[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

οχι δεν ειναι... και να αυτο πιστευεις μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει να ελεγχεις απολυτα το hardware - software, λεγεται optimization και εξυπνος προγραμματισμος.

αν ηταν ετσι θα κοιταγαμαε μονο τα specs και θ αποφασιζαμε.

Last edited:
Αρκετά ενδιαφέρων το άρθρο του gizmodo για το S7. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

http://gizmodo.com/samsung-says-its...source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

Απο το αρθρο μπορουμε να συμπεράνουμε με ασφαλεια 1 πραγμα. Χρησιμοποιουν 100% wifi σε 2.4GHz. Η ιδιοσυχνότητα του νερου ειναι 2.4GHz, γι αυτο και αποσβενει σχεδόν εξ'ολοκλήρου. Εκτος και αν περιμεναν να κανουν stream μεσα στο νερο.. :) Η αναφορά στη μπαταρια ειναι ενδιαφερουσα. Θα μπορουσαν να ειχαν και μια θερμικη καμερα για να το κανουν πιο πλήρες.

Αν με οθόνη 5.1" και μπαταρία 2600 mah αν μου βγάζει Α ώρες τότε το iphone με 5.5" και μπαταρία 2750 mah θα μου βγάζει σίγουρα λιγότερο. Απλά μαθηματικά είναι.

Δεν παει αναλογικά αυτό δυστυχώς...

ευχαριστω για τις ευχες!

Οι edge ακρες δινουν εναν αερα μοντερνας σχεδιασης , απο χρηστικοτητα .... θα μπορουσα και χωρις αυτες.
Δημιουργουν μαλιστα και μικροπροβληματα στην πληκτρολογηση και στο κρατημα (πατιουνται κατα λαθος οι ακρες τις οθονες απο τη παλαμη μου).

Οι 5 ωρες SOT που ειπα οτι εχω αυτονομια ειναι με τα περισσοτερα features κλειστα... γι αυτο λεω οτι δεν με εντυπωσιασε.

Οπως ειπα θα το κρατησω και για αλλους λογους (εκτος απροοπτου βεβαια ! )
.

Γιάννη τώρα βρήκα χρόνο να σου απαντήσω.

Εννοείται οτι με καρτες google ρουφάει οσο τιποτε αλλο (βεβαια κανει tracking τα απίστευτα απο πίσω) και καλύτερα να το εχεις κλειστό.Για καποιο ηλίθιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω , με εμπνέουν (οι καρτελες) μονο οταν εχω nexus συσκευή :p

Οι 5ώρες που εβγαλες , θεωρείται εξαιρετική επίδοση (ειδικά απο τη στιγμή που δεν του εκανες φλώροχρήση :p ) και θα επρεπε να εισαι ειλικρινά ευχαριστημένος.

Το κακό σήμα , οντως επηρεάζει πολύ την αυτονομία.

Για τα του αμαξιού , ναι θα επρεπε η google να το εχει ψάξει πιο πολύ (εστω να προσφέρει συμβατότητα με τα ios βυσματα/προτυπα/whatever)

Δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα καλορίζικο :p

Το ειδα για πρώτη φορά χθες απο κοντά.Οκ , εξαιρετικές κατασκευές (μαζι με το s7) αλλα ρε γαμώτο εγώ θέλω κατι πιο ...tank και να μη φοβάμαι μη μου πέσει απο τα χέρια.Επισης το κουρμπαριστό κομμάτι , εξακολουθεί να μου φαινεται ανούσιο και μη χρηστικό απο αποψη grip.
Επίσης δεν μου άρεσαν τα νέα εικονίδια (δεν ξερω αν υπήρχαν απο το s6) .Πολύ ...manga για το στυλ μου.
Θα περιμένω με το Note 4 μεχρι να βγει το Note 6 και μετά θα δώ τι θα κάνω...

οτιδηποτε απο samsung , με το Package disabler pro

Αυτο περιλαμβανει παρα πολλα services .

Το BT ηταν κλειστο , εκτος απο 1-2 ωρες και τα location επισης.

H οθονη ηταν στο 50% περιπου (οχι με auto) .

Αlaways on screen επισης OFF.

Και τα facebook - messanger τα απεγκατεστησα και τα αντικατεστησα με το Metal pro kai Amoled Black theme και notifications off για τις περισσοτερες εφαρμογες (εκτος tapatalk kai email)

Δεν γινεται ρε Γιαννη να τα εχεις ολα ανοιχτα και να εχεις 4+ ωρες...

Τα της Samsung (μαζι με το always on) ειναι παντελώς αδιάφορα.
Το location/gps μπορείς να το εχεις συνεχώς ανοιχτό , δεν θα σου ρουφηξει μπαταρία.Εξαιρεση φυσικά ο συνδιασμός με google now.

Την οθονη στο Note 4 την εχω στο μηδέν και στο αυτόματο! Εξαρταται βεβαια και απο το περιβάλλον.Για να την εχεις εκει σημαινει οτι δεν εχεις πρόβλημα.

