[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

σε ενα Lg G3(το μοναδικο δηλαδη σφηνα εκτος απο samsung)ειχε ενα θεμα με την καρτα sd(την εχανε).
πηρα την αντιπροσωπεια της Lg και ο υπαλληλος ηταν ξεκαθαρος.εαν το τηλεφωνο ειναι εκτος Ελληνικης αντιπροσωπειας,το προβλημα επισκευαζεται ανεξαιρετως doa.μονο εαν δεν επισκευαζεται το αλλαζουν.
να μην καταλαβα κατι καλα?το σιγουρο παντως ειναι οτι ο υπαλληλος μου διαχωρισε για το doa,διαφορετικη αντιμετωπιση για Ελληνικη ή Ευρωπαικη εισαγωγη.
το καταστημα βεβαια οταν ανεφερα το θεμα με παρεπεμψε στην αντιπροσωπεια και εαν δωσουν αυτοι το οκ τοτε θα προβουν σε αντικατασταση.

Το doa δεν εχει σχεση με το αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας ή οχι αλλα με το αν το δινει το καταστημα. Αλλα δινουν 3 μερες άλλα 7 άλλα 14 άλλα καθολου. Περα απο αυτό βεβαια μπορει ναχουν προσαρμοσει οπως τους συμφερει το οτιδηποτε.

Το doa δεν εχει σχεση με το αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας ή οχι αλλα με το αν το δινει το καταστημα. Αλλα δινουν 3 μερες άλλα 7 άλλα 14 άλλα καθολου. Περα απο αυτό βεβαια μπορει ναχουν προσαρμοσει οπως τους συμφερει το οτιδηποτε.

παρε τωρα εαν θες την lg τηλεφωνο και πεστους εχω ενα g5 απο σκρουντζ 2 ημερων και αναβοσβηνει η οθονη.
τι γινεται με το doa?ειμαι σιγουρος οτι θα σου δωσει 2 διαφορετικες εκδοχες οταν ειναι αγορασμενο απο σκρουντζ και αλλη εαν ηταν απο Ελληνικη αντιπροσωπεια.
δεν ηξερε,κατι δεν καταλαβα εγω και αυτος εννουσε την γενικη αντιμετωπιση?σιγουρα παντως μου εδωσε να καταλαβω,οτι τουχιστον η Lg διαχωριζει τις περιπτωσεις.

παρε τωρα εαν θες την lg τηλεφωνο και πεστους εχω ενα g5 απο σκρουντζ 2 ημερων και αναβοσβηνει η οθονη.
τι γινεται με το doa?ειμαι σιγουρος οτι θα σου δωσει 2 διαφορετικες εκδοχες οταν ειναι αγορασμενο απο σκρουντζ και αλλη εαν ηταν απο Ελληνικη αντιπροσωπεια.
δεν ηξερε,κατι δεν καταλαβα εγω και αυτος εννουσε την γενικη αντιμετωπιση?σιγουρα παντως μου εδωσε να καταλαβω,οτι τουχιστον η Lg διαχωριζει τις περιπτωσεις.

Και καλά κάνει.
Αλλο το κομμάτι service, και αλλο το DOA που ουσιαστικά ειναι αντικατάσταση της συσκευής.
Θεωρώ λογικό οτι δεν ειναι εφικτή η αντικατάσταση απο διαφορετική "αποθήκη" .

Μα αν εχεις θεμα στις 2 μερες θα απευθυνθεις στο καταστημα. Αν δινει doa καλως αν οχι κακως. Το doa δεν ειναι θεμα αντιπροσωπειας αλλα καταστηματος, αυτο λεω.

Και καλά κάνει.
Αλλο το κομμάτι service, και αλλο το DOA που ουσιαστικά ειναι αντικατάσταση της συσκευής.
Θεωρώ λογικό οτι δεν ειναι εφικτή η αντικατάσταση απο διαφορετική "αποθήκη" .

αρα καλα θυμαμαι..?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μα αν εχεις θεμα στις 2 μερες θα απευθυνθεις στο καταστημα. Αν δινει doa καλως αν οχι κακως. Το doa δεν ειναι θεμα αντιπροσωπειας αλλα καταστηματος, αυτο λεω.

μα εαν το καταστημα δεν παρει το οκ απο την αντιπροσωπεια,πως θα στο αλλαξει?τι θα το κανει το ελλατωματικο?

Επι του σημαντικού δηλαδή, θεμα τίθεται μόνον αν ειναι doa εξ'αρχης η συσκευη; Εξαλλου δε θα μεινει Ελλάδα η συσκευη ακομη και αν χρειαστει καποιου ειδους σερβις μελλοντικά.

Επι του σημαντικού δηλαδή, θεμα τίθεται μόνον αν ειναι doa εξ'αρχης η συσκευη; Εξαλλου δε θα μεινει Ελλάδα η συσκευη ακομη και αν χρειαστει καποιου ειδους σερβις μελλοντικά.

ουσιατικα μονο εκει υπαρχουν κατι ψιλα γραμματα.κατα`αλλα εαν το αγορασεις απο γνωστο σκρουτζαδικο δεν εχεις κανενα αλλο θεμα.

:2thumb22sup: Τα 750 δεν τα εδινα.. Τωρα σαν να καπως χρυσωσε το χάπι και το σκεφτομαι ;)

βεβαια υπαρχει και ενα μεγαλο συν εαν αγοραστει απο μεγαλη αλυσιδα.
ενα samsung της συζυγου πριν κανα χρονο απο Κοτσωβολο,δεν διαβαζε σωστα την καρτα sim και εχανε συνεχεια το σημα.
το παω την επομενη ημερα και χωρις καν να τσεκαρει το προβλημα που του ανεφερα,ριχνει απλα μια ματια και μου λεει παρτε καινουργιο ή οτιδηποτε αλλο θελετε.
ουτε μα ουτε μου...

