[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Βασικά επρεπε να του βάλεις μια sim μέσα ...
Το χω απο το πρωι με καρτα sim και normal χρηση (ιδια με του 4S).

Βλεπω να πεφτει ~10% την ώρα η μπαταρια (την 1η ωρα βεβαια σεταρα και bt κλπ).

Ολες εφαρμογες κλειστες, το 80% της καταναλωσης ειναι απο οθονη (ετσι λεει το report δλδ).

Για να δουμε πως θα παει μεχρι το απογευμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Τώρα που έγινες ενεργό μέλος (σε πειράζω λίγο για την πλάκα και μονό) :p
Θα παρατηρήσεις ότι δεν ανεβάζουμε poll κατά παραγγελία :D

Πάμε κεφάτα, δεν είναι θέμα παρεξήγησης :ernaehrung004:

Μην λες ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ τέτοια πράγματα ούτε για πλάκα... θα παρεξηγηθεί ο Γιάννης Σπύρου... :p :p

lol, no guilty....

θα το κανω το βραδυ, promise!

(αλλιως ανοιξε poll για το ποσο ψευτης ειμαι :p)

Δεν σε είπα ποτέ ψεύτη, όλα είναι θέμα ερμηνείας και τη θέλει να περάσει αυτός που φτιάχνει ένα κείμενο,

στην προκειμένη περίπτωση είναι σαν να σου έλεγα: τρελάθηκες??? έχεις το ΚΟΡΥΦΑΙΟ smart της αγοράς και ασχολείσαι ακόμα με τα μηλαράκια?? ρίξτο το ρημάδι!

Τόσο απλά...:ernaehrung004:

Και για το αληθές της ιστορίας μόνος σου μου είπες ότι AN όντως έχει πρόβλημα πάλι το ίδιο θα πάρεις!

Συνεπώς μπήκες στην καρδιά μου!

Τέλος η "παρεξήγηση" τουλάχιστον όσο αφορά εμενα!

Last edited:
"ψοφήστε" εδώ παίδεs

Επίσης ο φίλος που ψήφισε ότι όλη μέρα φορτίζει το S4 πρέπει να ζει ένα δράμα και δεν κάνω πλάκα...

Η μπαταρία πρέπει να είναι φόλα, δεν εξηγείται διαφορετικά!

Aν το galaxy μου ήθελε όλη μέρα φόρτιση σίγουρα θα το είχα ρίξει από το παράθυρο, παρόλη την αγάπη μου στα galaxy!!!!!!!

Συνεπώς κατά εμενα ΔΕΝ ισχύει ο ψήφος του, κρίμα να αλλοιώνονται τα στατιστικά των ψήφων...

search πως κανουμε (πχ στο calendar) ;

υπαρχει ''universal search'' (οπως στο Iphone) - να ψαχνει δλδ contacts + calendar κλπ;

Εφόσον έχεις περάσει ένα λογαριασμό σου μέσα, αυτόματα είναι ενημερωμένα τα contacts ημερολόγιο κτλ περνάνε μέσα όλα,

όπως και στο μήλο φαντάζομαι άμεσα το λογαριασμό σου στο smart(gmail πχ),

μετά μπορείς να ενεργοποιείς (κουρτινάκι) η όχι για να έχεις ηχητικό κάλεσμα on line σε email chatt κτλ κτλ

Τι εννοείς από που ψάχνουμε....

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

υπαρχει ''universal search'' (οπως στο Iphone) - να ψαχνει δλδ contacts + calendar κλπ;

Στο widget google ή πατας συνεχομενα το menu soft button

Last edited:

Γι αυτο, υπαρχει απαντηση;

Επισης, πως γινεται τα μνμ πχ να εμφανιζονται στην οθονη απευθειας (οπως τα calendar items) ;

Αν μιλάς για την search γκουκλομπάρα την διάφανη το widget, εννοείται ότι ψάχνει ταυτόχρονα και το τηλέφωνο.

Μιλάω για 4.1.2 Δεν πιστεύω να το άλλαξαν στην 4.2.2

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Αν μιλάς για την search γκουκλομπάρα την διάφανη το widget, εννοείται ότι ψάχνει ταυτόχρονα και το τηλέφωνο.

Μιλάω για 4.1.2 Δεν πιστεύω να το άλλαξαν στην 4.2.2

Ναι, δικο μου λαθος (βγαζει πρωτα τα web results και απο κατω του τηλ και δεν τα δα με την πρώτη).

Έχει όμως ενα μικρό, αλλά πρακτικά σημαντικό, μειονέκτημα:

Λαμβάνει υπόψιν τους τόνους.

Αν δλδ ψάξεις για ''Μανωλη'' δεν θα σου βγάλει την επαφή ''Μανώλης''.

Το iOS αυτό το κάνει καλύτερα (και μου έκανε εντύπωση μάλιστα πως το χαν προσέξει αυτό).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Οχι, αυτο ψαχνει net, οχι το τηλ (εκτος αν μου διαφεύγει κατι)

Αυτο σου ειπα και πριν. πατα το wigdet google ή πάτα συνεχομενα το πληκτρο menu.
Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις (αριστερο πληκτρο πάντα για να εμφανιστουν) και επέλεξ που θες να κάνει search

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Αυτο σου ειπα και πριν. πατα το wigdet google ή πάτα συνεχομενα το πληκτρο menu.
Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις (αριστερο πληκτρο πάντα για να εμφανιστουν) και επέλεξ που θες να κάνει search
Ναι, τα βρηκα (δες προηγούμενο post)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Ναι, δικο μου λαθος (βγαζει πρωτα τα web results και απο κατω του τηλ και δεν τα δα με την πρώτη).

Έχει όμως ενα μικρό, αλλά πρακτικά σημαντικό, μειονέκτημα:

Λαμβάνει υπόψιν τους τόνους.

Αν δλδ ψάξεις για ''Μανωλη'' δεν θα σου βγάλει την επαφή ''Μανώλης''.

Το iOS αυτό το κάνει καλύτερα (και μου έκανε εντύπωση μάλιστα πως το χαν προσέξει αυτό).

Μα δε χρειάζεται να γράψεις ολη την λεξη στο "Μαν" εχεις ηδη την λιστα με το ονομα που θες!

εκτος αν εχεις τοοοοοοοσους πολλους μανωληδες που δε χωρανε στην οθοναρα του S4, σε iphone θα ειχες σίγουρα πρόβλημα με την οθονίτσα :P