[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Custom μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας δεν υπάρχουν; Δε θα με ενοχλούσε λίγο παραπάνω βάρος (στον ίδιο όμως όγκο). Το τηλέφωνο είναι πούπουλο έτσι κι αλλιώς.

δεν ξέρω αν υπάρχουν αν δεν υπάρχουν τότε θα βγούνε μην σε ανησυχεί, αλλα με πιο μεγάλη μπαταρία αλλάζει και το μέγεθος έστω και λίγο, αλλα ΑΡΚΕΤΑ
για να μην μπαίνει σε καμιά θήκη(εξαιρούνται οι σιλικόνες),για αυτό το λόγο συνοδεύονται οι μπαταρίες με το καπάκι το πίσω! την πάτησα εγώ με το S3.

Ok η αλήθεια είναι ότι το παρα πρόσεχα είχα γίνει λίγο υστερικός νόμιζα ότι ήταν από ζάχαρη!!!

Πάει καιρός τώρα σιλικόνη (slim) για καμια τούμπα και τίποτα άλλο ούτε film και μπούρδες ..."Άσπαστο"....!

Εχω δει γρατζουνιες σε s3......οποτε στο s4 spigen θηκη και glass και ειμαι ησυχος.

δεν αμφιβάλλω για ότι λες...

το θέμα είναι ΠΩΣ έγιναν αυτές οι γρατσουνιές θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, πάνε μήνες που το έχω χωρίς θήκη (μόνο σιλικόνη) και χωρίς film και είναι άψογο!

Το πρώτο Galaxy S (το παλιό δικό μου) το έχει ο γιος μου χωρίς καμια προστασία και το κοιτάζω που και που το σκουπίζω καλά και ψάχνω ίχνη από γρατσουνιές, ΤΙΠΟΤΑ!

P.S.
βέβαια μπορείτε να το βάλετε καλά κλειδωμένο και σε χρηματοκιβώτιο!:Banane0: :p

Και μια που το έφερε η κουβέντα, πριν λίγες μέρες είδα σε μαγαζί αυτή την μάρκα (σειρά atom) από θήκες, έμεινα σα μ@λ@κ@ς...

καταπληκτική ποιότητα, φοβερα τελειώματα, τρομερή αίσθηση στο χέρι... γενικά έπαθα πλάκα, θα ξανά βάλω θήκη!

Και το site που σας δίνω έχει πολύ καλές τιμές!

Είναι οι περίφημες ELEMENT... πολύ καλές, είχα στο iphone Element Vapor αλουμινίου... εξαιρετική ποιότητα, αλλά αλμυρές τιμές...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Spigen http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4.html έχω την slim armor και μετά από 2-3 άσχημες τούμπες... ανέπαφο το τηλέφωνο και η θήκη... και στην μισή τιμή από τις Element... έχουν βγάλει και καινούργια μεμβράνη.

Η ds battery saver μάλλον κάνει μια σχετική δουλειά.
Ναι μεν δεν πήρα μια μέρα παραπάνω αλλά με Wi-Fi και 3g συνεχώς ενεργά και με σχετικά βαριά χρήση, (ίντερνετ Wi-Fi & 3G, Skype, μπόλικα τηλ, Φωτογραφίες...) στο τέλος της μέρας μου μένει ένα 30%.
Οκ ξέρω πως δεν θα μου φτάσει για την επόμενη οπότε παίζω να το "φάω" ώστε να βάλω το κιν να φορτίσει αλλά δεν έχω το συνεχές άνοιξε κλείσε Wi-Fi & 3g

Λοιπόν τελικά θα έλεγα ότι ήταν false alarm: Μετά την 3η - 4η φόρτιση, η μπαταρία μια χαρά τα πάει, ακόμα και χωρίς battery saver. Απλά στην αρχή αφενός ήταν οι πρώτες φορτίσεις, αφετέρου είχα το κινητό όλη μέρα στα χέρια μου και το ψαχούλευα.

Τώρα με κανονική (μέτρια δηλαδή) χρήση, και ενεργοποιημένα Wifi, LTE , και κλειστά τα GPS, NFC και SBeam όπως και τις διάφορες χαζομάρες της Samsung (air gesture, smart scroll κλπ) το βράδυ έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά.

H μπαταρία στα smart είναι πολύ υποκειμενική ιστορία, ανάλογα χρήση του καθενός, μόνος σου το λες φιλε μου ότι τις πρώτες μέρες δεν το άφηνες από τα χέρια σου, τι να σου κάνει...

πιστεύω όμως βάση με την δική μου εμπειρία, με μια "καλή" χρήση θα σε βγάζει άνετα 2 μέρες...!

Στην καθημερινή μου χρήση 30 λεπτά συνομιλίες περίπου και 1 ώρα περίπου web mails Skype κτλ βγάζω ΑΝΕΤΑ 2 μέρες και χωρίς mode οικονομικό!

Απλά εφαρμογές που δεν τις χρειάζομαι είναι απενεργοποιημένες, βεβαια μιλάω για το S3

Λοιπόν μετά από αρκετές μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι η μπαταρία βγάζει κάπου μιαμιση μέρα. Ωστόσο επειδή το μιαμιση = μια, όταν όλη μέρα είσαι στο πόδι, η βραδινή φόρτιση είναι μονόδρομος.

Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό πάντως, ταχύτατο, η κάμερα είναι όλα τα λεφτά, άρχισα στα γεράματα να βγάζω φωτογραφίες (ουδέποτε είχα ασχοληθεί ως τώρα με κάμερα κινητού), ενώ τα πάντα είναι όσο θέλω παραμετροποιήσιμα.

