[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Οντως , χρειαζεται να χαλαρωσεις λιγο! :p

Kι εγω ειχα Android με 5αρα οθονη (HTC ONE) και πεταξα το ιδιο απο το παραθυρο .... και γυρισα σε iphone , τι σημαινει αυτο... οτι πρεπει να λεω οτι μου κατεβει?

Καλα θα κανεις να εισαι λιγο πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου... γιατι ΜΠΟΡΕΙ και να προσβαλεις καποιους, που δε τους ξερεις καν.

Φιλικα παντα ...

Δεν κάνω πλάκα μια δημοσκόπηση θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα Για την μπαταρία!

Tώρα αν έχεις όντως η όχι το S4 αυτό φαίνεται...

Και γιατί φαίνεται??

Αν είχες όντως το S4 το μηλαράκη θα το είχες πετάξει από το παράθυρο! :p :p :p :p

Φιλε μου DimAsi πιο μοντέλο έχεις?? Χρήση?? φόρτιση?? κτλ..

Ευχαριστώ
S4 με πλήρη φορτιση και αποφορτιση 3 φορες στην αρχή, 10 apps χρήσιμα , αρκετή ομιλία λόγω δουλειάς κλειστά όλα εκτός wifi που το ανοίγω το απόγευμα στο σπίτι .
Με αυτή τη χρήση θέλει κάθε βράδυ σχεδόν .Αν δεν το κανω θλει το πρωί για να βγαλω τη μερα

Γιάννη μου είμαι καιρό εδώ και ξέρω για κάποιους τι καπνό φουμάρουν, εσύ είσαι σίγουρα εκτος συζήτησης γράφεις σε "λάθος topic" πήγαινε καλύτερα ΕΔΩ :p :p :p :p

S4 με πλήρη φορτιση και αποφορτιση 3 φορες στην αρχή, 10 apps χρήσιμα , αρκετή ομιλία λόγω δουλειάς κλειστά όλα εκτός wifi που το ανοίγω το απόγευμα στο σπίτι .
Με αυτή τη χρήση θέλει κάθε βράδυ σχεδόν .Αν δεν το κανω θλει το πρωί για να βγαλω τη μερα

Το ΔΕΧΟΜΑΙ...!

Του βγάζεις το λάδι και σε βγάζει άνετα 1 μέρα!

Με κάλυψες, δεν θέλω να πω κάτι διαφορετικό!

Ελπίζω να γίνεσαι κατανοητός στους άλλους φίλους μας!

Last edited by a moderator:
δε δεχομαι "υποδειξεις" .... :p

Mπορει να εισαι καιρο εδω, αλλα τα ta στατιστικα σου αλλα δειχνουν... εισαι πολυ μακρια απο "ενεργος" χρηστης.
Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ευγενικος !

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

δε δεχομαι "υποδειξεις" .... :p

Mπορει να εισαι καιρο εδω, αλλα τα ta στατιστικα σου αλλα δειχνουν... εισαι πολυ μακρια απο "ενεργος" χρηστης.
Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ευγενικος !

Φιλε μου γιάννη και το εννοώ αυτό που λέω!

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνω "ενεργός χρήστης" με την έννοια που το λες, έχω πολλά πράγματα να κάνω όλη μέρα, εδώ μπαίνω και γράφω, διαβάζω, όταν έχω χρόνο και κέφι...

Τώρα το ότι μου λες να είμαι πιο ευγενικός, δεν έχω κάτι να σου απαντήσω, ΕΓΩ πάντως δεν έχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να είναι πιο ευγενικός!

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

ΕΓΩ πάντως δεν έχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να είναι πιο ευγενικός!
Ωραια, να νοιωθεις τυχερος που δε χρειαστηκε...

(btw παρα τα όσα ειπες, δεν παρεξηθηκα καθόλου, απλώς γέλασα (πολύ) )

καλά κάνετε και μπαίνετε εδώ, που ξέρετε, κάποια μέρα ίσως καταφέρετε να απαλλαγείτε από την επήρεια του μήλου!

Μπα, δεν παίζει η μουστάρδα dijon άπαιχτη καίει πολύ, 20 χρόνια εδώ και δεν την έχω συνηθίσει ακόμα, μάλλον με ξυδάκη σας κόβω να σας τρατάρω!

Παίδες, sorry...αλλα εγώ έτσι γράφω έτσι εκφράζομαι οποιος παρεξηγήθηκε δεν μπορώ να κάνω κάτι.... ξίδι! :p

Το πως χαρακτηρίζεις κάποιον, ψευτη εν προκειμενω, δεν ειμαι θεμα εκφρασης αγαπητε (και δεν το εννοω φυσικά) αλλα ουσίας

Τεσπα, για να ασχοληθούμε και με τπτ σοβαρό: Εχω περιθωριο μεχρι αυριο να το γυρισω και να πάρω τα λεφτα μου πισω.

Απλως φοβαμαι μηπως τσαμπα η ταλαιπωρια (και οι 12 ωρες σε κατασταση αναμονής, χωρις sim καν, αφημενο στο τραπεζι να κατεβαζει email / updates κλπ (οτι κανει μονο του δλδ) από wifi (100% σημα btw) ειναι αναμενομενες).

Φυσικα θεωρω πολυ πιθανό να εχει προβλημα η μπαταρια. Στην περιπτωση αυτή θα προτιμούσα να παρω spare μια 2η και να τελειωνω (από το να μπλεκω με επιστροφες).

Οποτε βασικα θελω να αποκλεισω ότι δεν έχει κατι αλλο (hardware παντα) το τηλ - να μη χασω δλδ το doa χωρις λόγο.

Μπα, δεν παίζει η μουστάρδα dijon άπαιχτη καίει πολύ, 20 χρόνια εδώ και δεν την έχω συνηθίσει ακόμα, μάλλον με ξυδάκη σας κόβω να σας τρατάρω!
http://www.youtube.com/watch?v=2QfTXjySRIA

Last edited:
Ποτε δεν ειχα προβλημα μπαταριας με κανενα τηλεφωνο (S2, S3, S4)
Οταν λειπω διακοπες, με internet (wifi, 3g), internet radio, να βγαζω φωτο, video και με ελαχιστες κλησεις, μου κρατουσαν 1 μερα.
Αλλιως μου βγαζει 2 μερες με λιγοτερο surfing αλλα με περισσοτερες κλησεις. (το κλεινω το βραδυ)
Το s4 παντως μου κραταει περισσοτερο απο τα αλλα. Δηλαδη στις 2 μερες ενω τα αλλα εφταναν το 5%, στο s4 παιζω 15%-20%, αλλο που το φορτιζω για να βγαλω την αυριανη μερα.

Αλλα γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα γιατι και στην μηχανη εχω φορτιστη και στο αυτοκινητο και στο γραφειο, οποτε δεν με νοιαζει.
Το προβλημα ειναι να πας καπου χωρις ρευμα.

Επισης ποια rom εχεις;

Επισης ποια rom εχεις;
Δεν τσεκαρα.

Εχει κανει παντως οτι update ηταν νομίζω (μονο του).

Θα δω μια το βραδυ πως εχει παει και details για το usage και θα ενημερωσω.