[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Συμφωνώ χαρείτε το κινητό σας, και εγώ πάει καιρός τώρα σιλικόνη και χωρίς ζελατίνα και ΟΥΤΕ γρατσουνιές ούτε ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΔΕΝ το έψαξα με μικροσκόπιο, πάντως με γυμνό μάτι δεν φαίνεται ΚΑΜΙΑ γρατσουνιά επιμένω!

P.S.
τώρα Σωκράτη μου ότι το βελούδο της θήκης "κάνει γρατσουνιές".....:chinscratch::hmmmm2::chinscratch:
Νικο πίστεψέ με οτι αυτο το αβολο παλιοπραμα δεν μενει σταθερο με αποτελεσμα να τριβει πανω στην οθονη το παραμικρο ιχνος σκονης.Δεν εξηγειται και διαφορετικα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Νικο πίστεψέ με οτι αυτο το αβολο παλιοπραμα δεν μενει σταθερο με αποτελεσμα να τριβει πανω στην οθονη το παραμικρο ιχνος σκονης.Δεν εξηγειται και διαφορετικα.

το πιστεύω αυτό, χώρια που είναι εντελώς άβολη.
Αν μιλούσαμε για κομπιουτεράκι είναι μια χαρά.
Αλλά για τηλέφωνο....άστα να πανε

Σουπερ συσκευή !

Και με lcd οθόνη αντί για amoled για όποιον θέλει τέτοια.

http://www.samsungmobilepress.com/2...ion-for-Exploration,-Activity-and-Adventure-1

Δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια κατάληξη αλλά πλέον η σαμσουνγκ βρίσκεται εκεί που βρισκόταν η Νοκια πριν 7 χρόνια περίπου. Δημιουργούσε κατηγορίες, ολοκληρώμενες συσκευές, αλλά και στις ήδη υπάρχουσες εξευτέλιζε τους πάντες.

Κάνω μια υπόθεση ότι θα βγάλει και ένα επετειακό κάπου τα Χριστούγεννα από αλουμίνιο έτσι για να κάνει πλακίτσα στην htc και στην Apple.

και γιατί είναι καλό αυτό?
και που είναι καλύτερο του Ζ

Υποκειμενικά πάντα.

Τα πλήκτρα τα θεωρώ συν γιατί μου αρέσει το "κλικ" να το αισθάνομαι. Για αυτό και θεωρώ συν της σαμσουνγκ που κρατεί το κεντρικό πλήκτρο φυσικό.

Για το Ζ το μόνο που υπερτερούσε ήταν η αντοχή. Απο εκεί και έπειτα ξέπλυμενα χρώματα στην οθόνη και γωνιώδες σχήμα άβολο στο πιάσιμο θεωρώ ότι ήταν σημαντικά μείον. Λογικά τώρα βέβαια θα υπερέχει στην κάμερα το Ζ. Κάπου διάβασα ότι το, s4 active έχει mode στην κάμερα για υποβρύχια λήψη. Βέβαια αν δεν έχεις φακό που πας αλλά μπορεί και να δουλεύει softwareικα.

Υποκειμενικά πάντα.

Τα πλήκτρα τα θεωρώ συν γιατί μου αρέσει το "κλικ" να το αισθάνομαι. Για αυτό και θεωρώ συν της σαμσουνγκ που κρατεί το κεντρικό πλήκτρο φυσικό.

Για το Ζ το μόνο που υπερτερούσε ήταν η αντοχή. Απο εκεί και έπειτα ξέπλυμενα χρώματα στην οθόνη και γωνιώδες σχήμα άβολο στο πιάσιμο θεωρώ ότι ήταν σημαντικά μείον. Λογικά τώρα βέβαια θα υπερέχει στην κάμερα το Ζ. Κάπου διάβασα ότι το, s4 active έχει mode στην κάμερα για υποβρύχια λήψη. Βέβαια αν δεν έχεις φακό που πας αλλά μπορεί και να δουλεύει softwareικα.

δεν έχουμε δει τα χρώματα του active,μετά το τελευταίο update τα χρώματα του Ζ έφτιαξαν πάρα πολύ,όσο για το σχήμα αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό,το λατρεύω όπως και αυτό του iphone 4

Σωκράτη μου δεν αμφιβάλλω για ότι λες, απλά το δικό μου 10 μήνες τώρα...

βασικά ήταν με θήκη που κλείνει στην οθόνη με το "βελούδο" και 2 μήνες τώρα ελεύθερο με σιλικόνη και ΧΩΡΙΣ ζελατίνα,
και όσες φορές το έχω "επιθεωρήσει" για γρατσουνιές δεν βλέπω ούτε μια... ούτε ΥΠΟΨΙΑ!

Aυτό που λες ότι δεν είναι σταθερό ναι δεν είναι, ότι "φυλακίζεται" σκόνη ναι λογικό,αλλα στο δικό μου 8 μήνες που την φορούσα

δεν έκανε την παραμικρή γρατσουνιά, και πάντα χωρίς ζελατίνα!

Απλά καταθέτω την μαρτυρία μου.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Μπορει να μου πει καποιος πως να σβησω ενα φακελο που δημιουργησα στο μενου των εφαρμογων?
Τον κανω drag στο καλαθι αλλα δεν σβηνει!

