[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Έπαιξα νωρίτερα σήμερα με το Gear VR ενός φίλου, σε συνδυασμό πάντα με το S7 Edge.

Είχα να φορέσω VR από το '99.. με έκπληξη διαπίστωσα ότι η ανάλυση ουσιαστικά δεν έχει αυξηθεί.

Ναι, η αίσθηση είναι πια πολύ καλή (πολύ καλό tracking, ελάχιστο lag) αλλά τίγκα στο flicker και ανάλυση SD.

Ένα παιχνιδάκι που δοκίμασα (από τα demo) μου θύμισε Nintendo στην CRT από το '90.

Περιττό να πω ότι με κούρασε πολύ, μετά από ελάχιστα λεπτά χρήσης.

Απ' ότι φαίνεται, αν δεν πάρει κανείς κανονικό Oculus Rift (πληρώνοντας όσο κάνει ένα S7 Edge και βάλε) δεν θα δει γραφικά της προκοπής.

Γενικά, απογοήτευση.

Αναμενόμενο

Εγώ φοβάμαι οτι και το Oculus Rift δεν θα ναι για πολλά πολλά....

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Μεγειά το κινητό Άλεξ , ευτυχώς δεν το ξαναπήρες σε αυτό το κιτς βατραχί χρώμα σαν το S6.:p

Και μια φρέσκια είδηση που είδα πριν από λίγο...

Galaxy S7 Edge has the best smartphone camera according to DxOMark

Thanks!!
Τελικά ειτε κυπαρίσσι ειτε βατράχι το χρωμα παραμένει όμορφο και ιδιαίτερο :laugh: :p
Alex επειδή βλέπω πως και σε αυτό εξέχει η κάμερα , παίζει να το βάλεις σε θήκη η θα το δουλέψεις γυμνό;
Θα φοβοσουν μην τυχόν και την χτυπήσεις;
Μην σε ξεγελά η εικόνα Ανδρέα καμια σχέση με την καμπούρα του 6.
Απέχει χιλιοστό του χιλιοστό απο το σώμα της πλάτης,σχεδόν εφάπτεται θα ελεγα.

Κατα τα αλλα γυμνό απόλυτα οπως με όλα τα κινητά μου,απλα παρήγγειλα skin και για μπροστά(titanium χρωμα) πλάτη(copper αντίστοιχα) και καμερα(black titanium)αλλα μάλλον μονο για την καμερα θα βάλω διοτι το χρωμα ειναι εξαιρετικό και δεν μου κανει να το κρύβω

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Μεγειά το κινητό Άλεξ , ευτυχώς δεν το ξαναπήρες σε αυτό το κιτς βατραχί χρώμα σαν το S6.:p

Και μια φρέσκια είδηση που είδα πριν από λίγο...

Galaxy S7 Edge has the best smartphone camera according to DxOMark
Kάθε φορά που η Sammy παρουσιάζει καινούρια ναυαρχίδα,τα ίδια.
Τα ίδια έγραφαν και για την κάμερα του Note 3-στο οποίο έχω μείνει- και ήταν μακράν η χειρότερη κάμερα που είχα σε κινητό.

Μια χαρά κάμερα είχε το Note 3 (για την εποχή του πάντα). Πάντως με βάση το τεστ και αν συνυπολογίσουμε ότι η ανάλυση έπεσε στα 12 mp και μάλιστα σε 4:3 η κάμερα του S6 πρακτικά είναι καλύτερη για φωτεινά πλάνα.

Κατα τα αλλα γυμνό απόλυτα οπως με όλα τα κινητά μου,απλα παρήγγειλα skin και για μπροστά(titanium χρωμα) πλάτη(copper αντίστοιχα) και καμερα(black titanium)αλλα μάλλον μονο για την καμερα θα βάλω διοτι το χρωμα ειναι εξαιρετικό και δεν μου κανει να το κρύβω

Τι εννοείς σκιν μόνο για την κάμερα ;

για να δεις VR της προκοπης θελεις 4Κ αναλυση , ακομα και τα 2Κ του s7 δεν αρκουν (γιατι στην ουσια βλεπεις τη μιση αναλυση σε καθε ματι).

Θελεις επισης πολυ μεγαλη υπολογιστικη ισχυ, για τετοιες αναλυσεις και κυριως για πολυ υψηλα frame rate (για να μην εχεις motion sickness).

Καμια συσκευη δεν ειναι ακομα εντελως ετοιμη, σε 2-3 χρονια θα δουμε τι θα γινει, αν εχουν επιτυχια τα τωρινα μοντελα.

Έπαιξα νωρίτερα σήμερα με το Gear VR ενός φίλου, σε συνδυασμό πάντα με το S7 Edge.

Είχα να φορέσω VR από το '99.. με έκπληξη διαπίστωσα ότι η ανάλυση ουσιαστικά δεν έχει αυξηθεί.

Ναι, η αίσθηση είναι πια πολύ καλή (πολύ καλό tracking, ελάχιστο lag) αλλά τίγκα στο flicker και ανάλυση SD.

Ένα παιχνιδάκι που δοκίμασα (από τα demo) μου θύμισε Nintendo στην CRT από το '90.

Περιττό να πω ότι με κούρασε πολύ, μετά από ελάχιστα λεπτά χρήσης.

Απ' ότι φαίνεται, αν δεν πάρει κανείς κανονικό Oculus Rift (πληρώνοντας όσο κάνει ένα S7 Edge και βάλε) δεν θα δει γραφικά της προκοπής.

