[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

το always on display το εχεις OFF ?

Tι αλλο εχεις κλειστο ?
Φωτεινοτητα ? Εχεις καποιο smartwatch ?

Εγω απο την ωρα που ξανα-εβαλα το νεο moto 360 και ανοιξα τα παντα (σχεδον) με 50% φωτεινοτητα , εχω πεσει παλι στις 4 ωρες περιπου SOT

Το always on display το εχω ανοιχτό γύρω στις 4-5 ώρες μεταξύ οταν πέσει το σκοτάδι εως πέσω για ύπνο. :p
Την ημέρα το εχω κλειστό.

Smartwatch δεν εχω και ουτε πρόκειται τουλαχιστον για 1 χρόνο ακόμα εως βελτιωθούν σημαντικά σε αρκετούς τομείς.

Φωτεινοτητα εχω 40% και αυτόματο με WiFi,BT,location ανοιχτά περίπου 16-17 ώρες το 24ωρο με push συγχρονισμό 2 email λογαριασμούς και η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει πολυ messaging,κανα μισάωρο με 1 ώρα ομιλία,καμια 1-1.5 ώρα browsing- κατανάλωση περιεχομένου και απο 1 εως 2 ώρες μουσική.

Αυτα σε γενικές γραμμές.

GPS σπάνια χρησιμοποιώ,gaming καθόλου,φωτό η video συνήθως μονο Σ/Κ που εχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για βόλτες κλπ.

Επίσης γενικά η αναλογία WiFi-mobile data(3G που ειναι υπεραρκετό)ειναι 80-20 καθημερινές και μονο Σ/Κ θα ελεγα 50-50.

Γιατι την εχεις σταθερη τη φωτεινότητα Γιαννη;

Στο αυτόματο δεν ειναι καλύτερα;

Στο iPhone πως το είχες;

Σε κανενα κινητο δεν το ειχα στο αυτοματο.
Τις περισσοτερες φορες στο 50% και μονο στον ηλιο και σε εξωτερικους χωρους με φως στο 100%

Δεν με ικανοποιει καμια αυτοματη ρυθμιση, ειναι συνηθωςε πιο σκοτεινη απο οτι τη θελω στουθς εσωτερικους χωρους.
Το ιδιο και στο ρολοι.

παντως το auto βοηθαει πολυ και κανει και καλη εξοικονομηση ενεργειας.
στο s7 δουλευει πολυ καλα(οπως και στο Note 4).
θεμα συνηθειας ειναι.δοκιμασε το 2-3 ημερες και εαν δεν σου αρεσει το βγαζεις.

Σε κανενα κινητο δεν το ειχα στο αυτοματο.
Τις περισσοτερες φορες στο 50% και μονο στον ηλιο και σε εξωτερικους χωρους με φως στο 100%

Δεν με ικανοποιει καμια αυτοματη ρυθμιση, ειναι συνηθωςε πιο σκοτεινη απο οτι τη θελω στουθς εσωτερικους χωρους.
Το ιδιο και στο ρολοι.

Ε, λογικά χάνεις πολύ από αυτό...

Έτσι το έχω πάντα, είναι πολύ σκοτεινό στο auto

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο ρόλοι δεν έχω θέμα, το νέο moto 360 είναι μια χαρά, βγάζει την ημέρα άνετα και μένει με 30-40% στο τέλος της ημέρας

Το κινητό στο Auto τώρα που είναι σπίτι, είναι σχεδόν σαν κλειστό, πολύ σκοτεινό.

Έτσι το έχω πάντα, είναι πολύ σκοτεινό στο auto
Σε αυτο δεν εχεις πολυ άδικο.
Αλλα ισχύει κυριως μονο σε αρκετα σκοτεινούς χώρους η με ελαφριά λάμπα.
Διοτι σε φωτεινό μέρος ανεβαίνει σε κατάλληλος ικανοποιητικό επίπεδο.

Προσωπικά μέρα το εχω σε αυτόματο αλλα σε σκοτεινό χωρο η λιγο φως το βάζω χειροκινητα.

Αλλα γενικά αυτο ισχύει για αρκετα κινητά στο αυτόματο με ελάχιστο φως πχ να βγαζει φως ενα monitor η μια tv η καθόλου φως να ρίχνει υπερβολικά φωτεινοτητα.

Αλλα προσωπικά τη νύχτα στο 15-20% ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος,δεν μου αρεσει παραπανω φωτεινοτητα,κουράζει και ενοχλεί.

Το ίδιο κάνω και σε tablet και οθονη.
Πχ μια 23αρα lg που εχω την εχω στο 10% φωτεινοτητα,με ενοχλεί παραπανω οταν δεν εχει φως γύρω η με λιγο φως.

Και την ημέρα την βάζω στο 30-40%

Ειναι αρκετα φωτεινή και σε αυτα τα επιπεδα καμια σχέση με τα κινητά στο αυτόματο που χαμηλώνουν.
Μονο tv την εχω παντα υψηλα φωτεινοτητα διοτι βλεπεις και απόσταση.

Παντως του s6 edge θεωρω οτι εχει πιο balance και ομαλή συμπεριφορά γενικότερα και στο αυτόματο και χειροκινητα.
Του 7 εχει μια πιο ακανόνιστη συμπεριφορά.

Θελει κατάλληλο calibration με καποιο update να εχει καλυτερη ισορροπία στη διαρρύθμιση του επιπέδου του φωτός που βγαζει ανάλογα τις συνθήκες.

