[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

μήπως είδες το mini???

δεν μας τα λες καλά...:smash:

Edit...

Έχασα επεισόδια δεν έχεις άδικο 490 στην γαλλία και δεν το έπαιξα και πολύ σίγουρα θα παίζει κάπου πιο χαμηλά ακόμα...!

Last edited:
πάντως η τιμή του έχει πάρει τη κατιούσα.....466 υπάρχει σε αθηναϊκό e-shop.

Ακολουθεί ακριβώς την ίδια τιμολογιακή πορεία με το s3.
Το s3 το αγόρασα μετά τον δεκαπενταύγουστο στα 540 ευρώ και αν υπολογίσουμε πως το s4 βγήκε περίπου ένα μισή μήνα πιο νωρίς τότε μιλάμε για τα ίδια χρήματα.
Το s3 τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου είχε 420 -430 ευρω

Το τσίμπησα μόλις, αφού με τις μαλακίες της Apple κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ταξιδεύοντας. Σκεφτείτε φάση, στο αεροδρόμιο να ζητιανεύω από ένα ένα τα γκισέ συνδετήρα για να μπορέσω να αλλάξω SIM στο κινητό μου όταν έφτασα στο Αμέρικα και να συννενοηθώ με τον άνθρωπο που με περίμενε. Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Λίγο σκεφτόμουν αν έπρεπε να καταλήξω καλύτερα στο Note, αλλά αυτό είναι ήδη οριακά μεγάλο για αυτό που έχω συνηθίσει, ας μην το παραχέ... Φαίνεται πάντως πολύ ωραία συσκευή. Θα δείξει.

"Kαλοφάγωτο" ωραίο εργαλείο!

Στο S4 δεν ξέρω στο S3 με συνδετήρα μόνο μπορώ να βγάλω την sim...!

Όχι που είναι πρόβλημα αλλα ok...

Να ρωτήσει ο άσχετος...
το s4 με το s4mini έχουν ουσιαστικές διαφορές ή είναι θέμα μεγέθους?

Το τσίμπησα μόλις, αφού με τις μαλακίες της Apple κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ταξιδεύοντας. Σκεφτείτε φάση, στο αεροδρόμιο να ζητιανεύω από ένα ένα τα γκισέ συνδετήρα για να μπορέσω να αλλάξω SIM στο κινητό μου όταν έφτασα στο Αμέρικα και να συννενοηθώ με τον άνθρωπο που με περίμενε. Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Λίγο σκεφτόμουν αν έπρεπε να καταλήξω καλύτερα στο Note, αλλά αυτό είναι ήδη οριακά μεγάλο για αυτό που έχω συνηθίσει, ας μην το παραχέ... Φαίνεται πάντως πολύ ωραία συσκευή. Θα δείξει.
Μεγεια. Ξέχνα τους "πρωτογονισμούς" πια. Έγινες "άνθρωπος". :)

Να το χαρείς εύχομαι. Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες συσκευές αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ευχαριστώ παιδιά..!

Πρώτες παρατηρήσεις:

Τα καλά:

Η οθόνη είναι απόλαυση... μέγεθος, ανάλυση, χρώματα. Στην αρχή με ξένισε το κορεσμένο χρώμα της Samsung αλλά διορθώνεται στις ρυθμίσεις.
Το τηλέφωνο είναι ταχύτατο, άμεση απόκριση στα πάντα, ειδικά μετά το υπέρβαρο iPhone 4 που σερνόταν στο iOS 6 είναι πραγματικά διαφορετική εμπειρία. Το LTE φαίνεται να είναι όλα τα λεφτά, και γενικά, wow!

Τα κακά:

Δε με ενθουσίασε η μπαταρία. Βεβαίως αφενός ήταν η πρώτη φόρτιση (η οποία έγινε και μαλακωδώς λίγο, με διαλείμματα), αφετέρου το τηλέφωνο "έλιωσε" στη χρήση, αλλά δεν ξέρω, προβληματίζομαι λίγο αφού μόλις ξανασύνδεσα το φορτιστή μετά από λιγότερο από 24 ώρες, και έχοντας περάσει τη νύχτα σε flight mode.
Επίσης, είναι out of the box γεμάτο με μαλακίες... από Samsung και ΑΤ&Τ.. προγραμματάκια τα οποία είναι (στη συντριπτική τους πλειονότητα) άχρηστα, και δε βγαίνουν. Δε γούσταρα τα ρουταρίσματα αλλά μου φαίνεται ότι είναι μονόδρομος. Κακό φυσικά και το κλείδωμα σε AT&T αλλά δεν άξιζε σίγουρα τα +450$ για ξεκλείδωτη συσκευή.

