[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Χαχαχα... πέρα απ'την πλάκα, το έχω γράψει και παραπάνω στο θρεντ, η μπαταρία είναι το αδύναμο σημείο του. Ωστόσο για κάποιον που επί χρόνια φόρτιζε κάθε βράδυ, όπως η αφεντιά μου, δε με ενοχλεί. Ένας λόγος παραπάνω είναι αυτό που έγραψα, δεν ανησυχω για τη μπαταρία, αν κάποια στιγμή δω την απόδοσή της να πέσει την αλλάζω, χωρίς ξεβιδώματα.

Γενικά πάντως αρχίζω να το γουστάρω πολύ με τον καιρό. Σίγουρα η πλαστικούρα αίσθηση δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά μιλάμε για απίστευτη λειτουργικότητα σε σχέση με τα Μήλα. Ακόμα και χωρίς root έχεις την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου και παραμετροποίησης. Αν αποφασίσεις δε και να χωθείς με root, τότε δεν υπάρχουν όρια, απλά ακόμα δεν το δοκιμάζω, δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο.

Επίσης, αν δείτε ότι ξεμένετε για οποιοδήποτε λόγο από μπαταρία, καλό είναι να υπάρχει στο τηλέφωνο εκατεστημένο κάποιο προγραμματάκι σαν το DS battery saver, και το ενεργοποιείτε μόνο σε ώρα ανάγκης. Πραγματικά με διάφορα κολπάκια του (κλείνει Wifi, LTE κλπ όσο είναι σβηστή η οθόνη) μπορεί να σε κρατήσει στο 10% για πολύ περισσότερο από ό,τι θα νόμιζες, ενώ για τις κανονικές συνθήκες απλά το κρατάς ανενεργό. Είναι θέμα ενός κουμπιού (που μάλιστα υπάρχει σε widget, ώστε να μη χρειάζεται καν να ανοιξεις το app).

2-3 φορές φόρτιση την ημερα δεν καταλαβαίνω πλέον τίποτα, η είναι αναμένει η οθόνη non stop και τότε έχει κάποια λογική,
η απλά έχετε προβλήματα ενέργειας κάντε μια ενημέρωση δείτε που σπαταλιέται η ενέργεια βάλτε ένα save μπαταρίας κτλ δεν είναι λογικές τιμές!

έλεος...

Μετά την 2η πλήρη φόρτιση και έφτασε στο 1% μετα απο 22 ωρες (τις 21,5 αφημένο στο τραπέζι και πάντα χωρις καν sim)

Είμαι καλα γιατροί μου; :p

Μετά την 2η πλήρη φόρτιση και έφτασε στο 1% μετα απο 22 ωρες (τις 21,5 αφημένο στο τραπέζι και πάντα χωρις καν sim)

όχι,δεν είσαι,στην κατανάλωση μπαταρίας ποια εφαρμογή σου έφαγε την περισσότερη,συνήθως σε μένα Ζ είναι η οθόνη

Αφημένο πάνω στο τραπέζι και χωρίς καν sim μέσα δεν είναι normal να αδειάσει τόσο γρήγορα...αν καταλαβαίνω σωστά τη γράφεις φίλε μου!

Τώρα ok δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το smart χωρίς sim μπορεί να σπαταλάει πολύ ενέργεια δεν ξέρω...

Είχα το S3 έως πρόσφατα και τώρα το S4 εδώ και 1 μηνα, ανάλογα με την χρήση που κάνω βεβαια 2 μέρες της έχω σίγουρα!, αν έχετε λιγότερο από 1 μέρα τότε ΕΧΕΤΕ πρόβλημα, και συνήθως "λύνεται" το πρόβλημα με μια ενημέρωση μέσο kies, ενημέρωση δεν κάνουμε (αναβάθμιση)μόνο το λογισμικό πχ, κάνουμε επίσης όταν υπάρχει μια δυσλειτουργία γενικά στο σύστημα για να επανέρθει σε normal επίπεδα, ΚΑΙ επανέρχεται!

Τώρα, αλλα προβλήματα να "τρώει" ενέργεια προέρχεται από τις εφαρμογές που κάποιες φορές μένουν ανοιχτές κτλ και τσακίζουν την μπαταρία, πχ ένα παράδειγμα το GPS το navigon σε εμενα με το S3 ενώ έκλεινα την εφαρμογή με φαίνονταν εκτος λειτουργίας, μου τσάκιζε την μπαταρία γρήγορα, μπορούμε να δούμε που και πως καταναλώνεται η μπαταρία γνωρίζετε πιστεύω το πως... Και πήγαινα στο εφαρμογές και την έκλεινα από κει...

Έκανα μια νέα εγκτατάσταση στο navigon στην εφαρμογή και δούλεψε χωρίς πρόβλημα!

Last edited:

Υπερβολικό μου ακούγεται... Αλλά γιατί δε βάζεις SIM? Αφού δοκιμάζεις να δεις αν σε βολεύει, δοκίμασε το πλήρως. Πέτα το iPhone σε ένα συρτάρι για 1-2 βδομάδες και μετά κάνε ταμείο. Δοκιμές έτσι παράλληλα δύσκολα θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού φυσικά θα υπερισχύει η συνήθεια του iPhone και απλά όλα θα σε εκνευρίζουν. Ενώ αν το αποχωριστείς για λίγες μέρες θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στον κόσμο του άλλου.