Το facebook ειναι οντως πληγή σε κάθε λειτουργικο (στο Note 4 οι βλάκες το δινουν μαζι με τη ρομ και δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις!)

Τα package disabler και metal pro δεν ξερω τι ειναι, θα τα κοιτάξω.

Πάντως δεν θεωρω οτι εκανες σοβαρές παραχωρήσεις (τα location ανοιξε τα) .Πολύ καλα τα πάει με βάση αυτα που γράφεις.

Edit : To package disabler pro σου δουλεύει αριστα ?Σε αφήνει να σβησεις οτι θέλεις ?Να υποθέσω δεν θελει root ...

δεν ειναι αδιαφορο to always on και τα services της samsung ... μου εφαγε 15% την ημερα!

Το package disabler οπως λεει και τονομα του, δεν σβηνει τιποτα, απλα disable τα κανει, δε θελει root.

Συγνωμη αν το εχασα καπου στο νημα, αλλα τί ειναι αυτό που σου καταναλώνει περισσότερο την μπαταρια; Πχ στο Z2:
Screenshot_2016-03-16-11-09-38.jpg

Ρωτάω πολλά γιατι το γλυκοκοιταζω :)

Last edited:
Αν αναφερεσαι σε μενα, ναι ειναι ανοικτα. Βεβαια το google now δε μου καταναλωνει τόσο. Οι χαρτες στην φωτογραφια ειναι τυχαιο γεγονός-επρεπε να χρησιμοποιησω gps χθες γι ´αυτο ειναι ψηλά.

Δεν ειπα οτι ειμαι δυσαρεστημενος ή απογοητευμενος, απλα δε μ εντυπωσιασε οσο περιμενα και οσο ηθελαν καποιοι στην αρχη να λενε.

Το ιδιο και για τη καμερα.
Σε μινι συγκριτικο με Iphone 6 απλο, δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα, πιο γρηγορη εστιαση ναι, αλλα στις φωτo και βιντεο τα γνωστα.

Το Iphone πιο φυσικα χρωματα , καλυτερο white balance, καλυτερο φλας σιγουρα.

Το samy πιο "τουμπανο σε χρωμα και οξυτητα (προσωπικα δε μ αρεσει αυτο) , ιδια περιπου ευκρινεια , λεπτομερεια, λιγο καλυτερο σε χαμηλο φωτισμο (οχι παντως κατι αισθητο) και ταχυτερη εστιαση .

Φυσικα τη διαφορα κανουν οι εφαρμογες που σε Ios ειναι κλασεις ανωτερες, ενω στο nadroid απουσιαζουν ακομα και βασικες εφαρμογες οπως για editing των βιντεο που τραβας σε 4Κ (μονο 4Κ τραβαω πια).

Περιμενα περισσοτερα... οχι οτι δεν ειναι καλο τηλεφωνο φυσικα.

Μεγαλο του ατου η αδιαβροχοποιηση και η οθονη του, για μενα..
Και οπως ειπα , ηθελα να δοκιμασω παλι το VR kai την επερχομενη καμερα 360 .

Πραγματικά ομως, ριξε αν μπορεις μια ματιά στη διαχειριση ενεργειας των εφαρμογων σου. Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τι καταναλώνει τι.

νομιζω το εχω αναφερει.... screen ειναι παντα πρωτη και μετα android-google services (android OS , Android system κλπ)

Να πω επισης οτι δε χρησιμοποιω καθολου τα power saving modes της Samsung.

νομιζω το εχω αναφερει.... screen ειναι παντα πρωτη και μετα android-google services (android OS , Android system κλπ)

Να πω επισης οτι δε χρησιμοποιω καθολου τα power saving modes της Samsung.

Γιανναρε μας κανεις πλάκα ετσι ? Πες την αλήθεια :p
Ενεργοποίησε την βρε ... Τα γκάζια θα μπουν οταν πρέπει ...

το απλο power saving mode , δε δινει και πολλυ παραπανω μπαταρια, και εκτος του cpu performance, κλεινει το vibration, kai ta location-background services.
Ετσι δεν θα εχεις email, messages κλπ που τα θελω δυστυχως και οσο το τηλεφωνο ειναι σε sleep.
Tουλαχιστον ετσι αναφερει η samsung.

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε σε κανενα τηλεφωνο, ουτε φυσικα σε Iphone.

To ultra power saving φυσικα ουτε να το δω... κλεινει τα παντα και κανει την οθονη μονοχρωμη ! :p

για του λογου το αληθες, δες εδω τη διαφορα που εκτιμα η samy για τα 2 power saving modes...

οπως βλεπεις, πολυ μικρη η βοηθεια του απλου pwer saving mode (11.20 vs 12 ωρες)

Screenshot_20160316-154542.jpg

Εγω νομιζω οτι θα σου ερχονται ειδοποιησεις.
Στο Note 4 ετσι ειναι.Δοκιμασε το.
Εννοειται πως εννοω το απλο power saving .

Εγω παντως δεν κραταω καμια συσκευη οπου η αυτονομια δεν είναι αρκούντος ικανοποιητικη και να βγαλει ανετα μια ημερα βαρια χρηση.