Αν δεν σε ενδιαφέρει και τόσο να παίρνεις τα mail σου άμεσα, δοκίμασε το DS Battery Saver. Σε μένα έδωσε σχεδόν συν μια μέρα. Και μια μέρα στο Cyanogenmod που έχει και φήμη ότι τρώει μπαταρία. Δουλεύει πρακτικά μπλοκάροντας όλες τις εφαρμογές όταν είναι κλειστή η οθόνη και ρίχνοντας το κινητό σε deep sleep mode. Και το ρυθμίζεις εσύ κάθε πόσο θέλεις να τις ξυπνάει για να πάρει email και τέτοια.

Καλορίζικο όπως και νά χει :)

Το έβαλα κ εγώ στο gnex να δω τι θα κάνει, αν και με οτιδήποτε αντίστοιχο ασχοληθηκα στο παρελθόν στο τέλος το πέταξα

Maestro, μπες ρυθμίσεις και εφαρμογές και μπες μια μια στις περιττές εφαρμογές ππυ βλέπεις. Σε αρκετές πανω δεξια θα σου δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης. Ναι μεν δεν τις απεγκαθιστα αλλά τις "εξαφανίζει" στην ουσία. Τουλαχιστον 10-15 θα μπορεσεις τα τις παγωσεις έτσι.

Επίσης αν προχωρησεις σε Ρουτ ΜΗΝ απεγκαταστησεις οσες σου φαίνονται περιττές. Απλα απενεργοποιήσε τες. Αν τις απεγκατστησεις (σου δίνει αυτή τη δυνατότητα το titanium) υπάρχει περιπτωση να εχεις πρόβλημα στις αναβαθμίσεις λογισμικού που δεν θα τις βρίσκουν.

Maestro, μπες ρυθμίσεις και εφαρμογές και μπες μια μια στις περιττές εφαρμογές ππυ βλέπεις. Σε αρκετές πανω δεξια θα σου δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης. Ναι μεν δεν τις απεγκαθιστα αλλά τις "εξαφανίζει" στην ουσία. Τουλαχιστον 10-15 θα μπορεσεις τα τις παγωσεις έτσι.

Επίσης αν προχωρησεις σε Ρουτ ΜΗΝ απεγκαταστησεις οσες σου φαίνονται περιττές. Απλα απενεργοποιήσε τες. Αν τις απεγκατστησεις (σου δίνει αυτή τη δυνατότητα το titanium) υπάρχει περιπτωση να εχεις πρόβλημα στις αναβαθμίσεις λογισμικού που δεν θα τις βρίσκουν.
+1
Εγώ δεν το ήξερα αυτό και ενώ είχα ειδοποίηση για αναβάθμιση δεν μπορούσε να την δεχτεί το τηλ. με αποτέλεσμα να την κάνω manually τελικά.

Νταξει η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη φόρτιση είχα ενεργοποιημένα τα πάντα (gps, continuous sync, air touch, κλπ κλπ κλπ), τώρα είμαι μετά από 15 ώρες φόρτισης στο 40, πάλι με αρκετή χρήση βέβαια αλλά και το προγραμματάκι που μου προτείνατε στο Balanced mode.

Νομίζω όπως το βλέπω ότι το κάθε βράδυ φόρτιση δεν το γλυτώνουμε. Κακό, πολύ κακό, αλλά όχι χειρότερο από το 4άρι iPhone μου. Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια με το τωρινό.

Κατά τα λοιπά, μιλάμε για απόλαυση. Δε χορταίνω να το σκαλίζω. Οι εφαρμογές πράγματι γίνονται disable, και πολύ μ'αρέσει που έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το cache κλπ σε καθεμιά τους. Πολιτισμός! :D