[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Η πλακα θα ειναι να πας το κινητο active (που αντεχει σε βαθος ενος μετρου νερου για 30 λεπτα) στο service και να σου πουν το γνωστο: "Δεν σε καλυπτει η εγγυηση, γιατι βρηκαμε υγρασια στο κινητο."

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Παιδιά τελευταία στιγμή πρόσεξα ότι εδώ το δίνουν κλειδωμένο σε AT&T. Τι σημαίνει αυτό; Γίνεται με κάποιο τρόπο να το κάνω να δουλεύει και όσο είμαι στην Ελλάδα με ελληνική SIM?
Αν δεν βρεις ακρη,κανε ενα τηλεφωνο στο 9volto και ρωτα τους αν μπορουν να στο κανουν οταν ερθεις Ελλαδα.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Αν δεν βρεις ακρη,κανε ενα τηλεφωνο στο 9volto και ρωτα τους αν μπορουν να στο κανουν οταν ερθεις Ελλαδα.

Απλά προσπαθώ να καταλάβω... είναι θέμα hardware; Ή αν το κάνεις root για παράδειγμα ξεκλειδώνει;

Τελικα δεν αντεξα και αυριο θα το παραλαβω στα 550 ευρω.
Λεει οτι ειναι ελληνικο, αλλα αδιαφορο μου ειναι ουτως ή αλλως.
Απλα αποδειξη να εχει και δεν με νοιαζει αφου θα το ρουταρω
Το εψαχνα σε αγγελιες, αλλα το δινουν σε τρελες τιμες.
Μα καλα δεν βλεπουν ποσο εχει;
Επειδη το πηραν 740 ευρω το πουλανε 580 και πανω.
Ηθελα να ηξερα, υπαρχει καποιος που αγοραζει μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα και δεν παει να παρει το καινουργιο;

Στο xda-developers καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι η οθονη εσπασε μετα απο ελαχιστη πιεση (οχι το gorilla glass εμφανησιακα)...και το service αρνειται να αλλαξει την amoled οθονη μεσα στην εγγυηση παρολο που το gorilla glass ειναι αθικτο.... :/

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Κάποιος;;;

πρόσφατα σε ace2 που ήταν κλειδωμένο στην O2 όχι μόνο με ρουτ δεν ξεκλείδωνε αλλά ούτε με φλασαρισμα νέας ρομ,ήταν κλειδωμένο με το imei

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Στο xda-developers καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι η οθονη εσπασε μετα απο ελαχιστη πιεση (οχι το gorilla glass εμφανησιακα)...
και το service αρνειται να αλλαξει την amoled οθονη μεσα στην εγγυηση παρολο που το gorilla glass ειναι αθικτο.... :/

Επειδή έχω ακούσει αρκετές φάσεις από άρνηση του σέρβις...

Εδώ στην γαλλία όταν έχουμε μια άρνηση τέτοιου τύπου, απλά αλλάζουμε σέρβις :afro:

σε μια άλλη κοντινή πόλη και αν αυτό που ζητάμε είναι "λογικό" 9 φορές στης 10 το δέχονται!

Ξέρεις πολλές φορές δυστυχώς πέφτουμε και σε μ@λ@κες υπάλληλους!

Προσωπικά μου έτυχε με έναν ακριβό εκτυπωτή μου έλεγαν στο σέρβις, του είδους αυτήν την βλάβη δεν έχω εγγύηση...κτλ...!

και πήγα σε άλλο σέρβις 100km της ίδιας εταιρίας και το δέχτηκαν.

Το θεμα δεν ειναι οτι το σερβις σφυραει αδιαφορα...αλλα το οτι παρουσιαζονται φαινομενα να σπαει η AMOLED οθονη ενω το gorilla glass δεν εχει παθει τιποτα...

το θεώρησα για ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν είναι έτσι??

Αλλα και έτσι να μην είναι, η εταιρία βγάζει τα ματάκια της αν αρνείται τέτοια πράγματα...!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το "όνομα" δεν λένε....

Το θεμα δεν ειναι οτι το σερβις σφυραει αδιαφορα...αλλα το οτι παρουσιαζονται φαινομενα να σπαει η AMOLED οθονη ενω το gorilla glass δεν εχει παθει τιποτα...

Δεν είμαι τεχνικός αλλά μπορώ να κάνω μια εκτίμηση. Το gorilla 3 είναι μεν ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα έχει και κάποια ελαστικότητα (αναζητήστε βίντεο αν έχετε διάθεση. Είμαι εκτός υπολογιστή). Επίσης είναι πιο λεπτό για να έρθει η οθόνη πιο "εξω" και πιο κοντά στο δάχτυλό και στο μάτι. Προφανώς η ελαστικότητα αυτή σε περίπτωση μεγάλης πίεση (με τα πόδια του δουλευαν και αυτοί? ) οδήγησε στο σπάσιμο του πάνελ. Άλλωστε αυτά είναι πάρα πολύ ευαίσθητα σε όποια πίεση.

ποιος ξέρει τι μ@:smash:λακι@ έκανε...

Αναφερει οτι το ειχε μεσα στην μπροστινη τσεπη οταν εγινε το συμβαν, αρα δεν εγινε κατα την πληκτρολογηση.
Προφανως θα εκανε κανενα σκεητμπορντ :flipout: και θα πετσικαρισε η συσκευη. Και το πανελ δεν εντεξε την πιεση και εσπασε πριν σπασει το γκοριλα γκλας.
Οποτε δεν θεωρω οτι το κινητο κινδυνευει απο νορμαλ χρηση. Τωρα το ποση πιεση ασκηθηκε στο κινητο, μονο αυτος το ξερει. (ισως ουτε κι αυτος)

Δεν ειναι ενας παιδια, ειναι αρκετοι που ανεφεραν παρομοια πραγματα... τεσπα, ελπιζω να μην το παθει κανενας χρηστης γιατι 200 ευρω για οθονη σε νεο κινητο δε παλευονται

Πάντως στο γαλλικό web που παρακολουθώ forum κτλ δεν έχουν φανερωθεί τέτοια κρούσματα με "εύκολα" σπασίματα,
αν ισχύουν και κατά πόσο βεβαια, προσωπικά πιστεύω ότι έχουν αποδείξει ότι σπάνε μεν.... πολύ δύσκολα δε...!

Όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να τύχη το οτιδήποτε...

Το τηλεφωνο ειναι απολαυση.
Για μενα ειναι το καλυτερο της σειρας galaxy, οχι απο θεμα δυνατοτητων, αλλα απο εμφανιση και αισθηση στο χερι.
Μου δινει την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μικροτερο του s3
Οχι οτι δεν μ αρεσε το s3, αλλα ποτε δεν συμπαθησα αυτο το στρογγυλεμα στις ακρες.

Όλη η σειρά είναι απόλαυση και σκυλιά η γυναίκα μου έχει ακόμα και δουλεύει άψογα το πρώτο galaxy S (2010)
και ο γιος μου το galaxy S+(2011) και εγώ το S3 (2012)και τα στρογγυλέματα στις άκρες μου αρέσουν πολύ!

Οικογένεια Galaxy :firstprize:

Last edited: