[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Αργά η γρήγορα θα πας στο s7 edge και το αλλο θα σου θυμίζει μπακατέλα ξεχασμένη σε μπαούλο σε πατάρι οσο θα το εχεις:p
Βάλε και micro sd,αδιάβροχοποίηση,μεγαλύτερη μπαταρια και κυριως πιο βολικό και πρακτικό στο χέρι και στο κράτημα.

Μεγάλο συν το τελευταίο ο πιο άνετος χειρισμός στο χέρι.

Το edge+ ειναι στα χωράφια που παιζουν μπάλα σαγιονάρες και βατραχοπέδιλα.
Και ειδικά καλοκαιρι θα ειναι βαρίδι απο ολες τις απόψεις.

Και το S7 edge λόγω αύξησης του πάχους δεν το λες και άνετο στο χέρι.

Άσε που την ημέρα σε συγκριτικά η κάμερα του S6 δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε λεπτομέρεια λόγω μεγαλύτερου αριθμού Mpixel.

Μεγάλο φάουλ της Samsung να βγάλει νέα ναυαρχίδα με πισωγύρισμα στον τομέα αυτό.

Σιγά το πάχος βρε.
Λες και θα μας γυρίσει ο καρπός του χεριου :flipout:

Στην κάμερα όλες οι κορυφαίες συσκευές μέρα βγάζουν πολύ καλές.
Νύχτα τα χαλάνε και εκεί υστερούσε άρα καλά έκανε με τις αλλαγές.

Έτσι κι αλλιώς για το 98% των χρηστών θα καλυφθούν πολύ ικανοποιητικά.

Ανούσιο να ψειριζουμε τη μαϊμού :rolleyes:

1) Restart your phone
2) Record a short a clip within 5 mins with Cinema 4K app after the fresh restart as a reference clip (this clip should be correct according to our tests)
3) Record videos (these videos might be corrupt ones, but all the frames and audio are in them)
4) There is an app "MP4Fix", download it from the Google Play
5) Use MP4Fix app to fix the corrupt mp4 file with the help of the reference video you recorded

We hope that manufacturers will correct this issue about their camera2 api implementation.

Thanks,
Gabor

Βρήκες και εσυ την περίπτωση του 0.00001% των χρηστών :flipout:

Το πάχος δεν είναι θέμα, μια χαρά είναι. Έχει καλύτερο κράτημα από τα s6 edge και plus

Απλά γλυστραει και λόγω των edges θέλει κάποια θήκη.
Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα, περιμένω κάποια skin covers σύντομα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τη φωτογραφική τα είπαμε, καλά έκανε και για μένα που μείωσε τα mp για καλύτερες βραδινές φώτο, αλλά έπρεπε να κάνει λιγότερη επεξεργασία, είναι πολύ ψεύτικες οι φώτο και ειδικά το βίντεο όπου δεν έχει καμία ρύθμιση να κάνεις.

Αυτο με την επεξεργασία μπορεί κάλλιστα να διορθωθεί η μειωθεί.
Από την άλλη όμως είναι και ολίγων υποκειμενικό μιας και σε πολλούς τους αρέσει το τονισμένο η φανταχτερό και ας χάνει σε αληθοφάνεια.

Αλλος δηλαδή κάλλιστα να έλεγα ότι χάνεται λεπτομέρεια η ξεπλυμενα τα χρώματα

Αν δεν υπήρχε η επεξεργασία.
Βλέπεις η χρυσή τομή κρέμεται σε μια κλωστή.

Και νομίζω σε τελική χάνεται η ουσία να επιδιώκουμε το μέγιστο σε κάθε πιθανή χρήση μιας συσκευής και να κοιτάμε όλες μα όλες τις λεπτομέρειες.
Ας μην γινόμαστε καταναγκαστικοι με τα άυλα πράγματα και ας απολαύσουμε και ολίγων το νέο απόκτημα.

Τέλεια συσκευή δεν θα υπάρξει στον αιώνα των απαντα

Καλό θα ήταν να είχαμε επιλογή. .. άλλωστε αυτό ευαγγελιζεται το ανντροιντ, επιλογές και παράμετρο ποίηση.
Δεν είναι δύσκολο, 2,3 ρυθμίσεις για οξύτητα, αποθορυβοποιησηκαι συμπίεση.

Για το skin συμφωνω και το μέγιστο μάλιστα.
Διότι με την θηκη καταστρέφεις το feeling αν είναι να της κρύβουμε και κάτω από τα μαξιλάρια που λέει ο λόγος.

Καλό θα ήταν να είχαμε επιλογή. .. άλλωστε αυτό ευαγγελιζεται το ανντροιντ, επιλογές και παράμετρο ποίηση.
Δεν είναι δύσκολο, 2,3 ρυθμίσεις για οξύτητα, αποθορυβοποιησηκαι συμπίεση.

Βρε Πολλά θα ήταν να υπήρχαν αλλά και πολύ περισσότερα αλλού εξίσου.:rolleyes:
Μην το ξεχνάμε.

Πάντα σε τελική θα υπάρχουν "όχι σε όλα επιλογες" για αυτο έχουμε δυο και τρεις συσκευές από διαφορετικά λογισμικά και φιλοσοφία.

Ας μην γινόμαστε όμηροι της κάθε συσκευής και ας την χαρούμε και λίγο.
Για να μας εξυπηρετεί την πήραμε και όχι να την υπηρετούμε έχοντας συναίσθηση τα πάνω που ανεφερα.

Ότι δηλαδή τέλεια συσκευή δεν...... τόσο απλά.

μπα, τα χαρακτηριστικά του θα πήγαιναν χαμένα αν έτρεχε οτιδήποτε άλλο εκτός από android

Η μπαταρία συνεχίζει να με απογοητεύει...

Βγάζει με το ζόρι την ημέρα, 12_13 ώρες και μόλις 3 ώρες sot

87ce0375fa9fe01fe9a52403d4c6ecdd.jpg

Το s7 edge έχει μόνο ένα ελάττωμα, ότι τρέχει Android!
http://www.cnet.com/news/samsung-galaxy-s7-would-be-my-perfect-iphone/
Το άλλο με το Τοτο το ξέρεις:flipout: :flipout:
Με έκανες να πέσω από τα γέλια πρωί πρωί :laugh::laugh:

Και στο λέω που είμαι και χρήστης ios διαχρονικά και εκτιμώ κάποια πράγματα.

Για την μπαταρία στα ειπα.
Δεν είναι καθόλου νορμάλ.

Κανε μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή η μόνη λύση αλλιώς αν δεν στρώσει προβληματική μπαταρία έχεις.
Δεν δικαιολογείται τα νούμερα και η χρήση που κάνεις.

Επίσης κάνεις ολοκληρωμένες φορτίσεις ειδικά τώρα αρχή που το έχεις φρέσκο η όπως να ναι πχ βάζοντας στο 30% και βγάζοντας στο 70% η βάζοντας για 10-15 λεπτά και το βγάζεις.

Και αυτά παίζουν ρολο.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι σε αρχικές παρτίδες οι πιθανότητες να κάτσει ελαττωματικό είναι πιο αυξημένες από ότι στην πορεία μετά 2-3 μήνες.

Εγώ είχα προβεί σε αντικατάσταση συσκευής για προβληματική αυτονομία και ο διάδοχος ήταν άψογος στο πρόσφατο παρελθόν.

Το s7 edge έχει μόνο ένα ελάττωμα, ότι τρέχει Android!
http://www.cnet.com/news/samsung-galaxy-s7-would-be-my-perfect-iphone/

Αυτή την στιγμή οι επιλογές είναι σύγχρονο τηλέφωνο που τρέχει Android ή hardware τριετίας (iphone 6s plus) που τρέχει IOS.:p

Εγώ επιλέγω το πρώτο , καταλαβαίνω βέβαια και κάποιους που προτιμούν να είναι κάποια χρόνια πίσω απο τις εξελίξεις για να έχουν το αγαπημένο τους Apple.

Μ αρέσει που εχετε χιουμορ, που είστε ανοιχτόμυαλοι. ... και προπαντος ξέρετε να παραδέχεστε τα καλά και κακά του κάθε συστήματος!

Στο xda υπάρχουν πολλοί με το δικό μου "ελλατωματικο" s7....

edf2fa3ae0e6099c5d8a14b90ab13c2c.jpg

I've a UK version and I've been not really happy with battery life.
First thing, I disables AOD,but that didn't change anything.
I did a factory reset and I did set it up as fresh new without any App and/or Account.
So the phone has Wifi+LTE on and after 21h18m I've 36% left with 1h25m SoT done with Web Browsing.
The settings are standard, no sync, no AOD, Edge night mode.

Thanks for advice

Να πω επίσης ότι έχω δώσει το moto 360, για τον ίδιο λόγο μπαταρίας, οπότε το bt ειναι κλειστό το περισσότερο χρόνο και απενεργοποιησα και το 4g.

Μικρη αξία εχει να ανεβάζεις απο xda screenshot.
Ειναι η χαρα του καθε πικραμένου το xda.

Σημασία εχει εσυ τι κανεις με την συσκευη σου.

Επαναφορά ειναι η μόνη ελπίδα(πιθανότητα)μπας και στρώσει.

Αν δεν στρώσει και εχεις DOA επέστρεψε το.
Εγω αυτο θα εκανα στη θέση σου.

Αλλιως service για πιθανή αντικατασταση μπαταρίας.

Μην ψάχνεις στο android η εφαρμογες τις αιτίες για την κάκιστη αυτονομια σου.

