[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Τώρα που η Apple ισοφάρισε (σχεδόν) τις επιδόσεις του Exynos 7720 η Samsung έχει έτοιμο τον 8890 που διαλύει τον ανταγωνισμό...

The Exynos 8890, codenamed M1 or Mongoose, is rumored to operate at as high as 2.4 GHz. According to Geekbench 3 results posted on Weibo, the Exynos 8890 scored 2304 points on single-core, but a mind-blowing 8038 points on the multi-core test.

http://www.idigitaltimes.com/galaxy...exynos-8890-blows-a9-chipset-out-water-477587

Όπως είπες σε οθόνη και κάμερα δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Δεν ισοφάρισε απλά αλλα στους περισσότερους τομείς ειναι απλά ασυναγώνιστο.
Ο A9 θεωρείται ο πιο ισχυρός soc με διαφορά σήμερα απο οτιδήποτε αλλο κυκλοφορεί.

Τωρα 8890 ας κυκλοφορήσει και βλέπουμε.
Τα έχασε τα σκήπτρα η Samsung σήμερα που μιλάμε σε όρους ιπποδύναμης CPU-GPU.
http://www.notebookcheck.net/Apple-iPhone-6S-Plus-Smartphone-Review.151376.0.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.dxomark.com/Mobiles/Samsung-Galaxy-S6-Edge-review-Top-ranking-Smartphone-has-the-Edge

η καμερα ειναι ιδια και στο S6 και στο S6 edge;

συνοπτικα ποια θεωρειται τα μειονεκτηματα της συσκευης (s6) σε σχεση με αλλα κινητα στην κατηγορια τιμης αυτης;
εκτος απο sd card και μη αποσπωμενη μπαταρια οπου αναφερονται στην 1 σελιδα..
Για εμένα το μοναδικό μειονέκτημα περα απο αυτα που ανέφερες ειναι η καμπούρα της κάμερας.
Αναγκάζομαι να ειμαι διπλα προσεχτικος διοτι θήκη δεν φοράω καν.
Γυμνά τα εχω όλα τα κινητά μου.

Αν είσαι ολίγον τσαπατσουλης καλυτερα δες το G4 που δεν εξέχει η κάμερα και ακόμα να φθαρεί το δέρμα η το πλαστικό το αλλάζεις πολυ προσιτά και εύκολα.

Camera: All in all, the pictures of the iPhone 6S Plus are very good, but they can neither compete with the predecessor nor the Samsung Galaxy S6 (Edge) or LG G4 in terms of sharpness. Still, this is criticism on a very high level.

Display: This means the iPhone 6S Plus is one of the best smartphones in this respect, only the S6 models from Samsung are once again better.

Performance: The benchmarks determine impressive results. Geekbench 3 shows that the iPhone 6S Plus manages the highest per-MHz performance, which is between 70 and 130% faster than the rivals. The iPhone SoC only uses two cores, so the situation can sometimes change in favor of the rivals that mainly use octa-core SoCs. Still, the 3DMark Unlimited Physics Test shows the enormous performance of the A9, only the Exynos 7420 inside the Galaxy S6 (Edge) is faster in this case.

Verdict: So, is the new Apple iPhone 6S Plus currently the best smartphone on the market? Not really. The S6 models from Samsung are still one step ahead of the new iPhone. The 6S Plus is still one of the best smartphones, and certainly the best iPhone; and the most expensive.

Μπράβο Alex , πολύ καλό το link. Κάμερα οθόνη και επεξεργαστής δίνουν στο S6 το καθαρό αβαντάζ έναντι του iphone.

Ανέφερα για ιπποδύναμη όχι κάμερα η οθονη η που σαν συνολική συσκευή υπερέχει η s6 σειρά που δεν διαφωνώ στο τελικό verdict:p
Αμα διαβάσεις αναλυτικά τα benchmark test θα το διαπιστώσεις ο ίδιος.

The new Apple iPhone 6S Plus will noticeably raise the bar in respect of the processor and graphics performance. This assumption was confirmed in our in-depth review. The Apple A9 chip is currently the benchmark in the smartphone segment. All the high-end competitors are beaten in almost every test, and the graphics performance is so high that even the flagship devices from the competitors are pretty much outclassed. Another strength of the iPhones is still the browser performance. It is impressive what the new smartphones from Cupertino deliver in this respect.

Last edited:
Αναγκάζομαι να ειμαι διπλα προσεχτικος διοτι θήκη δεν φοράω καν.

+1000
και εγω ειμαι κατα των θηκων αν το κινητο εχει καλη αισθηση στο χερι.

σιγουρα ισως ενοχλει λιγο το να εξεχει λιγο η καμερα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι deal breaker..

θα περασω απο ενα καταστημα σημερα να δω απο κοντα, s6 και G4.

+1000

σιγουρα ισως ενοχλει λιγο το να εξεχει λιγο η καμερα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι deal breaker..

