Μεγειά το κινητό Άλεξ , ευτυχώς δεν το ξαναπήρες σε αυτό το κιτς βατραχί χρώμα σαν το S6.
Και μια φρέσκια είδηση που είδα πριν από λίγο...
Galaxy S7 Edge has the best smartphone camera according to DxOMark
Μην σε ξεγελά η εικόνα Ανδρέα καμια σχέση με την καμπούρα του 6.Alex επειδή βλέπω πως και σε αυτό εξέχει η κάμερα , παίζει να το βάλεις σε θήκη η θα το δουλέψεις γυμνό;
Θα φοβοσουν μην τυχόν και την χτυπήσεις;
Kάθε φορά που η Sammy παρουσιάζει καινούρια ναυαρχίδα,τα ίδια.Μεγειά το κινητό Άλεξ , ευτυχώς δεν το ξαναπήρες σε αυτό το κιτς βατραχί χρώμα σαν το S6.
Και μια φρέσκια είδηση που είδα πριν από λίγο...
Galaxy S7 Edge has the best smartphone camera according to DxOMark
Κατα τα αλλα γυμνό απόλυτα οπως με όλα τα κινητά μου,απλα παρήγγειλα skin και για μπροστά(titanium χρωμα) πλάτη(copper αντίστοιχα) και καμερα(black titanium)αλλα μάλλον μονο για την καμερα θα βάλω διοτι το χρωμα ειναι εξαιρετικό και δεν μου κανει να το κρύβω
Έπαιξα νωρίτερα σήμερα με το Gear VR ενός φίλου, σε συνδυασμό πάντα με το S7 Edge.
Είχα να φορέσω VR από το '99.. με έκπληξη διαπίστωσα ότι η ανάλυση ουσιαστικά δεν έχει αυξηθεί.
Ναι, η αίσθηση είναι πια πολύ καλή (πολύ καλό tracking, ελάχιστο lag) αλλά τίγκα στο flicker και ανάλυση SD.
Ένα παιχνιδάκι που δοκίμασα (από τα demo) μου θύμισε Nintendo στην CRT από το '90.
Περιττό να πω ότι με κούρασε πολύ, μετά από ελάχιστα λεπτά χρήσης.
Απ' ότι φαίνεται, αν δεν πάρει κανείς κανονικό Oculus Rift (πληρώνοντας όσο κάνει ένα S7 Edge και βάλε) δεν θα δει γραφικά της προκοπής.
Γενικά, απογοήτευση.
Τι εννοείς σκιν μόνο για την κάμερα ;
εχω παραγγηλει κι εγω και τη περιμενω, αλλα τη θηκη μαλλον δε θα τη βγαλω.
Δε μπορω χωρις αυτη, συνεχως παταω τις ακρες του και ανοιγει οτι να ναι.
Και οταν τραβας φωτο, ειναι δυσκολο χωρις θηκη, γιατι πρεπει να τη κρατας πολυ προσεκτικα, εχω χασει πολλες φωτο γιατι ακουμπουσε το χερι μου ελαχιστα στα ακρα και δεν τραβαγε με τιποτα!
Απο εργονομια δυστυχως ειναι το χειροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου....
και καλα εκανες!
Ειναι που δε μου αρεσει καθολου το απλο και ειναι και μικρο , αλλιως αυτο θα επαιρνα....
Αληθεύει ότι πλέον δεν έχει music player;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.