[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Εγώ όταν παίρνω όμως νέο κινητό, πότε δεν έχω το προηγούμενο... Άρα όχι τόσο χρήσιμο για πολλούς.

Με όλες τις συσκευές κάτι χάνεις κάτι κερδιζεις

Ευχαριστώ Τάκη. Κρίμα που έχεις επενδύσει στο μυαλό. Χάνεις

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα στο μυαλό μου έχω επενδύσει και πολλα μάλιστα! :p

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Επιτέλους! Iphone με android

iPhone = iOS

Τελικά δλδ τί σε κανει να προτιμάς το Android απο το iOS;

(η ερώτηση ειναι καθαρή περιέργεια, καμία πρόθεση flame κλπ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

iPhone = iOS

Τελικά δλδ τί σε κανει να προτιμάς το Android απο το iOS;

(η ερώτηση ειναι καθαρή περιέργεια, καμία πρόθεση flame κλπ)

Δεν είναι εύκολη η απάντηση. Όταν έγραψα iphone με android ήθελα να πω για την αίσθηση της Premium συσκευής σε συνδυασμό με το lag free λογισμικό που αυτή τη φορά πιστεύω ότι η samsung το πέτυχε.
Μετά είναι κι άλλα πράγματα. Ανοιχτό λογισμικό χωρίς να πρέπει να κάνω Jailbreak, όχι τα ίδια τετράγωνα εικονίδια (έλεος) όλες οι εφαρμογές, το back που χωρίς αυτό δεν μπορώ πλέον να δουλέψω κινητό και πολλά άλλα.
Νιώθω ολοκληρωμένος με το s7 edge. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Έκανα την αναβάθμιση επειδή με έτρωγε. Χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το note (εκτός του μεγέθους που με κούρασε).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

όχι τα ίδια τετράγωνα εικονίδια (έλεος) όλες οι εφαρμογές

Σε αυτό 😋 , συμφωνώ

Samsung rolls out update for Galaxy S7/S7 edge, very specific bug fixes this time

http://www.gsmarena.com/samsung_rol...y_specific_bug_fixes_this_time-news-18343.php

gsmarena_002.jpg

(Sent from Galaxy S7 edge)

Εγώ έβαλα paintbull στο media Markt κι ο θεός βοηθός

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Εγώ έβαλα paintbull στο media Markt κι ο θεός βοηθός

Αυτό που δεν αφαιρείται?
Νομίζω πήρες λάθος απόφαση

Εγώ γυαλιά και ζελατίνες δεν ξαναβαζω. Και ας μην το πουλήσω ποτέ. Τόσα χρόνια έχανα όλη την μαγεία της οθόνης για να το πάρει χαρτί ο επόμενος.
Προς το παρόν δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την paintbull και ειναι σαν να μην υπάρχει. Δεν φαίνεται τιποτα.
Πάντως στο markt έριξα μια κλεφτή μάτια στο τεφτέρι του τεχνικού και είχε παρά πολλά edge.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ειτε τοβαλες το paintbull ειτε δε τοβαζες το ιδιο ειναι, μεγαλη απατη. Ποσα εδωσες;