Απλά εγω στο επισημάνω σαν μια λεπτομέρεια απο λίγο σημαντική εως πολυ ανάλογα την περίσταση για να εχεις υπόψη.

+1000

Αν είσαι κατα των θηκών αγοράζεις άλλο κινητό και όχι το S6 , πχ. το G4 τουλάχιστον αλλάζει πισω κάλυμα αν σου πέσει ή γρατζουνιστεί και σώζεται η κατάσταση.

Αν είσαι κατα των θηκών αγοράζεις άλλο κινητό και όχι το S6 , πχ. το G4 τουλάχιστον αλλάζει πισω κάλυμα αν σου πέσει ή γρατζουνιστεί και σώζεται η κατάσταση.

δεν ειμαι κατα των θηκων, ειμαι υπερ της αισθησης.
Οταν αγοραζουμε ενα "premium" προιον το αγοραζουμε και για την αισθηση που εχει στο χερι.
και οχι την αισθηση που εχει η θηκη.

αλλιως ποιος ο λογος να φτιαχνουν κινητα απο "ακριβα" υλικα που δινουν αλλη αισθηση στο χερι..

και μεσα σε αυτο το "premium" ειναι να βρουν τροπο να μην χαραζεται ευκολα το υλικο καθως και να μην αφηνει δαχτυλιες..

δεν ειμαι κατα των θηκων, ειμαι υπερ της αισθησης.
Οταν αγοραζουμε ενα "premium" προιον το αγοραζουμε και για την αισθηση που εχει στο χερι.
και οχι την αισθηση που εχει η θηκη.

αλλιως ποιος ο λογος να φτιαχνουν κινητα απο "ακριβα" υλικα που δινουν αλλη αισθηση στο χερι..

και μεσα σε αυτο το "premium" ειναι να βρουν τροπο να μην χαραζεται ευκολα το υλικο καθως και να μην αφηνει δαχτυλιες..
Μπορείς να βάλεις skin πίσω και περιμετρικά η και μπροστά η tempered glass πίσω μονο,ετσι ώστε να μην χάνεις την premium αίσθηση η να ελαχιστοποίησεις στο ελάχιστο οτι τη χάνεις.
Δες εδω πχ
https://slickwraps.com/devices/phones/android/samsung-galaxy-s6-edge.html
Εχει αντίστοιχα και για s6.

Αυτο με τις δάχτυλιες ειναι μάστιγα σε όλες τις συσκευες.
Μονο αν ειναι mat υλικό στυλ γόμα Nexus 5 η στο z5 η Sony χρησιμοποιεί frosted glass πίσω πλάτη για αποτροπή δαχτύλιων,γλίτσα και αποτυπώματα.

Ειχα διαβάσει οτι στα εργαστήρια η Gorning εργάζεται και για γυαλί που δεν θα αφήνει,δάχτυλιες η γλίτσα αλλα εως τωρα δεν είδαμε στην πράξη τέτοια υλοποίηση.

Last edited:

Τα κινητά που φτιάχνονται για να μην βρεχονται , να μην κάνουν γρατζουνιες , να μην σπάνε κτλ. είναι τραγικά σε εμφάνιση. Όταν έχεις κινητό κόσμημα με μέταλλο και γυαλί πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα.

Δεν νομίζω και σε άλλους τομείς ότι έχεις απαίτηση πχ. να αγοράζεις BMW και να έχει αντοχή και off road ικανότητες του Nissan Navara. Είναι κάποια πράγματα που δεν συνδυάζονται.

Νέο update ήρθε σήμερα...

Screenshot_Galaxy_S6_new_update.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για όποιον βαριέται να δει το βιντεο υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του S6 στο συγκριτικό.

ρε παιδια λυστε μου μια απορια,απο κλειστη οθονη,για να ανοιξει με το δαχτυλικο,πρεπει πρωτα να πιεστει καποιο κουμπι και μετα να δει το δαχτυλικο για να ξεκλειδωσει;

Είτε πατάς το κεντρικό κουμπί με το δάκτυλο , αναγνωρίζει το αποτύπωμα και ανοίγει , είτε πατάς το πλαϊνό κουμπί κλειδώματος και μετά απλά αγγίζεις το κεντρικό κουμπί για να αναγνωριστεί το αποτύπωμα. Το πρώτο είναι και το πιο εύκολο.

Εμένα ξεκλειδώνει ακόμα πιο εύκολα. Ανοίγω το πορτάκι της θήκης του κινητού.
(Θα είναι επειδή το έχω εντελώς ξεκλείδωτο... :flipout:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Ουσιαστικά το ιδιο είναι με τη πρωτη μέθοδο.

πατωντας συνεχεια το κουμπι και μαλιστα για καποιους που το κανουν 100 φορες τη μερα,δεν ειναι κι οτι καλυτερο.
Θα το παρουν στη μουρη καποια στιγμη.