Έχω συνηθίσει αλλιώς

Πχ τώρα στο σπίτι με Auto

8b2e6527281926cb27b9ac488530565b.jpg

Ενώ στο 50% που προτιμώ

c3c91369fc1660e6d2c23513033f5ac3.jpg

Ισως με λευκο φόντο καλυτερα να ειναι.:p
Δεν αντέχω μαύρο φόντο.

Για αυτο λέω ομως οτι σκοτάδι η φως δωματίου καλυτερα χειροκινητα.
Και εγω αυτο κάνω.

και η ταλαιπωρια συνεχιζεται....μετα την αλλαγη συσκευης την περασμενη βδομαδα η και νουργια εμφανισε μια μαυρη οριζοντια γραμη λιγο κατω απο την μεση.
αυτη τη φορα τα media markt αρνηθηκαν αμεση αλλαγη αλλα ειπαν οτι επειδη ειναι ακριβη συσκευη πρεπει να την δει πρωτα η σμαρτεκ μηπως ειναι σπασμενη η οθονη (ακουσον ακουσον) και μετα θα γινει αν γινει η αλλαγη.....
τελευταια φορα που αγοραζω οτιδηποτε ξανα απο την συγκεκριμενη αλυσιδα, ανεξαρτητως του αποτελεσματος καθως εριξαν σε μενα εμμεσα το φταιξιμο (σπασιμο οθονης ενω ειναι εμφανες οτι ειναι ελλατωματικη/κολλημενη γραμμη οθονης) και οταν χαλασα την ηρεμιας τους υψωνοντας την φωνη η λυση που εδωσαν ηταν να φωναξουν το σεκιουρητα να με βγαλει εξω.....ας τολμαγε βεβαια......τελως παντων, οταν θα εχω νεα θα ενημερωσω....

και η ταλαιπωρια συνεχιζεται....μετα την αλλαγη συσκευης την περασμενη βδομαδα η και νουργια εμφανισε μια μαυρη οριζοντια γραμη λιγο κατω απο την μεση.
αυτη τη φορα τα media markt αρνηθηκαν αμεση αλλαγη αλλα ειπαν οτι επειδη ειναι ακριβη συσκευη πρεπει να την δει πρωτα η σμαρτεκ μηπως ειναι σπασμενη η οθονη (ακουσον ακουσον) και μετα θα γινει αν γινει η αλλαγη.....
τελευταια φορα που αγοραζω οτιδηποτε ξανα απο την συγκεκριμενη αλυσιδα, ανεξαρτητως του αποτελεσματος καθως εριξαν σε μενα εμμεσα το φταιξιμο (σπασιμο οθονης ενω ειναι εμφανες οτι ειναι ελλατωματικη/κολλημενη γραμμη οθονης) και οταν χαλασα την ηρεμιας τους υψωνοντας την φωνη η λυση που εδωσαν ηταν να φωναξουν το σεκιουρητα να με βγαλει εξω.....ας τολμαγε βεβαια......τελως παντων, οταν θα εχω νεα θα ενημερωσω....
Απαράδεκτοι πέρα ως πέρα το κατάστημα.
Ελπίζω να βρεις την άκρη και η Samsung να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Κάτι τέτοια διαβάζω για αυτό μόνο απ έξω αγοράζω που σέβονται τον καταναλωτή και δεν του συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι αφού έχει δώσει ένα πολύ σεβαστό ποσό.

Ντροπή τους το ελάχιστο.

Τεσπα, το θέμα μπαταρίας είναι τελικά πολύ προσωπικό....

Ναι είναι πάντα και παντού σε όλες τις συσκευές και κατασκευαστές.

Για αξιοπρεπη μπαταρια παντως σε android, η λυση ειναι μια, το CyanogenMod. 50% αυξηση στο SGS5 με CM13. Όλα ειναι θεμα λειτουργικου. Χανεται η εγγυηση βεβαια (αν δε μπορει προφανως να επανελθει σε στοκ kernel και firmware..), οποτε δεν προτεινεται σε κανεναν. Το S5 το απαιχθανομουν τοσο σαν συσκευη οσο και σαν λειτουργικό, που του περασα cm τη πρωτη μερα που το κληρονομησα-μαλλον ελπιζοντας κρυφα πως θα τα εφτυνε και θα επαιρνα αλλο.. Ωστόσο πλεον ειναι αξιοπρεπες.

Μμ στα edge ισως, δε το ξερω. Το μόνο που ειχα χασει ηταν το heart rate monitor. Απο την αλλη κερδιζεις πολλα περισσότερα (εξαιρετικη εφαρμογη καμερας, γρηγορο, σταθερο, μπαταρια, κτλ). Επισης εδω και καποια χρονια εχει την προσαρμογη στην οθονης σε ζεστά χρωματα κατα τις βραδυνες ωρες ή σε χαμηλο φωτισμό. Ναι, δε την ανακαλυψε τη λειτουργια η apple στις νεες συσκευες της.. :)

Εαν δουλευει πριν το πουλησεις εγκαθιστας το stock kernel και stock firmware (ειναι επισημα διαθεσιμα-unbranded) και ειναι σαν να μη συνεβει ποτε τιποτα. Σε περιπτωσεις (όχι παντα) ισως να απαιτειται ξεκλειδωμα του bootloader, αλλα και αυτό επανερχεται (δεν υπαρχει λόγος να ξανακλειδωσει και δεν επιρρεαζει τον επομενο χρηστη ακομη και αν εκεινη/εκεινος θελησει να επεμβει εκ νεου στο λειτουργικό). Τεσπα, αυτο που ηθελα να πω ειναι πως η samsung αδικει τις συσκευες τις με το λειτουργικο της.