Νέο update με σημαντικές διορθώσεις

Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους της συσκευής Samsung Galaxy S4, οι οποίοι τώρα μπορούν μέσω του Samsung Kies ή FOTA (Firmware-Over-The-Air) να πραγματοποιήσουν την λήψη ενός νέου πακέτου αναβαθμίσεως. Οι αντιδράσεις των χρηστών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μια σειρά προβλημάτων σε διάφορα φόρουμ, φαίνεται πως αποτέλεσε βασική αιτία ώστε η εταιρία να σπεύσει τις εργασίες για την ανάπτυξη ενός νέου πακέτου που θα βελτιώσει και θα διορθώσει τα bugs των αρχικών εκδόσεων λειτουργικού στην συσκευή ναυαρχίδα τους.​

Όπως ήδη γνωρίζετε, η έκδοση του Galaxy S4 με χωρητικότητα 16GB επιτρέπει την χρήση μονάχα των 9.15GB με τον χρήστη να είναι αρκετά περιορισμένος κατά την διαδικασία εγκατάστασης και αποθήκευσης εφαρμογών. Μετά το firmware update ο διαθέσιμος χώρος αυξάνεται από 9.15GB σε 9.23GB με τους χρήστες να αποκτούν την δυνατότητα να αποθηκεύουν εφαρμογές και στην κάρτα μνήμης microSD.

Αυτή είναι μία από τις πολλές νέες θετικές αλλαγές. Δείτε συγκεντρωτικά τι άλλο έχει προστεθεί ή βελτιωθεί:

◾ Νέο firmware για το λογισμικό της κάμερας

◾ Επιδιόρθωση του φαινομένου Smearing effect που παρατηρούσε κανείς στο scroll των settings

◾ Προσθήκη λειτουργίας εγγραφής HDR βίντεο

◾ Ύπαρξη νέων εικονιδίων στο μενού ρυθμίσεων

◾ Βελτίωση στην αναγνωσιμότητα της οθόνης

◾ Επιλογή μετακίνησης εφαρμογών στην κάρτα microSD

Επί του θέματος, να επισημανθεί πως η νέα ενημέρωση λογισμικού είναι προς το παρόν διαθέσιμη μονάχα για τα μοντέλα με κωδική αρίθμηση GT-I9505 που χρησιμοποιούν τσιπ επεξεργαστή Snapdragon, αλλά υπάρχει η σιγουριά πως σύντομα θα είναι συμβατή και για όσα τηλέφωνα έρχονται εξοπλισμένα με chipset της σειράς Exynos (GT-I9500). Η αρχή έγινε στην Γερμανία, αλλά θα προστίθενται σταδιακά και άλλες χώρες στην λίστα των περιοχών που επρόκειτο να λάβουν το νέο update.

[via]
(Send from mini iPad)

Στο S2 και S3 δεν τέθηκε πρόβλημα αναβαθμίσεων bugs κτλ

Το πρώτο galaxy S να μην το θυμάμαι πολλά bugs κάναμε πολύ καιρό να τα φέρουμε στα ίσια να περιμένουμε αναβαθμίσεις κτλ

διαστασεις του samsung galaxy s4

διαστασεις του Samsung Glaxy s4 σε συγκριση με απλα αντικειμενα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα, Φιλε εκεί στα 540 - 550 παίζει σου βάζω 2 "μαγαζιά", pixmania amazon κτλ...

Έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον τα πακέτα που δίνουν εδώ, με 79 euro (για το S4) προκαταβολή και 32 euro το μήνα συμβόλαιο 2 χρόνια,
απεριόριστα SMS MMS συνομιλία όλες οι εταιρίες γαλλία κινητά σταθερά απεριόριστο, και επίσης απεριόριστα όλα τα σταθερά σε 90 χώρες,
φυσικά όλη την ευρώπη, όλα αυτά σε 3G+

τα 4G και Η+ τα κτυπάνε αρκετά πιο ακριβά, για την ώρα δεν λέει...!

http://www.amazon.fr/Samsung-Galaxy...UTF8&qid=1370693324&sr=1-1&keywords=galaxy+s4

http://www.pixmania.com/fr/fr/13454119/art/samsung/galaxy-s4-16-go-blanc.html

http://www.sfr.fr/mobile/telephone-portable/GALAXY-S4-NOIR-SAMSUNG?vue=000029

https://boutique.orange.fr/mobile/samsung-galaxy-s4-blanc

επίσης όλες σχεδόν οι εταιρίες έχουν το "hard discount" τους, μόνο μέσο net δεν εξυπηρετούν στα μαγαζιά τους και δεν δουλεύει εκτός γαλλίας,
κομπλέ σέρβις, όλα απεριόριστα mms, sms, internet 3Go, κινητά, σταθερά, όλα απεριόριστα και 3G και σταθερά απεριόριστα σχεδόν σε όλο τον πλανήτη
με 19.90 euro το μηνα χωρίς δέσμευση και χωρίς τηλέφωνο φυσικά!

Αυτό έχω εγώ...!

Last edited:
Οσοι γλυκοκοιτάτε το S4 και είστε ανθρωποι της περιπέτειας, καντε λιγο υπομονη μιας και το νεο S4 ACTIVE σε εναμιση περίπου μήνα κάνει την εμφάνιση του.
Ελάχιστα ποιο παχύ όμως πλήρως αδιάβροχο και ενδεικνύεται για χρήση underwater σαν camera!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Πλήρης χαρ/κα εδώ

samsung-i9295-galaxy-s4-active-ofic.jpg

Σε 3 χρωματάκια (μαζί με το μαύρο):

samsung-i9295-galaxy-s4-active-ofic0.jpg

Λεπτομέρεια:

gsmarena_016.jpg

ε ρε και να δεις τίποτα φουσκάλες ΠΙΣΩ από την οθόνη.... :flipout::flipout:

Υ.Γ. εμένα γιατί δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η κατασκευή για να το χώσω σε θάλασσα; :chinscratch: