[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Aν ραγίσει ελαφρά το μπροστινό τζαμάκι (σε Edge) από πτώση, γνωρίζετε που μπορούμε να το επισκευάσουμε και με τι κόστος;

Last edited:
Πάντως όπως βλέπω την δική μου θήκη, πιθανότητα να γραντζουνίσει την οθόνη του κινητού υπάρχει μόνο αν κολλήσω πάνω της κανά γυαλόχαρτο.... :p

Αντε να πάρουμε επιπλέον κι ένα glass. Δεν χάνουμε τίποτα.

Βλέπω αυτό εδώ στο πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/tilefona/pros...io-Guali-Prostasias-gia-Samsung-Galaxy-S6.htm

Μου αρέσει που αντιστέκεσαι... :flipout:

Το πρόβλημα είναι η σκόνη που μπαίνει μεταξύ πλαστικού και οθόνης, και τρίβεται όπως μετακινείται το κάλυμμα σε μια τσέπη/τσάντα.
Υπάρχει πιθανότητα να έχει ήδη παρενέργειες...

Μονο αντιπροσωπεια.
Στο note 4 έχει 150ευρω
Σ' ευχαριστώ vader! Όμως...
Πήρα τηλ. στην αντιπροσωπεία και ζητάνε 220 (!) ευρώ για το τζαμάκι που πάει μαζί με το digitizer, όπως είπαν.
Όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται αλλάγη ΚΑΙ το digitizer. Σε όλα τα προηγούμενα Galaxy είναι εφικτό να αλλάξεις ΜΟΝΟ το τζαμάκι. Υπάρχουν άπειρα σχετικά βίντεο και οδηγοί..
Με περίπου 20-25 ευρώ αγοράζεις από eBay όλο το κιτ (με το τζαμάκι, το πλαίσιο, τα εργαλειάκια και την κόλλα). Το έχει κάνει φίλος μου μπροστά μου σε S3 πανεύκολα!
Διατηρώ μια επιφύλαξη για το Edge, λόγω της ιδιαίτερης οθόνης του που είναι κυρτή τα πλάγια...

Άλλωστε για ποιό λόγο να πωλείται χωριστά μόνο το ανταλλακτικό του τζαμιού (ΓΝΗΣΙΟ);
Στο λινκ λέει "Προτείνεται Μόνο Για Κόλληση Με Ειδικό Μηχάνημα"...

Last edited:
Στα σύγχρονα κινητά το panel είναι μαζί με το digitizer.
Για αυτό σε περίπτωση σπασίματος digitizer πληρώνεις και το panel και 200 ευρώ από την τσέπη.

Δεν κάνουν διαχωρισμό πλέον.

Το επίσημα χρονοδιάγραμμα για το android 6 για την σειρα.
Ελπίζω η υλοποίηση να ειναι άψογη να αποφύγουμε τα σενάρια να πετάμε τις συσκευες στον τοίχο απο τα bugs:flipout::p

samsung-galaxy-android-marshmallow-update-roadmap.jpg

Χμμ , λογικά χλωμό να εχω ακομα το Note 4 μεχρι τον Φλεβάρη :p
Η 5.1.1 που φοράει πάντως πετάει ...

Εγω αντίθετα εως την άνοιξη καλοκαίρι θα το εχω το edge :p
Αρα με ενδιαφέρει να ειναι άψογη η έκδοση.

Εκτός αν βγει καμία προσφορά 299 ευρω οπουδήποτε σε ναυαρχίδα.
Εκει δεν λέω όχι :p

Εγω αντίθετα εως την άνοιξη καλοκαίρι θα το εχω το edge :p
Αρα με ενδιαφέρει να ειναι άψογη η έκδοση.

