[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Είπα και εγώ.
Γεια σου ρε Σαμσουνγκ μερακλου! Και το s4 είναι μηχάνημα και καλό και σοβαρό. Το νοτε3 με το πλαστικό δέρμα (στην οψη) το κατάντησε καρνάβαλο. Σαν να πάρεις BMW m3 και να βάζεις φωτάκια μπλε απο κάτω και αναρτήσεις να χοροπηδανε με το ρυθμο του χιπ χοπ που παιζει απο το στερεό...

Που το δες το καλο δλδ;

Στο οτι τραβάει τα κερατά του και σε USB powered hub θελει 5 ωρες να φορτισει;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Είπα και εγώ.
Γεια σου ρε Σαμσουνγκ μερακλου! Και το s4 είναι μηχάνημα και καλό και σοβαρό. Το νοτε3 με το πλαστικό δέρμα (στην οψη) το κατάντησε καρνάβαλο. Σαν να πάρεις BMW m3 και να βάζεις φωτάκια μπλε απο κάτω και αναρτήσεις να χοροπηδανε με το ρυθμο του χιπ χοπ που παιζει απο το στερεό...

Nαι ναι, δικιο εχεις, χαλιαα :flipout::flipout:
-bye-

Update v.4.3

Διαθέσιμη από σήμερα η 4.3 (για τις Γερμανικές συσκευές πρώτα). Μόνο μέσα από kies βέβαια.​

Έχει και νέο firmware για την κάμερα.

Μόλις πάω σπίτι θα την κατεβάσω :D

(Send from Galaxy S4)

Edit:

Οι αισθητικές αλλαγές της ενημέρωσης δεν είναι πάρα πολλές. Οι προγραμματιστές της Samsung δούλεψαν
κυρίως στην ταχύτητα και ομαλή αίσθηση του λειτουργικού, κάνοντάς το ακόμα πιο γρήγορο, με λιγότερα
redraws και lag free.

Πάντως, και τα αποτελέσματα benchmark έχουν βελτιωθεί αισθητά. Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,
τα αποτελέσματα στο AnTuTu Benchmark είναι έως και 20% πιο ψηλά από ότι με την έκδοση 4.2.2.

Τα παρακάτω έχουν αναβαθμιστεί:

- Υποστήριξη OpenGL 3.0
- Υποστήριξη Galaxy Gear
- Υποστήριξη TRIM
- Υποστήριξη ANT +
- Εκτέλεση Samsung KNOX (KNOX bootloader και ειδική εφαρμογή)
- Προσθήκη Samsung Wallet
- Βελτίωση διαχείρισης RAM
- Βελτίωση αναπαραγωγής χρωμάτων οθόνης
- Βελτίωση του TouchWiz (μείωση lag)
- Νέο πληκτρολόγιο Samsung
- Νέος Browser Samsung
- Nέα επιλογή Reading
- Νέο firmware κάμερας
- Μικρές βελτιώσεις στο UI (επαφές, φακός κ.α.)

[via]
(Send from Galaxy S4)

Last edited:
.

Για να δουμε και την 4.3 τι λεει! :smile:

sppd.png

Last edited:
Κουβαλάει knox , και νομίζω δεν σε αφηνει να πας πλέον προς τα πίσω ...
Δεν παιζει φυσικά ρολο αν δεν θελετε root η custom roms ...

Καλησπέρα σας :smile:

v4.3....

- Διαφορές στην εμφάνιση του κινητού δεν εντόπισα!!
- Αισθητή διάφορα είδα στην απόκριση του κινητού, λιγότερα lag!
- Καλύτερη ευκρίνεια οθόνης ειδικά στο διάβασμα ιστοσελίδων, φαίνονται ποιο καθαρά.
- Το lag που είχε η κάμερα μειώθηκε πάρα πολύ.
- Προστέθηκε επιλογή για "Απόκρυψη Εφαρμογών" ((πολύυυυ καλό!!)).

Το απόγευμα θα δοκιμάσω και την απόδοση τις μπαταρίας.

Βάζω και δύο screenshot: με την επιλογή "Απόκρυψη Εφαρμογών" και ένα benchmark με την 4.2.2-vs-4.3....

vgn0.png

ug57.png

Άλλαξε και το widget του φακού...

wkq6.png

Last edited:
Είχα την εντύπωση ότι προστέθηκε τώρα η "Απόκρυψη Εφαρμογών" (δεν το είχα δει πριν)!!

(Send from Galaxy S4)

Παίδες βοήθεια ... πήρα χθες λόγω πολύ καλής προσφοράς σε άτοκες δόσεις το S4 active ... μέχρι τώρα είχα ένα iphone 3gs και είμαι άσχετος από android ... χθες διάβασα εδώ τους οδηγούς επιβίωσης του 'Ακη (thanx mate ! ) και γενικά ψιλομπήκα στον κόσμο αυτό ... σήμερα λοιπόν, έφθασε η μπαταρία στο περίπου 10% οπότε είπα να αρχίσω την πρώτη φόρτιση ... θεώρησα καλύτερο να κλείσω τελείως το τηλέφωνο και να το βάλω στην φόρτιση ... αντί να βγάλει κάποιο μνμ φόρτισης όμως, το τηλέφωνο άνοιξε και μου έβγαλε ένα άσχετο σκριν, αναφέροντας ότι είναι επικίνδυνο να περάσω κάποιο custom OS και αν θέλω να συνεχίσω να πατήσω volume up, ενώ αν θέλω να ακυρώσω volume down ... το κουμπί όμως της έντασης ούτως ή άλλως δεν λειτουργούσε ότι και να πάταγα .... σημειωτέον και σημαντικό ότι δεν έχω πακέτο internet στο συμβόλαιο μου, ενώ το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να ρυθμίσω τα σχετικά ώστε ουδέποτε να μπει μόνο του στο διαδίκτυο ... επίσης το wi fi μου το είχα κλειστό ... τελικά, έβγαλε στην συνέχεια από μόνο του ένα εικονίδιο με μνμ ''downloading , don' t turn off '' κλπ κλπ ...
Επειδή δεν μου άρεσαν όλα αυτά και ότι και να πάταγα το μνμ δεν έφευγε, τελικά έκανα το κόλπο του iphone πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το home συν το κουμπί on - off και επιτέλους έκλεισε ... όταν το ξανάνοιξα ήταν από μόνον του σε mode ασφαλούς λειτουργίας .. ξανασυνέδεσα τον φορτιστή, με ανοικτό πλέον το τηλέφωνο και άρχισε να φορτίζει κανονικά ...
τι ήταν όλα αυτά τα παλαβά, γνωρίζει κανείς ;;;;;

Last edited:
Λογικά σου ζητήσε να αναβαθμίσει το λειτουργικό κάτι που συμβαίνει σε πάρα πολλές συσκευές τις Samsung και μάλλον δεν το άφησες να γίνει.

Παίδες, σόρρυ που σας πρήζω ... σήμερα, κάποια στιγμή το κινητό σε κάποια προσπάθεια μου για κλήση απέτυχε, βγάζοντας μήνυμα : ''μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο'' ... σήμα είχα μια γραμμούλα ... έκανα ριστάρτ και έφτιαξε ... το γκούγκλαρα και βρήκα κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά κατά βάση οι απαντήσεις που είδα ήσαν ''άλλα λόγια να αγαπιόμαστε'' ... ξέρει κάποιος για τι πρόκειται ;;;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Παίδες, σόρρυ που σας πρήζω ... σήμερα, κάποια στιγμή το κινητό σε κάποια προσπάθεια μου για κλήση απέτυχε, βγάζοντας μήνυμα : ''μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο'' ... σήμα είχα μια γραμμούλα ... έκανα ριστάρτ και έφτιαξε ... το γκούγκλαρα και βρήκα κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά κατά βάση οι απαντήσεις που είδα ήσαν ''άλλα λόγια να αγαπιόμαστε'' ... ξέρει κάποιος για τι πρόκειται ;;;
Το έχω πάθει κατά καιρούς σε ότι smartphone είχα,είτε iphone είτε Samsung.