[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

παιδια, το S4 χωραει σε μπροστινη τσεπη σε τζην παντελονι; Εχω συνηθισει να βαζω το κινητο εκει μεσα, θα τα καταφερω με το S4;

έχω συνάδελφο όλη μέρα πηγαινοέρχεται με το note2 στην τσέπη, φαίνεται βέβαια αρκετά, αλλα μπαίνει και από ότι λέει τον βολεύει!

Πιθανόν λέω εγώ τώρα, ότι με στενό παντελόνι να μην μπαίνει άνετα!

Το 3 εγώ το βάζω άνετα πάντως!

παιδια, το S4 χωραει σε μπροστινη τσεπη σε τζην παντελονι; Εχω συνηθισει να βαζω το κινητο εκει μεσα, θα τα καταφερω με το S4;

To S3 εκεί το έχω μόνιμα, χωρίς κλειδιά (στην κωλότσεπη φοβάμαι μην κάτσω πάνω του.... )

Αν το S4 έχει τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις δεν έχεις πρόβλημα.

εγώ με τα reviews της samsung θα κρατάω μια επιφύλαξη από δω και μπρος, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις. Θα μου πεις για ποιον μπορείς να ξέρεις, αλλά όπως και να χει όταν έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο σε κάνει να αναθεωρήσεις την εμπιστοσύνη σε reviews.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Πιθανόν λέω εγώ τώρα, ότι με στενό παντελόνι να μην μπαίνει άνετα!

Το 3 εγώ το βάζω άνετα πάντως!

Άρα το 4 θα είναι ακόμα πιο άνετο, αφού είναι πιο μικρό σε κάθε διάσταση από το 3. Και εγώ με το Note II είμαι ΟΚ, δεν ξέρω τι θα γίνει όμως τώρα με τις βερμούδες.. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Άρα το 4 θα είναι ακόμα πιο άνετο, αφού είναι πιο μικρό σε κάθε διάσταση από το 3. Και εγώ με το Note II είμαι ΟΚ, δεν ξέρω τι θα γίνει όμως τώρα με τις βερμούδες.. :p

Ναι βέβαια το 4 θα πηγαίνει φισέκι..!

Πάντως λόγο smart θα κόψω τις βερμούδες, τουλάχιστον αυτές που είχα συνηθίσει να φοράω ξέρεις τις ευρύχωρες,

έχουν τσέπες τεράστιες, ακόμα και να κάθεσαι σου φεύγει από την τσέπη!

Πέρυσι με το Galaxy S το μάζευα ΠΟΛΥ συχνά από κάτω!

Και μετα θα σταματανε οι γυναικες και θα λενε: Εχεις κατι στην τσεπη ή χαιρεσαι που με βλεπεις. ? :flipout:

Παραλιγο να σπασει το μαχαιρι :flipout:
Η πλακα ειναι που ο τυπος μετα απο το ''σκισιμο'' που του εκανε με τα μαχαιρια στο τελος πεταξε και λιγα κερματα λες και θα παθαινε κατι
Ποιος ο λογος να φοραει θηκη ειπαμε;
Μπραβο του ομως, εχει ψυχη :)

edit:
Ξεχασα να πω οτι το bezel του S4 ειναι φοβερο!!!

Last edited:
Παραλιγο να σπασει το μαχαιρι :flipout:
Η πλακα ειναι που ο τυπος μετα απο το ''σκισιμο'' που του εκανε με τα μαχαιρια στο τελος πεταξε και λιγα κερματα λες και θα παθαινε κατι
Ποιος ο λογος να φοραει θηκη ειπαμε;
Μπραβο του ομως, εχει ψυχη :)

edit:
Ξεχασα να πω οτι το bezel του S4 ειναι φοβερο!!!

έλα ντε, αυτό έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...!

Διαθέσιμο απο σημερα και στο Πλαισιο Καλαμαριας...
Το επιασα επιτέλους στα χερια μου ...
Ειναι πολυ πιο όμορφο απο το s3 ...
Το αλουμινένιο πλαισιο ( αν ειναι η δεν ειναι τελικα αλουμίνιο δεν εχει σημασία) το ομορφαίνει πολυ οπως επίσης και οι μικρότερες καμπυλες σε σχεση με το s3...
Κατα τα αλλα καλη η αναβάθμιση συμφωνα με αυτα που είδαμε και διαβάσαμε στις παρουσιάσεις ανα τον κόσμο αλλα εφόσον υποβαθμισε το s4 αφαιρώντας του τον ραδιοφωνικό δεκτη το ενδιαφέρον μου για αυτό σταματα εδω...
Να φυγει και να μην ξανάρθει και ελπιζω του χρονου να αλλαξει τακτική ( που δεν το βλεπω)
Αφου η samsung θελει να το παιξει apple καιρος να κοιτάξουμε αλλες πορτοκαλιές...
Μια που βλεπω την LG να υιοθετεί τις smart λειτουργίες του S3 και S4 δεν το βλεπω απίθανο του χρονου να τους προτιμήσω.

Τα ιδια ακριβως με τα μαχαιρια δειχνουν και για το 3.
Κριμα για το ραδιο ομως.
Εγω για τον λογο αυτο δεν πηρα νεξους

Υπαρχουν σκριβως τα ιδια βιντεακια για το s3 με ιδια μαχαιρια κλπ.
Πιθανοτατα του ιδιου