Μοναδικό ψεγάδι: 2 για την ακρίβεια:

1. Είναι μεγάλο. Δεν το δουλεύεις με ένα χέρι, τουλάχιστον όχι άνετα. Εκεί είχε δίκιο η Apple (αν και με το 5άρι αυτοακυρώθηκε, ενώ θεωρώ βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να παίζει κι αυτή στις 5").

2. Τα δύο touch κουμπάκια είναι τοποθετημένα ανάποδα, σύμφωνα με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ την εργονομία. Το back έπρεπε να είναι αριστερά, άμεσα προσβάσιμο με τον αντίχειρα και το "δύσκολο" να ήταν το λιγότερο χρηστικό πλήκτρο που βρίσκεται τώρα αριστερά. Όπως είναι και στο Stock Android του Nexus. Φαντάζομαι αυτό διορθώνεται με ρουτάρισμα, αλλά δε θα αλλάξουν τα σύμβολα στα πλήκτρα, οπότε θα'ναι λίγο μπάχαλο.

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω... με κάρτες μνήμης τι παίζει; Δε θα ήθελα να χάσω την αστραπιαία απόκριση που απολαμβάνω τώρα. Οπότε έχει νόημα να στραφώ σε "μαμίσιες"; Πχ:

http://www.amazon.com/Samsung-Micro...d=1378658105&sr=1-3&keywords=galaxy+s4+memory

Γενικά τι πρέπει να προσέξει κανείς σε κάρτες μνήμης; Τι προδιαγραφές θέλουμε;

Class 10 τουλαχιστον.
Θα σου προτεινα την samsung.
Αυτην που εβαλες στο link, ειναι το κορυφαιο μοντελο της.
Αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο, παρε την.
Απλα και το αμεσως φθηνοτερο μοντελο θα σε εξυπηρετησει
http://www.amazon.com/SanDisk-Micro...SDQU-064G-AFFP-A/dp/B009QZH6JS/ref=pd_cp_pc_1

Έχω παρατηρήσει ένα μικρό πρόβλημα με το wifi... ορισμένες φορές όταν αλλάξω τοποθεσία, και ενώ έχω αποθηκευμένα όλα τα wifi, αρνείται πεισματικά να συνδεθεί... το πρόβλημα λύνεται με restart...

Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό?

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Class 10 τουλαχιστον.
Θα σου προτεινα την samsung.
Αυτην που εβαλες στο link, ειναι το κορυφαιο μοντελο της.
Αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο, παρε την.
Απλα και το αμεσως φθηνοτερο μοντελο θα σε εξυπηρετησει
http://www.amazon.com/SanDisk-Micro...SDQU-064G-AFFP-A/dp/B009QZH6JS/ref=pd_cp_pc_1

Θαενκς!

Λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, αλλά απ'την άλλη τα 60 δολλάρια δε θα σηματοδοτήσουν και τη χρεωκοπία μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε καμία περίπτωση δε χρειάζομαι 64άρα, αλλά σκέφτομαι ότι μια φορά είναι που θα αγοράσω μνήμη, ας την πάρω αχανή.

Το ζήτημα είναι... μήπως τελικά η μεγάλη μνήμη καθυστερεί το access στα δεδομένα (όπως συνέβαινε παλιότερα με τους δίσκους) ;;;

Το θέμα δεν είναι αν θα "χρεοκοπήσεις" η όχι αλλα την χρειάζεσαι όντως την κάρτα???

Παρόλο που το χρησιμοποιώ και γεια την δουλειά μου με διάφορα αρχεία σημαντικά κτλ, κάρτα extra ΔΕΝ έχω βάλει!

Επειδή είμαι ένα βημα πριν την αγορά λόγω επιδότησης , θα βγάλει δίκαρτο? και θα τρέχουμε ?

Έχω παρατηρήσει ένα μικρό πρόβλημα με το wifi... ορισμένες φορές όταν αλλάξω τοποθεσία, και ενώ έχω αποθηκευμένα όλα τα wifi, αρνείται πεισματικά να συνδεθεί... το πρόβλημα λύνεται με restart...

Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό?
Το παρατήρησα και εγω με s4 mini. To λυνω με on - off στο wifi αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικο διοτι ξοδευω ασκοπα τη ¨δωρεαν¨χρεωση στο ιντερνετ χωρις να το καταλαβω.

Τελικά ντράπηκα λίγο να πάω σε 64άρα μνήμη ενώ δεν πρόκειται να γεμίσω ούτε τα...16 οπότε στράφηκα στη "διακριτική" 32άρα των 30$ (τη μαμίσια class 10 βέβαια).

... έχει πλάκα πως αυξάνεις τη χωρητικότητα του κινητού σου κατά άλλα 32GB με 30$ ενώ κάπου αλλού πρέπει να πληρώσεις >100 για άλλα 16 :D:D:D

Τελικά ντράπηκα λίγο να πάω σε 64άρα μνήμη ενώ δεν πρόκειται να γεμίσω ούτε τα...16 οπότε στράφηκα στη "διακριτική" 32άρα των 30$ (τη μαμίσια class 10 βέβαια).

... έχει πλάκα πως αυξάνεις τη χωρητικότητα του κινητού σου κατά άλλα 32GB με 30$ ενώ κάπου αλλού πρέπει να πληρώσεις >100 για άλλα 16 :D:D:D

Ντροπή σου να παίζεις με τον πόνο των άλλον!

Αίσχος :p :p :p :p :p

Δεν είναι πόνος αλλά ευχαρίστηση να δίνεις όσα το δυνατόν περισσότερα στην αγαπημένη σου εταιρεία. Και να πανηγυρίζεις και για τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους που έχει!:music-smiley-005: