Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Πολυ σωστα...
Αν δεν κατεβαζεις απο black market παιχνιδια και οτι αλλο περιεργο δεν χρειαζεσαι antivirus.
Αν δεν κατεβαζεις απο black market παιχνιδια και οτι αλλο περιεργο δεν χρειαζεσαι antivirus.
Αχ.... και μετά μου λέτε γιατι η Apple ευαγγελίζεται την εργονομία, απλότητα χρήσης κλπ....
Τι ήθελες να ευαγγελίζεται? Το μικρό bezel και την μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη?
Ότι έχει ο καθένας προσπαθεί να το διαφημίζει ταυτόχρονα υποτιμώντας τα δυνατά σημεία του ανταγωνισμού.
Ποτε δεν περίμενα ότι θα διάβαζα το παραπάνω ως αιτία μπερδεματος.Αμ το άλλο; Ότι τα πλήκτρα αυτά δε φωτίζονται - ακομα και κατά τη χρηση μίας εφαρμογής - παρά μόνο όταν τα πατήσεις ή όταν πατήσεις το home button (με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιο είναι ποιο μέχρι να πατήσεις ένα εκ των 2 - το λάθος συνήθως) ;
.
Θα γελάσετε αλλά μόλις σκεφτηκα / συνειδητοποιησα κάτι:
Μού πήρε μήνες να συνηθίσω τα πλήκτρα back και settings και συγκεκριμένα τη θέση τους (ποιο ήταν αριστερα και ποιο δεξιά).
Δεν ειχα δώσει σημασία γιατι γενικά θεωρώ το Android μη φιλικό προς το χρήστη.
Σήμερα χαζεύοντας παρατήρησα ότι άλλα Android κινητά έχουν τα 2 αυτά πλήκτρα ανάποδα.
Δλδ το back αριστερα και το settings δεξιά.
Και φυσικά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί είναι λογικό όταν θες να πας back να σκέφτεσαι αριστερα.
Να λοιπόν γιατι ταλαιπωριόμουν μήνες ο αμοιρος
E, δεν είναι να γελάει κανείς με τα γκιοζιλίκια αυτά της Samsung (και γενικά την μανία των Κινέζων να προσπαθούν να ''πρωτοπορήσουν έναντι της Apple'' - βλ. πλήκτρα στην πλάτη του νέου LG) αλλά και την παιδική χαρά για κίτρινα αγοράκια (βλ. Android) που αφήνει τον κάθε κατασκευαστή να του κάνει το (ήδη τσίρκο) OS ακόμα πιο τσίρκο;
Αμ το άλλο; Ότι τα πλήκτρα αυτά δε φωτίζονται - ακομα και κατά τη χρηση μίας εφαρμογής - παρά μόνο όταν τα πατήσεις ή όταν πατήσεις το home button (με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιο είναι ποιο μέχρι να πατήσεις ένα εκ των 2 - το λάθος συνήθως) ;
Εμ, δλδ βάζεις τα πληκτρα ανάποδα, γελοίε Κορεάτη, εμ τα αφήνεις και σβηστά.
Έλεος λέμε....
Αχ.... και μετά μου λέτε γιατι η Apple ευαγγελίζεται την εργονομία, απλότητα χρήσης κλπ....
Ποτε δεν περίμενα ότι θα διάβαζα το παραπάνω ως αιτία μπερδεματος.
Εγώ τα έχω μονίμως σβηστά .
Δεν χρειάζεται ποια και καμιά σπουδή για να ξέρεις ποιο είναι το αριστερό και ποιο το δεξί
αυτό είναι θέμα της samsung που ακόμη έχει capacitive πλήκτρα,οι άλλοι έχουν onscreen και τα κάνεις οτι θέλεις ακόμη και να τα εξαφανίσεις εντελώς
Πάντως το G2 με τα πλήκτρα στην πλάτη εγώ το βρίσκω πολύ βολικό στην χρήση. Γενικά αν θα έπρεπε να βαθμολογήσω τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς αυτή την στιγμή θα έλεγα G2>>Nexus>>S4 στην πρώτη τριάδα. Βέβαια υπάρχει και το εκπληκτικό Note 3 που δεν το βάζω στην παραπάνω λίστα γιατί είναι πιο πολύ phablet.
Δε μίλησα για GUI πουθενά.Γενικά θα διαφωνήσω με τον Σύριο, μου αρέσει η λογική του κάθε κατασκευαστής να φτιάχνει το δικό του GUI, μπορείς έτσι να έχεις περισσότερες επιλογές και να μη βαριέσαι όπως στο MacOS.
. Ωστόσο θα μπορούσαν να προσέχουν τέτοιες λεπτομέρειες που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.
η ηλίθια επιλογή της Samsung να τα βάλει ανάποδα από την κοινή λογική
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.