλματος.
τωρα παταω το εικονιδιο και δεν κανει τιποτε!

Last edited:
  • Wow
Reactions: takisot
με eurobank που μιλησα,δεν εχουν αλλη παρομοια αναφορα.
το τηλεφωνο μετα απο 4-5 φορες που αφαιρεσα και ξαναπερασα την εφαρμογη,τις κοβει εξ`αρχης ολες τις προσβασεις.
την βλεπει ενεργοβορα και με σφαλματα.
π.χ με το που την ξαναπερναω,την εχει αποκλεισμενη χωρις να εχει ανοιξει καν η εφαρμογη.!
πρωτη φορα το βλεπω αυτο..

Βλέπω στο playstore έχει και μια άλλη πρόβλημα και λέει δεν ανοίγει καν η αφαρμογη και της απαντούν από το τεχνικό τμήμα της τράπεζας. Για επικοινώνησε κι εσύ μήπως σου δώσουν κάποιο εξειδικευμένο να μιλήσεις.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
οχι Τασο!
ειχε μια μικρη ενημερωση προχθες το τηλεφωνο,αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι.
δεν μπορω να κανω κατι αλλο,απο το να περιμενω αναβαθμιση του τηλεφωνου ή της εφαρμογης,μπας και διορθωθει.
εαν οχι,μαλλον εχει φαει καποιο σκαλωμα με την συγκεκριμενη εφαρμογη το τηλεφωνο και προφανως θα παω για επαναφορα.

βλεπω στις αδειες για την εφαρμογη ιδιωτη,οτι υπαρχει επιλογη τηλεφωνο,κατι το οποιο δεν βρισκω πουθενα στην επαγγελματικη εφαρμογη.
ηταν ετσι κ`αλλιως,ή κατι αλλο εχει αλλαξει?

Χρησιμοποιώ χρόνια μια εφαρμογή που λέγεται SD maid και επειδή την έχω πληρώσει έχω την pro έκδοση.
Αυτή ψάχνει και καθαρίζει το κινητό από "σκουπίδια" που αφήνουν πίσω τους εφαρμογές και όχι μόνο. Εννοείται και στο android παραμένουν σκουπίδια καλή ώρα όπως και στα windows. Θα εκπλαγειτε αν δείτε πόσα GB καθαρίζει από ασύνδετα ξεκαρφωτα αρχεία, από νεκρά αρχεία, από temp αρχεία κλπ κλπ κλπ

Δεν το δοκιμάζεις ;

Attachments

• Screenshot_20230917_144812_SD Maid.jpg
    Screenshot_20230917_144812_SD Maid.jpg
    331.9 KB · Views: 25
Η μαμισια εφαρμογη στο poco F2 pro μου καθαριζει 5-6gb καθε μερα (ετσι λεει)

Μεγεθος που αυξανεται με τα χρονια χρησης (και τα app που μπαινουν επιπλεον πιθανον)

Η μαμισια εφαρμογη στο poco F2 pro μου καθαριζει 5-6gb καθε μερα (ετσι λεει)

Μεγεθος που αυξανεται με τα χρονια χρησης (και τα app που μπαινουν επιπλεον πιθανον)
Ε ναι αν δεν έχεις κόψει τις διαφημίσεις φτάνουν και περισσεύουν.

Χρησιμοποιώ χρόνια μια εφαρμογή που λέγεται SD maid και επειδή την έχω πληρώσει έχω την pro έκδοση.
Αυτή ψάχνει και καθαρίζει το κινητό από "σκουπίδια" που αφήνουν πίσω τους εφαρμογές και όχι μόνο. Εννοείται και στο android παραμένουν σκουπίδια καλή ώρα όπως και στα windows. Θα εκπλαγειτε αν δείτε πόσα GB καθαρίζει από ασύνδετα ξεκαρφωτα αρχεία, από νεκρά αρχεία, από temp αρχεία κλπ κλπ κλπ

Δεν το δοκιμάζεις ;
το δοκιμασα και αυτο.τιποτε..

Εγώ έχω το s23 ultra, το έχω από τον Ιούλιο και μετά την τελευταία αναβάθμιση μου χάνει το σήμα και στις δύο sim μετά από σύνδεση του τηλεφώνου σε wi fi σε περιοχή που δεν πιάνει η nova. Για να επανέλθει πρέπει να το κάνω restart. Λέτε να έχει θέμα το τηλέφωνο ή είναι θέμα software μετά από αναβάθμιση?

Εγώ έχω το s23 ultra, το έχω από τον Ιούλιο και μετά την τελευταία αναβάθμιση μου χάνει το σήμα και στις δύο sim μετά από σύνδεση του τηλεφώνου σε wi fi σε περιοχή που δεν πιάνει η nova. Για να επανέλθει πρέπει να το κάνω restart. Λέτε να έχει θέμα το τηλέφωνο ή είναι θέμα software μετά από αναβάθμιση?
Για software ακούγεται. Κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο update. Σε εμένα έκλεινε το VRadio μετά από 2-3 λεπτά αλλά το διόρθωσα κατά τύχη μη αφήνοντας το τηλέφωνο να κάνει διαχείριση μνήμης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Εάν πατήσεις τη λειτουργία πτήσης δεν επανέρχεται?

Αν κατάλαβα καλά, έχεις μόνιμα ανοικτό το WiFi calling οπότε αν δεν πιάνεις wind , κάνεις κλήσεις μέσω wifi , σωστά;
Οπότε λες ότι όταν φεύγεις από το wifi, δεν επανέρχεται το σήμα στις sim, σωστά;
Οταν φεύγεις όμως από το wifi έχεις σήμα wind ; Φαντάζομαι όχι. Θα έχεις μετά από κάποια χιλιόμετρα (κάποια ώρα/λεπτα ) σωστά;
Οπότε το πρόβλημα είναι ότι δεν "ξυπνάει" αυτόματα να ξανατσεκάρει για δίκτυο κινητής.

Με ρουτίνες έχεις παίξει;
Μπορείς να φτιάξεις ρουτίνα π.χ. όταν μπαίνει σε αυτό το wifi να κλέινει π.χ. data 3g/4g είτε airplane mode και όταν βγαίνει να κάνει το ανάποδο, με άλλα λόγια να το κάνεις εσύ force να "ξυπνάει" μην τυχόν και αποφύγεις τα restart.