Για τη μπαταρία δοκιμασε να δεις πόσο σε βγάζει με την κανονική σου χρήση.

Ναι, θα το παρω απο αυριο γενικα σε αντικατασταση του iPhone να το χω απο κοντα να δω τι παίζει (και με την μπαταρία).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Σας παρακαλώ ΠΟΛΥ τους mods οι υπεύθυνοι του site κτλ κάντε μια δημοσκόπηση να ψηφίσουμε οι ενδιαφερόμενοι να δείτε ότι πρόβλημα δεν υπάρχει, έχω τουλάχιστον 10 galaxy γύρο μου συγγενής και φίλους συναδέλφους, με S3 και S4 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ούτε εγώ ούτε η γυναικα μου, ειλικρινά η είσαστε βαλτοί, η απλά δεν ξέρετε να χειρίζεστε το smart σας!

Στην δημοσκόπηση να ψηφίζουν και οι κάτοχοι του S3

Ευχαριστώ!

Νίκο δεν χαλαρώνεις λίγο ? Και στα ξένα φόρα αναφέρονται προβλήματα με τις μπαταρίες και την αυτονομία .Για ψαξε λίγο . Τι βαλτοί και κουραφέξαλα . Φόρτιση θέλει το βραδυ και με λίγα apps αν μιλας χωρίς ανοιχτά τα υπόλοιπα.

Ναι, θα το παρω απο αυριο γενικα σε αντικατασταση του iPhone να το χω απο κοντα να δω τι παίζει (και με την μπαταρία).

Όχι ρε φιλε...

Θα σου πω εγώ τη θα κάνεις μην στεναχωριέσαι, κράτα το iPhone ως βασικό smart να κάνεις την δουλειά σου!!!

Kαι το S4 (που πολύ αμφιβάλλω ότι είσαι κάτοχος) βάλτο σε ένα συρτάρι, μην και μείνεις ποτέ από το iPhone να το έχεις για δεύτερο όπως κάνω εγώ με ένα παλιό nokia πχ...!:2thumb22sup:

Νίκο δεν χαλαρώνεις λίγο ? Και στα ξένα φόρα αναφέρονται προβλήματα με τις μπαταρίες και την αυτονομία .Για ψαξε λίγο . Τι βαλτοί και κουραφέξαλα . Φόρτιση θέλει το βραδυ και με λίγα apps αν μιλας χωρίς ανοιχτά τα υπόλοιπα.

Χαλαρός είμαι φιλε μου, αλλα ok όταν διαβάζω 3 φορτίσεις την ημέρα, αν δεν είναι βαλτοί τη είναι???

Τη μου λες να διαβάσω σε ξένα forum, συμμετέχω σε γαλλικά forum...

Άλλωστε δεν είναι καινούργιο πρόβλημα όλα τα smart λίγο πολύ έχουν πρόβλημα, αυτό το ξέραμε πριν τα πάρουμε μεγάλες οθόνες κτλ θέλουν φαΐ...!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Kαι το S4 (που πολύ αμφιβάλλω ότι είσαι κάτοχος)

Εγω λέω καλύτερα να κανουμε poll για το αν οντως έχω το S4

:p :p :p

Ε δύσκολο ειναι να εχει ελατωματική μπαταρία ? Η κάποιο αλλο πρόβλημα ?

Δεν ξερω για τα γαλλικά φορουμ αλλά στα αγγλικά υπάρχουν χρηστες που το φορτίζουν 2 φορές και εχει αναφερθεί ακόμα και αν κάνουν hard reset και τα βγαλουν ολα από πάνω.

Δεν σημαίνει οτι επειδή στο δικό σου και στο δικό μου ολα πανε καλά να ειναι καλά και στα υπολοιπα ...

Δεν κάνω πλάκα μια δημοσκόπηση θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα Για την μπαταρία!

Tώρα αν έχεις όντως η όχι το S4 αυτό φαίνεται...

Και γιατί φαίνεται??

Αν είχες όντως το S4 το μηλαράκη θα το είχες πετάξει από το παράθυρο! :p :p :p :p

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Ε δύσκολο ειναι να εχει ελατωματική μπαταρία ? Η κάποιο αλλο πρόβλημα ?

Το πρωτο δεν το αποκλειω καθόλου.

Αλλο πρόβλημα ποιο θα μπορούσε να είναι πχ; Hardware δε νομίζω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Το πρωτο δεν το αποκλειω καθόλου.

Αλλο πρόβλημα ποιο θα μπορούσε να είναι πχ; Hardware δε νομίζω...

Δεν έχεις βάλει καν ακόμα sim μέσα, είναι καινούργιο....και ψάχνεσαι για ελαττωματική μπαταρία και προβλήματα Hardware...

Μάλιστα πολύ ωραία...

Ιστορίες για αγρίους δηλαδή....