[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Έτσι είναι. 740 πρωτοξεκινησε και τώρα έχει 585 το s4.

Τα πρωινά πούλια χτυπάει ο κυνηγός..

προχθές Σάββατο αγόρασε ο κουμπάρος μου με 575 ευρώ το λευκό ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ! (με ελληνικό manual μέσα κλπ)

Πόσο είπαμε έχει το iphone5;;;

Υ.Γ. τρομερή εντύπωση μου κάνει πως τα μεγαλομάγαζα που υποτίθεται κάνουν και τζίρο, το πουλάνε 739. Τρελή διαφορά!!!

Re: Samsung S-view Flip Cover Folio Case

Now Available for $9.50 (7.31 ) on Amazon
(!)

The S-view flip cover for the Galaxy S4 has dropped drastically in price, from $60, to the super low price of $9.50.
That is an 84% price cut, and you guys should really take advantage of this awesome flip cover. This flip cover
allows you to see your time, date, and number of notifications without having to open the phone up. Pretty slick,
and Samsung knew what they were doing when they made this cover. If you want the white color, you will have
to pay 35 cents more which is such a stretch. So click the link below and head over to Amazon to pic one up.
Let us know if you did.

Black: http://www.amazon.com/dp/B00BW0XZN6...-folio-case-now-available-for-9-50-on-amazon/

White: http://www.amazon.com/dp/B00BUIG6OK...-folio-case-now-available-for-9-50-on-amazon/

υγ. Δεν γνωριζω εαν το Αμερικανικο αμαζον στελνει Ελλαδα! :blush:

avclub1sview.jpg

[via]

Μόνο Αμέρικα, εάν έχετε κάποιον εκεί είστε μια χαρά.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

προχθές Σάββατο αγόρασε ο κουμπάρος μου με 575 ευρώ το λευκό ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ! (με ελληνικό manual μέσα κλπ)

Πόσο είπαμε έχει το iphone5;;;

Υ.Γ. τρομερή εντύπωση μου κάνει πως τα μεγαλομάγαζα που υποτίθεται κάνουν και τζίρο, το πουλάνε 739. Τρελή διαφορά!!!
Τα ''Ελληνικής αντιπροσωπειας'' πλεον δεν πολυισχυουν στα κινητα...

Σχεδον ολα έχουν πλεον πανευρωπαική εγγυηση και πηγαινουν στην Αρβατο (που γενικα τα φτιαχνει ολα - εκει πηγαινουν και τα ''αντιπροσωπείας'').

Οποτε η διαφορα τιμης που αναφέρεις οφείλεται μαλλον εκει: Ο φιλος σου, καλώς, το πήρε από παραεισαγωγη (με ''Ελληνική Εγγύηση'').

Τα ''Ελληνικής αντιπροσωπειας'' πλεον δεν πολυισχυουν στα κινητα...

Σχεδον ολα έχουν πλεον πανευρωπαική εγγυηση και πηγαινουν στην Αρβατο (που γενικα τα φτιαχνει ολα - εκει πηγαινουν και τα ''αντιπροσωπείας'').

Οποτε η διαφορα τιμης που αναφέρεις οφείλεται μαλλον εκει: Ο φιλος σου, καλώς, το πήρε από παραεισαγωγη (με ''Ελληνική Εγγύηση'').
Στην αρβατο δυστυχώς μοιράζονται και κολυβα (της εγγύησης). Έχει το χειρότερό όνομά για κινητά σαμσουνγκ. Παρόλο που είναι επίσημο. Οποίος μπορεί το πηγαίνει στην σμαρτεκ στο Χαϊδάρι και έχει πραγματική εξυπηρέτησή. Και έτοιμο σε μια ώρα αν το πας πρωί.

Αυτά που έχει γεμίσει η Χρυσή ευκαιρία και τα δίνει κάποιος 400 Ευρώ είναι τα 4πυρηνα τα 9505 ή είναι μαϊμούδες κορεάτικες γιατί έχει και τον άλλο που λέει ότι δίνει το 8πύρηνο 9500 στα 580 .....!!!! Τι παίζει άραγε

Καποιοι εχουν φερει τα 8core απο εξωτερικό.
Θεωρώ οτι καλύτερα να πορευτεί καποιος με τα snapdragon ...

εγω που πήρα το 3άρι από bird ήταν πολύ εξυπηρετικοί, ξεκαθάρισαν εξ αρχής ότι θα είναι σμαρτεκ, ότι έχει πανευρωπαική, ότι θα έχει imei στο τιμολόγιο, ήταν σφραγισμένο με ελληνικό manual (....).
Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι μου είπαν ότι για να γράψει ελληνικά πρέπει να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να κατεβάσει κάτι, που αν και με προβλημάτισε ελαφρά, όταν ήρθε η ώρα μου φάνηκε μιά χαρά διαδικασία (Τί γλώσσα εισαγωγής θες στο πληκτρολόγιο? Ελληνικά. Μισό, κατεβάζω).

Απορώ πως ψώνιζα τόσο καιρό από αλυσίδες.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Καποιοι εχουν φερει τα 8core απο εξωτερικό.
Θεωρώ οτι καλύτερα να πορευτεί καποιος με τα snapdragon ...
Χρήστο τον ρωτησα και λεει 350 !!!! με snapdragon !!! χαχα μπανανα μου μυρίζει...

Στανταράκι ...
Τον ρωτησα ποια η εταιρία και πια η πληρωμή και λέει μόνο western Union οπότε κατάλαβα .Μήπως πρέπει να το αναφέρω μήπως και πέσει κανείς στην παγίδα ?

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Τον ρωτησα ποια η εταιρία και πια η πληρωμή και λέει μόνο western Union οπότε κατάλαβα .Μήπως πρέπει να το αναφέρω μήπως και πέσει κανείς στην παγίδα ?

ίσως θα έπρεπε

Παρακαλώ τους υποψήφιους αγοραστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την αγγελία που εμφανίστηκε στην ΧΕ και με το ακόλουθο κείμενο και μάλλον πρόκειται περί απάτης

Περιγραφή
SAMSUNG i9505 Galaxy S4 16 gb - ολοκαίνουργια - στη θέση - αρχική - Made in Korea - 1 έτος εγγύηση - ελληνικό μενού - Sim δωρεάν - 16 gb - 400 - οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να επικοινωνήσετε μαζί μας σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype: - applesmedialimited, τιμή 350 , τιμή 350

OMNI TRADING LIMITED
UNIT 2, THE OAKS INDUSTRIAL ESTATE
SNIBSTON DRIVE RAVENSTONE
COALVILLE
UNITED KINGDOM
LE67 3NQ
Registration No.: 06539513
http://stores.ebay.com/Omni-Trading-LTD
Apple Media Limited: www.omnitradinglimited.net.tf

Αν μπείτε σε επικοινωνία μαζί του/τους σας ζητάνε τα λεφτά να τα στείλετε με western union οπότε μάλλον δεν θα παραλάβετε ποτέ.
Αλλη εταιρία στο site , αλλη εγγεγραμμένη , σου λενε πως κάνουν αναβαθμιση γι αυτό και δεν τα βλέπεις όλα κτλ

Last edited: