[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Μα δε χρειάζεται να γράψεις ολη την λεξη στο "Μαν" εχεις ηδη την λιστα με το ονομα που θες!
Αυτα κανεις και με στελνεις στα δοντια του Τακη...:p

Βρε συ, με το (καθε) ''Μαν'' θα μου βγαλει 100 αποτελεσματα.

Τεσπα, δεν ειναι να πεθαινεις, σιγα τωρα...απλως το ανεφερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Αυτα κανεις και με στελνεις στα δοντια του Τακη...:p

Βρε συ, με το (καθε) ''Μαν'' θα μου βγαλει 100 αποτελεσματα.

Τεσπα, δεν ειναι να πεθαινεις, σιγα τωρα...απλως το ανεφερα.

Έχεις 100 ονοματα που να εχουν το συστατικο "μαν" μεσα τους?? για δοκιμασε!

τεσπα εγω τόνους δε βαζω και βρισκω μμια χαρα αυτο που θελω

Μα ειπαμε, το θεμα ειναι ότι δεν ψαχνει (και καλά κανει δλδ) μονο στα ονοματα αλλα σε όλα τα fields.

Οποτε δεν θα βρει 100 ΜανΧΧΧΧηδες αλλα μπορει να βρει 100 λεξεις με Μαν.

Με την ευκαιρια:

Τρόπος να σου εμφανίζονται τα sms στην οθόνη όταν ειναι κλειδωμενη υπάρχει; (να μη χρειαζεται να κανεις unlock δλδ για να δεις το μνμ)

Και επισης, αντίστοιχα τα reminders / notifications υπαρχει τρόπος να ''μένουν'' στην αρχική οθονη (με παλαιότητα φυσικά) αντί να πρέπει να πηγαινεις πανω πανω, να κανεις drop down, στο notification center και να τα βλεπεις εκει;

ισως τοτε λειτουργεί διαφορετικά απο το search στο Note 8, δείχνει μόνο επαφές και απο κάτω εχει κουμπιά για ιστό, εικόνες ειδήσεις κλπ.
επίσης ειναι παραμετροποιησιμο για το που θα "κοιτάει" το search

Όσο αφορά τα άλλα ερωτήματα σου δε μου έχει τύχει κατι απο αυτα που ζητάς για να τα εχω ψάξει. Ολο και κατι θα υπάρχει όμως.

Διορθωση, για το sms δοκιμασε αυτο Go into the messaging app, settings, and under notification settings check the preview message box. Hope that helps

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Διορθωση, για το sms δοκιμασε αυτο Go into the messaging app, settings, and under notification settings check the preview message box. Hope that helps

Το εκανα αλλα δεν δουλεψε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Δοκίμασε τότε αυτό το app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms&hl=el λένε οτι εχει πολλες δυνατότητες οπως και αυτο που ζητάς.

Μπα, ουτε αυτο το κανει - thanks anyway :)

Παντως, μου κανει εντυπωση που δεν δουλευει η σχετικη ρυθμιση στο default messaging (γιατι ειναι αυτο ακριβως που θελω)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Μπα, ουτε αυτο το κανει - thanks anyway :)

Παντως, μου κανει εντυπωση που δεν δουλευει η σχετικη ρυθμιση στο default messaging (γιατι ειναι αυτο ακριβως που θελω)

Απ οτι διάβασα σε μια γρήγορη ματια που έριξα σε άλλους λειτουργούσε οκ μέχρι κάποιο Update. Ίσως να ειναι κάποιο bug λοιπόν οπότε εν αναμονή λύσης :/
τσέκαρε κι αυτο

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

εκτος αν εχεις τοοοοοοοσους πολλους μανωληδες που δε χωρανε στην οθοναρα του S4, σε iphone θα ειχες σίγουρα πρόβλημα με την οθονίτσα :P

No comment......:music-smiley-005:

Κάτι περίεργο...

...εδώ και λίγες μέρες δε μου χτυπάνε ειδοποιήσεις για τα email, και δεν φαίνονται καν σαν notifications. Ωστόσο, όταν μπω στο mail, αφού πατήσω refresh εμφανίζονται τα καινούρια.

Τι ακριβώς έχει γίνει; Δε νομίζω ότι πείραξα οποιαδήποτε ρύθμιση, και μάλιστα μέσα στο account του mail γράφει sync every 30 minutes.

Μου εκανε αναβαθμιση λειτουργικου πριν τρεις ημερες και παρατηρησα καλητερη αυτονομια στην μπαταρια.
Με την ιδια χρηση που εκανα και πριν το 3μερο τοχει!

Κάτι περίεργο...

...εδώ και λίγες μέρες δε μου χτυπάνε ειδοποιήσεις για τα email, και δεν φαίνονται καν σαν notifications. Ωστόσο, όταν μπω στο mail, αφού πατήσω refresh εμφανίζονται τα καινούρια.

Τι ακριβώς έχει γίνει; Δε νομίζω ότι πείραξα οποιαδήποτε ρύθμιση, και μάλιστα μέσα στο account του mail γράφει sync every 30 minutes.

Δική μου βλακεία τελικά, είχα απενεργοποιήσει το Sync στην κεντρική οθόνη, νόμιζα ότι αφορούσε μόνο τα google services και τα διάφορα accounts ρυθμίζονταν από τις δικές τους καρτέλες ξεχωριστά. Το τελευταίο ισχύει βέβαια, αλλά το sync στην κεντρική οθόνη είναι γενικό On/off.

Μου κανει εντυπωση που ενω με φορτιστη φορτίζει σχεδον στον ιδιο χρονο με το 4S, στο (ιδιο / powered) USB hub θελει την 3πλασια+ ώρα (πάνω απο 5 ωρες δλδ)...

Δεν το είχα προσέξει...

όντως έχεις δίκιο και εδώ δεν νομίζω να χρειάζεται poll ας την αποφύγουμε.... :p

τελείως συμπτωματικά πάντως 2 ώρες και 10 λεπτά από τελείως άδειο στην μπρίζα από usb σίγουρα πιο πολύ

δεν νομίζω 5 ώρες όμως... :p :p :p

Last edited:
Ο φορτιστης ειναι 700mA ενω το Usb βγαζει μεχρι 500mA, οποτε λογικο ειναι να ειναι πιο αργο το Usb
Επισης εχει να κανει και με την ποιοτητα του usb.
πχ το hub μπορει να δινει 450mA και αν δεν εχει δικη του τροφοδοσια μπορει και λιγοτερο
Απο τη αλλη οι Usb3 βγαζουν περισσοτερο ρευμα που φτανει μεχρι και τα 900mA

Συγγνώμη, ο φορτιστής του s4 δίνει 700 mah μονο??? Η κατάλαβα λάθος? Αν ναι τοτε αυτοι της Σαμσουνγκ είναι ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το πιο τσιπικο. 1.500 τουλάχιστον έπρεπε να είναι.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

0.7Α έχει φορτιστή το S2 και το Note 3 έχει 2.0Α, όποτε αποκλείεται το S4 με μπαταρία 2600mAh να έχει το ίδιο του S2

Το κοίταξα

2Α ειναι ο φορτιστής του S4 (και 1Α του 4S)

Οπότε όλα κολλάνε (το S4 θελει προφανώς πολυ παραπανω ρεύμα)