Σιγά μην είναι λίγο 3.30 ώρες με 25% υπόλοιπο και ζόρικη χρήση. Νορμάλ είναι όλα αυτά.
Τα μεγάλα σκορ που ποστάρουν κάποιοι είναι με μόνο wifi και σερφαρισμα.
Εγώ τον πιστεύω τον Γιάννη.
Από την άλλη όμως πιστεύω ότι το iPhone θα τα πήγαινε πολύ χειρότερα.

Έχω κάνει clear cashe partition και θα κάνω και στήσιμο από την αρχή, απλά περιμένω το νέο ρολόι, moto 360 gen 2 για να τα κάνω μαζί.

Τεσπα, δε θέλω να ψοιριζω τη μαϊμού, το κινητό είναι πολύ καλό όντως, απλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα λένε στις παρουσιάσεις.

Το iPhone το είχα βρε, 1 χρόνο τώρα με το Apple watch και δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα νούμερα, προς το καλύτερο φυσικά.

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE REVIEW
beautiful, powerful, and everything we've been asking for
http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-edge-review-679143/

PROS

- Premium metal/glass build
- Comfortable to hold
- Sharp, vibrant screen
- microSD returns
- Wireless charging
- Water/dust resistant
- Fantastic camera
- Long battery life
- Improved edge functionality
- Fingerprint sensor

CONS

- Weak, tinny speaker
- Glass is still a fingerprint magnet
- Software has a lot of redundancies

BOTTOM LINE

The Galaxy S7 Edge takes everything we loved about the S6 Edge and infuses it with several coats of polish, creating what is one of the most gorgeous and powerful phones we’ve ever seen. As extra icing on the cake, Samsung has also brought back microSD expansion and water resistance – two features missing from its predecessor. Bottom-line, the Samsung Galaxy S7 Edge might not drastically change the formula started by its predecessor, but it certainly does perfect it.

OUR RATING

BATTERY
9.5
DISPLAY
9.0
CAMERA
9.0
PERFORMANCE
9.0
SOFTWARE
8.5
DESIGN
9.5

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

συμφωνω για το ηχειο, ειναι οντως κατωτερο του υπολοιπου hardware.

Για το software τα ειπαμε, θελει δουλεια ακομα η samy.

Αυτο που ομως μου εχει κανει μεγαλυτερη εντυπωση (αρνητικη) ειναι η δυσκολια που μου προκαλουν τα edges...κανουν το κινητο δυσχρηστο , δυσκολοπιαστο και εχω πολλα "τυχαια" αγγιγματα , σα να ειμαι πρωταρης σε οθονες αφης!

Αυτο το τελευταιο ειναι ισως για μενα το πιο σημαντικο προβλημα....

Να σημειωσω οτι δεν εχω βαλει καμια θηκη ακομα, αλλα μαλλον θα χρειαστω καποια σιγουρα , γι αυτο το λογο κυριως.

YG... το θεμα αυτο δεν το ειχα στο προηγουμενο s6 edge plus !

Για τη μπαταρια κατι ακομα σημαντικο, οσα review εχουν το always screen ON (οπως κι εγω) βελεπουν μια μειωση της διαρκειας μπαταριας κατα 10-15% την ημερα , που ειναι πολυ σημαντικο .

Το εκλεισα κι εγω χτες , οπως και καποια αλλα features (OK google , location οσο ημουν σπιτι κλπ) και ειδα καποια βλετιωση στη μπαταρια.
Εβγαλε χτες περιπου 5 ωρες SOT , και εφτασα στις 11 το βραδυ σπιτι με 5% μπαταρια.

Παιζει σημαντικο ρολο επισης η ισχυς του σηματος 3G-4G , στο σπιτι μου που εχω κακο σημα , η καταναλωση μπαταριας ειναι αυξημενη.

Αρα σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που ειπα.... για να βγαλεις την ημερα ανετα, θελει καποιους "συμβιβασμους" ... δε μπορεις να τα εχει ολα ανοιχτα συνεχως.

Ενα ακομα μικρο μειονεκτημα ειναι οτι δεν υποστηριζει MHL ...δε μπορεις να το συνδεσεις ενσυρματα δηλ. στη τηλεοραση . Πολυ περιεργη αυτη η ελλειψη που δεν υπηρχε σε προηγουμενα μοντελα.

Για να το συνδέσεις με τηλεόραση πρέπει να πάρεις αυτό το αξεσουάρ:

http://www.amazon.de/gp/product/B00..._rd_t=36701&pf_rd_p=585296387&pf_rd_i=desktop

Το θέμα του κακού σήματος στο σπίτι κανονικά θα έπρεπε να επηρεάζει όλα τα κινητά που έχεις και όχι μόνο το edge, ειδικά με το location ανοικτό είναι λογικό να πίνει τη μπαταρία.