Εκτός αν βγει καμία προσφορά 299 ευρω οπουδήποτε σε ναυαρχίδα.
Εκει δεν λέω όχι :p

Το μικρό η το μεγάλο ?
Σε κάθε περίπτωση πανέμορφο , αλλα με χαλάει που εμφανιζεται υλικό στην καμπύλη οθονη.Με χαλάει πιο πολύ απο την γραμμή στη μέση που είχαν οι sony trinitron κάποτε (it is not a bug , it is a feature ! :p )

Το μικρό η το μεγάλο ?
Σε κάθε περίπτωση πανέμορφο , αλλα με χαλάει που εμφανιζεται υλικό στην καμπύλη οθονη.Με χαλάει πιο πολύ απο την γραμμή στη μέση που είχαν οι sony trinitron κάποτε (it is not a bug , it is a feature ! :p )

Το μικρό εχω,δεν μπορω τα μεγάλα.
Τηλεόραση Sharp είχα,Philips και τωρα Samsung,ουδέποτε Sony :p

Αντε να πάρουμε επιπλέον κι ένα glass. Δεν χάνουμε τίποτα.

Βλέπω αυτό εδώ στο πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/tilefona/pros...io-Guali-Prostasias-gia-Samsung-Galaxy-S6.htm

Το πήρα και το έβαλα.

Εφαρμόζει πολύ καλά χωρίς να αφήνει κενά και φυσαλίδες αέρα, και δεν πολυδιακρίνεται.

Όλα καλά με το τηλέφωνο, πλην της μπαταρίας.

Σήμερα το πρωί στις 7:00 ήταν 100% φορτισμένο. Στις 19:00 μετά από 12 ακριβώς ώρες, σε μία μέρα με μέτρια χρήση, είχε πέσει στο 24%.

Το ευτύχημα είναι πως σε λιγότερο από 1 ώρα έχει φορτίσει ξανά πλήρως.

Δεν είναι το δυνατό του σημείο η μπαταρία είναι η αλήθεια, αλλά εγώ σε μέτρια χρήση συνήθως 35-40% μου μένει το βράδυ και ως το μεσημέρι της επόμενης μου φτάνει έως πάει στο 10-15% όπου το φορτιζω.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Το πήρα και το έβαλα.

Εφαρμόζει πολύ καλά χωρίς να αφήνει κενά και φυσαλίδες αέρα, και δεν πολυδιακρίνεται.

Όλα καλά με το τηλέφωνο, πλην της μπαταρίας.

Σήμερα το πρωί στις 7:00 ήταν 100% φορτισμένο. Στις 19:00 μετά από 12 ακριβώς ώρες, σε μία μέρα με μέτρια χρήση, είχε πέσει στο 24%.

Το ευτύχημα είναι πως σε λιγότερο από 1 ώρα έχει φορτίσει ξανά πλήρως.

βαλτο σε εξοικονομιση μπαταριας,εμενα μου κραταει περιπου 3 μερες.

Υ.Γ γι'αυτο και μου εβγαζε χαμηλες επιδοσεις στο μπεντσμαρκ.

Η αλήθεια είναι πως έχω μονίμως ενεργοποιημένο τόσο το wi-fi όσο και το Bluetooth λόγω σύνδεσης με το σύστημα του αυτοκινήτου.

Σήμερα δε που λόγω δουλειάς είχα αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο, στις 5 το απόγευμα είχε πέσει στο 10%..... :p

Πάντως πλην των πολύ παλαιών συσκευών, δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να είχα συσκευή που να μην την φόρτιζα κάθε μέρα. E, τώρα φορτίζω 2 φορές την ημέρα..... :laugh:

εγω το φορτισα την Κυριακη το μεσημερακι κι ειμαι τωρα στο 31%.
Με αρκετες ωρες ανοιχτο wi fi,οχι συνεχεια και αρκετες ωρες καποια παιχνιδακια στο facebook και αρκετα τηλεφωνηματα.

Τελικά, και όπως διαπιστώνω σήμερα, η μεγάλη κατανάλωση προέρχεται μάλλον από το Bluetooth.

Είμαι σχεδόν όλη την μέρα στο γραφείο με ενεργοποιημένο wi-fi, απενεργοποιημένο όμως το Bluetooth.

Χρήση αρκετή καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, όπως κι εχθές άλλωστε.

Τώρα είμαι ακόμη στο 60%. Χθες τέτοια ώρα ήμουν κάτω από 40%.

Θα το παρακολουθήσω και τις επόμενες ημέρες....