Γενικά, απογοήτευση.

εχω παραγγηλει κι εγω και τη περιμενω, αλλα τη θηκη μαλλον δε θα τη βγαλω.

Δε μπορω χωρις αυτη, συνεχως παταω τις ακρες του και ανοιγει οτι να ναι.

Και οταν τραβας φωτο, ειναι δυσκολο χωρις θηκη, γιατι πρεπει να τη κρατας πολυ προσεκτικα, εχω χασει πολλες φωτο γιατι ακουμπουσε το χερι μου ελαχιστα στα ακρα και δεν τραβαγε με τιποτα!

Απο εργονομια δυστυχως ειναι το χειροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου....

Last edited:
To ρολόι πως τα πάει από αυτονομία σε σχέση με το πρώτο που είχες;

Καλύτερο, βγάζει άνετα τη μέρα. Είναι και πιο γρήγορο, λίγο καλύτερη οθόνη, κι έχει πιο εύκολο λουράκι αν θες να αλλάζεις.

Το μόνο μείον, ότι δεν έχει μεγάφωνο και δε μπορείς έτσι να απαντάς σε κλήσεις.
Το Apple watch με είχε βολέψει σε κάποιες περιπτώσεις με αυτή τη δυνατότητα.

Έχω όμως ένα θέμα και δε ξέρω που ωφειλεται.
Δεν καταλαβαίνει με τίποτα το ok Google στη κεντρική οθόνη.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, unpaired και ξανά pair, αλλά τίποτα.

Δουλεύει φυσικά, αλλά μονο αν το ανοίξεις χειροκίνητα, αλλά χάνεις έτσι λίγο σε χρηστικότητα

εχω παραγγηλει κι εγω και τη περιμενω, αλλα τη θηκη μαλλον δε θα τη βγαλω.

Δε μπορω χωρις αυτη, συνεχως παταω τις ακρες του και ανοιγει οτι να ναι.

Και οταν τραβας φωτο, ειναι δυσκολο χωρις θηκη, γιατι πρεπει να τη κρατας πολυ προσεκτικα, εχω χασει πολλες φωτο γιατι ακουμπουσε το χερι μου ελαχιστα στα ακρα και δεν τραβαγε με τιποτα!

Απο εργονομια δυστυχως ειναι το χειροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου....

ηταν και ο λογος που δεν πηρα το edge.

και καλα εκανες!
Ειναι που δε μου αρεσει καθολου το απλο και ειναι και μικρο , αλλιως αυτο θα επαιρνα....

ετσι κι`αλλιως ηθελα να πεσω σε ιντσες απο το θηριο note 4.ηθελα κατι πιο μικρο και πιο βολικο.το επιχειρησα με το s7 και παροτι το note ηταν πραγματι εργαλειο,το μικρο s7 με βολεψε καλυτερα.
παντως πιστευω οτι θα το συνηθισεις με τον καιρο.

Έχει το Google music player, αλλά εγώ χρησιμοποιώ από παλιά το double twist

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χτες είχα το δεύτερο κόλλημα ενώ φορτιζε. .. κόλλησε στο 45% και μόνο με restart επανήλθε.

Έβγαλα πολλές φωτογραφίες σε σκοτεινό περιβάλλον, καλή εικόνα γενικά, αλλά λάθος φωτομετρηση, καίει τα λευκά ακόμα και στο manual , και κιτρινιζει σε πολλές περιπτώσεις.
Δυστυχώς δε διορθώνεται κι αυτό, ούτε με manual White balance!

Αυτό έχει αναφερθεί και σε όλα τα review , κι ελπίζω να διορθωθεί σε κάποιο update.

5dee1111e40adb5373a80b1d470a24bc.jpg

6aa11d46d762f012864f5ff94db76ae5.jpg

1578a7d1b7810cbfdf34fd8eee8cd5da.jpg

ce386074e4f78b6d171199bef449c31e.jpg

ce4ed23c776f9deb4e7aa796f08c88c9.jpg

Και 2,3 ακόμα φωτο , λίγο πιο σωστές χρωματικα

f2717030cac250c95ab1643f4635d4b4.jpg

65f7867acc128f517335ac45f3b316a8.jpg

4f5936b1b59ca7517d6f1d509155fea8.jpg

Αληθεύει ότι πλέον δεν έχει music player;

Δεν το εχω αντιληφθεί καν διοτι χρησιμοποιώ ειτε n7player Pro ειτε εναλλακτική Player Pro που ειναι εξαιρετικες εφαρμογες music player.

Και για video player η σταθερή αξία bsplayer Pro.

ΥΓ:όλο θέματα εχεις Γιαννη.
Μήπως να κανεις κανα ευχέλαιο :p

Άμα διαβάσεις τα φόρουμ, θα δεις ότι πολλοί έχουν τα ίδια θέματα.

Είναι αρχή όμως ακόμα, πιστεύω ότι με κάποια update θα στρώσει κάπως.

Το θέμα με τις φωτογραφίες και το βιντεο δεν είναι όμως δικό μου θέμα, αλλά θέμα κακής επεξεργασίας , αυτό έχει διαπιστωθεί άλλωστε σε όλα τα review.

Και άσε τα ευχελαια, ,τα ίδια και με τα νέα surface book είχαμε, στην αρχή τρελός ενθουσιασμός και τώρα πολλοί τα γυρίζουν πίσω!