[Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Στο λέω εγώ λοιπόν.
Ασχέτως κόστους , το s5 είναι ανώτερο :p

Μισο, να βγαλω τα παπούτσια και τις κάλτσες μου, να τα ανεβασω στο γραφειο, να κρεμάσω μια φωτο με παραλία στον απέναντι τοιχο και να τραβηξω (βρωμερη) φωτο.

Πλακα πλακα, ειλικρινα λυπάμαι τον Τακη που θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που δεν θα πάρει νέο iPhone και θα βλεπει όλους γύρω του με το ''καλυτερο iPhone που έγινε ποτε'' και θα πρέπει να μην το πάρει.

Πλατς / Λυγμ / Ζμπαρεκουάκ TM

:p :p :p

Ελπιζω να μην υπονοείς ότι αυτό λέει κάτι σε σχέση με το ποιο είναι καλυτερο....

Τα περιθώρια κέρδους ήθελα να δείξω , σύγκριση των δύο κινητών αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει. Αν και για την Μύκονο ο Dean και ο Dan συστήνουν iphone όπως διαβάζω σε κάποια "γκλαμουριάρικά" site που με έκανε ανακατευθυνση το applefansite.com που είχα μπει για να διαβάσω τα νέα του Μήλου.:p

Μετά απο παρα πολύ ψάξιμο το παρηγγειλα σε μαύρο. Αν και αισθητικά δεν ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, ειναι υποφερτο και τεχνικά κατέληξα ότι ειναι το πληρέστερο.
Εύχομαι να δικαιωθώ για την επιλογή μου και να κρατήσει τουλάχιστον 3 χρονια, όπως το πιστό iPhone 4.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το αγόρασα απο kaizerstore, ελπίζω να ειναι οκ...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Μετά απο παρα πολύ ψάξιμο το παρηγγειλα σε μαύρο. Αν και αισθητικά δεν ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, ειναι υποφερτο και τεχνικά κατέληξα ότι ειναι το πληρέστερο.
Εύχομαι να δικαιωθώ για την επιλογή μου και να κρατήσει τουλάχιστον 3 χρονια, όπως το πιστό iPhone 4.

Το αγόρασα απο kaizerstore, ελπίζω να ειναι οκ...
Δεν γνωριζω για τον kaizer αλλα αυτο που ξερω, γιατι την ειχα, ειναι οτι η συσκευη ειναι SUPER
Τα κανει πραγματικα ολα τελεια και η μπαταρια δεν παιζεται
Θα το ευχαριστηθεις πολυ ..... με γειαααα

Ήρθε και είναι τέλειο! Καταπληκτική οθόνη και άμεση απόκριση στα πάντα, θέλει πολύ ψάξιμο μέχρι να μάθω όλες τις λειτουργίες του έχει άπειρα πράγματα που σου διευκολύνουν την ζωή και παραμετροποιουν το τηλέφωνο

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Ήρθε και είναι τέλειο! Καταπληκτική οθόνη και άμεση απόκριση στα πάντα, θέλει πολύ ψάξιμο μέχρι να μάθω όλες τις λειτουργίες του έχει άπειρα πράγματα που σου διευκολύνουν την ζωή και παραμετροποιουν το τηλέφωνο
http://galaxys5guide.com/wp-content...ual_SM_G900F_Kitkat_Greek_language_201404.pdf

Προς οποιον γνωριζει

Στο LG G3, οταν εγραφα κατι (σε sms, wattsapp) εμφάνιζε suggestions για την σωστη λεξη. Στο S5 οχι. Ειναι θεμα συσκευης ή ρυθμισης ?

Επισης, στο S5 δεν εχει επιλογη αλλαγης πεζων/κεφαλαιων οταν γραφουμε ελληνικα? (σε sms, wattsapp)

Λιγο ψαξιμο και τα βρηκα. (κατι που θα μου ηταν αδυνατον στο iphone. LOL)

Προφανως το LG θα ειχε default την ρυθμιση

Last edited:
Καλημέρα Ντίνο,
το s5 δεν το έχω δουλέψει αλλά σίγουρα θα έχει πρόβλεψη λέξεων, όπως και εναλλαγή από μικρά σε κεφαλαία. Λογικά στο πληκτρολόγιο θα έχει κάπου ένα βελάκι, με αυτό θα μπορείς να αλλάζεις.
Όσο για την πρόβλεψη δοκίμασε να μπεις στις ρυθμίσεις πληκτρολογιου.

Η συμβουλή μου είναι να κατεβάσεις το SwiftKey που πλέον είναι δωρεάν και θα σε καλύψει απόλυτα σε αυτά που ζητάς.

Πρεπει να πας στο γραναζι του πληκτρολογιου και να ενεργοποιησεις την εξυπνη λειτουργια κειμενου

Ναι, σας ευχαριστω, το εκανα

Απο το λιγο σκαλισμα που του εχω κανει ως τωρα, νομιζω πως ειναι καλυτερο απο το LG G3...

Πολυ καλυτερο πιασιμο, πιο ζωντανη οθονη, σιγουρα καλυτερος δεκτης, και εχω την αισθηση οτι ειναι και πιο γρηγορο

Ναι, σας ευχαριστω, το εκανα

Απο το λιγο σκαλισμα που του εχω κανει ως τωρα, νομιζω πως ειναι καλυτερο απο το LG G3...

Πολυ καλυτερο πιασιμο, πιο ζωντανη οθονη, σιγουρα καλυτερος δεκτης, και εχω την αισθηση οτι ειναι και πιο γρηγορο

Είναι καλύτερο από το G3 , αν δεις benchmark ταχύτητας , τεστ οθόνης , μπαταριας και κάμερας κτλ. σε όλα υπερτερεί. Χάνει σχεδιαστικά βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ναι, καλα.

Τα λεμε σε μερικα μηνακια (να δεις πως θα σερνεται τότε...)

Μετά απο 6 μήνες το Note 3 είναι τόσο γρήγορο σαν την πρώτη ημέρα που το πήρα. Το μόνο παράπονο που έχω είναι η μπροστινή κάμερα που είναι "μάπα" αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι και ο ...Tim Cook ώστε να βγάζω selfies όλη την ώρα.

Μετά απο 6 μήνες το Note 3 είναι τόσο γρήγορο σαν την πρώτη ημέρα που το πήρα.

Ναι, είμαι σιγουρος.

Τοσο όσο και ότι ο Τακης δεν θα παρει το iPhone 6.

:p

Εμενα το δικο μου μετα από ένα χρονο, σέρνεται πλεον απελπιστικά. Μπορει πχ να κάνει και 3-5 sec να ανοιξει πχ μια επαφη.

Ναι, είμαι σιγουρος.

Τοσο όσο και ότι ο Τακης δεν θα παρει το iPhone 6.

:p

Εμενα το δικο μου μετα από ένα χρονο, σέρνεται πλεον απελπιστικά. Μπορει πχ να κάνει και 3-5 sec να ανοιξει πχ μια επαφη.

Αν δεν εχεις πεσει θυμα του planned obsolescence, μηπως το εχεις παρασκαλισμενο ?