Εγώ το αντίθετο. Επιασα μια στιγμή ένα Nokia και μου φάνηκε περίεργο.
Εντάξει συνήθεια είναι πιστεύω. θέμα χρόνου.
Είναι θέμα launcher. Το android είναι το πιο παραμετροποιήσιμο λειτουργικό από τα συστήματα των κινητών. Οι στάνταρ launchers συνήθως δεν έχουν πολλές επιλογές. Αν και δεν ξέρω πόσο καλός είναι του S6. Αλλά υπάρχουν launchers στο android που αλλάζουν τα πάντα. Μέγεθος εικονιδίων, το ίδιο το εικονίδιο, μέγεθος και γραμματοσειρά και background ονόματος εφαρμογής, έχουν διάφορες μορφές ταξινόμησης των εφαρμογών ανάλογα με ημερομηνία ή συχνότητα χρήσης ή αλφαβητικά, φτιάχνουν φακέλους όπου μπορούμε να βάζουμε εφαρμογές, μπαίνουν εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη κτλ.Δεν είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα σχεδιασμού. Για παράδειγμα: στο android σου δίνει σελίδες με εικονίδια εφαρμογών. Ο εντοπισμός μιας εφαρμογής είναι τρομερά δύσκολος, επειδή έχει λίγες εφαρμογές ανά σελίδα, τυχαία βαλμένες, και με έμφαση στο εικονίδιο. Πρέπει να θυμάσαι το εικονίδιο κάθε εφαρμογής, και να κάνεις πολλές κινήσεις να την εντοπίσεις.
Στα windows, έχεις μια λίστα με όλες τις εφαρμογές αλφαβητικά, με μικρότερο εικονίδιο, και το όνομα της εφαρμογής σε πρώτο πλάνο. Την βρίσκεις πολύ ευκολότερα, χωρίς να θυμάσαι καν το εικονίδιο, και έχεις και μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών ανά οθόνη.
Είχα πει στον εαυτό μου ότι το Note 3 θα είναι το τελευταίο Samsung κινητό που αγόρασα,τόσο λόγω των προβλημάτων με την Lollipop που αχρήστευσε το τηλέφωνο,όσο και των άχρηστων εφαρμογών που γεμίζει η Samsung τα κινητά της.
Μακρυά επίσης με κρατάει και το Knox.
Όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα το πρωί που ήρθε πελάτης κρατώντας ένα inox/ασημί edge....
Παιδιά έπαθα πλάκα!!!
Τέτοιο όμορφο κινητό δεν έχει ξαναβγεί νομίζω.
Άνοιξε την flip cover θήκη του,και η εικόνα αυτού του εξαιρετικά ιδιαίτερου και πανέμορφου κινητού,σφηνώθηκε στο μυαλό μου.
Ένα κόσμημα στην κυριολεξία!!!
Βρε τι έπαθα ο φτωχός στα καλά καθούμενα...
Πώς το διαπιστώνω; Το αγόρασα από πλαίσιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.