Δε τον αφηνεις τον αλλο σε ησυχια ε; Πανω που ψηνόμουν..! Πλακα κανω βεβαια, ευχαριστω για τα tips :)

μα εαν το καταστημα δεν παρει το οκ απο την αντιπροσωπεια,πως θα στο αλλαξει?τι θα το κανει το ελλατωματικο?

Δε ξερω ακριβως την διαδικασια. Αυτο που ξερω ειναι πως αν δινει doa το καταστημα το πας και παιρνεις σφραγισμενο, το τι θα κανει το καταστημα ειναι δικο του θεμα. Δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις πλεον εκτος skroutz (εκτος αν υπαρχουν αλλοι λογοι πχ επιδοτηση), αρκετα τους πλουτισαμε.

δεν ξερω ρε φιλε-τι να σου πω?-το μονο σιγουρο ειναι οτι-ειδικα με το doa-υπαρχουν πολλες..παρανοησεις,σε πολλες περιπτωσεις.

δεν ξερω ρε φιλε-τι να σου πω?-το μονο σιγουρο ειναι οτι-ειδικα με το doa-υπαρχουν πολλες..παρανοησεις,σε πολλες περιπτωσεις.

Ολα ειναι ξεκαθαρα αλλα βρισκουν τα καταστηματα και τα κανουν. Οπως το θεμα των εγγυησεων πχ των iphone που ελεγαν οτι ειναι 1 χρονος και μονο τελευταια παραδεχονται τα 2.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

σε ενα Lg G3(το μοναδικο δηλαδη σφηνα εκτος απο samsung)ειχε ενα θεμα με την καρτα sd(την εχανε).
πηρα την αντιπροσωπεια της Lg και ο υπαλληλος ηταν ξεκαθαρος.εαν το τηλεφωνο ειναι εκτος Ελληνικης αντιπροσωπειας,το προβλημα επισκευαζεται ανεξαιρετως doa.μονο εαν δεν επισκευαζεται το αλλαζουν.
να μην καταλαβα κατι καλα?το σιγουρο παντως ειναι οτι ο υπαλληλος μου διαχωρισε για το doa,διαφορετικη αντιμετωπιση για Ελληνικη ή Ευρωπαικη εισαγωγη.
το καταστημα βεβαια οταν ανεφερα το θεμα με παρεπεμψε στην αντιπροσωπεια και εαν δωσουν αυτοι το οκ τοτε θα προβουν σε αντικατασταση.
Βέβαια το θέμα που συζητάτε είναι για το doa, αλλά πληροφοριακά θα αναφέρω ότι παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ με ένα LG που έχανε την κάρτα μνήμης. Αλλά τελικά είδα ότι αφορούσε μόνο την συγκεκριμένη κάρτα.
Του είχα μία παλιά 16άρα που δούλευε καλά. Σε ένα άλλο LG είχα βάλει μία 32άρα που δούλευε και εκεί καλά. Οπότε πήρα το ίδιο μοντέλο 32άρας (που θεωρούσα δοκιμασμένο) για να την βάλω στο κινητό που είχε την μικρή κάρτα. Μόλις την έβαλα είδα ότι κάθε τόσο έχανε την σύνδεση με την κάρτα. Κάθε μία βδομάδα, 10 μέρες το πολύ.
Το κινητό δούλευε μία χαρά με την παλιά κάρτα, οπότε απλά υπέθεσα ότι η καινούρια κάρτα είχα το πρόβλημα. Και την πήγα στο κατάστημα που την αγόρασα για να μου την αλλάξουν. Κάτι σαν doa δηλαδή. Τζίφος. Αρνούνταν να μου την αλλάξουν. Την δοκίμασαν, την έλεγξαν, και την βρήκαν εντάξει. Δηλαδή η υπόθεση doa είναι λίγο ρευστή στην ελληνική αγορά, ακόμα και με επίσημη πώληση.
Τελικά όμως είχαν δίκιο!!! Την κάρτα την προβληματική την πήρα πίσω, τσακώθηκα μαζί τους, και την έβαλα σε ένα τάμπλετ που είχα. Από τότε η κάρτα δουλεύει μία χαρά!!! Δεν υπήρχε πρόβλημα, απλά υπήρχε κάποιου είδους ασυμβατότητα. Μόνο με το συγκεκριμένο κινητό όμως σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη κάρτα.
Πήρα άλλο μοντέλο κάρτας για το κινητό αυτό, και δουλεύει και αυτό μία χαρά.
Δεν έχει σχέση με την κουβέντα. Απλά θυμήθηκα το περιστατικό με LG που χάνει την κάρτα μνήμης και το ανέφερα. Και ότι η υπόθεση doa είναι γενικά λίγο ρευστή στην Ελλάδα.

καλησπερα,
σε κινητο φιλου s7 edge εχει γεμισει η εσωτερικη μνήμη.
απο οτι ειδα εχει 20+GB σε φωτο/βιντεο..

1) ποια η διαφορά ΣΥΛΛΟΓΗ (μάλλον το app της samsung) με το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (της google);
1) που βρίσκεται η επιλογη για να μετακινησουμε τις φωτογραφιες/βιντεο απο την εσωτερική μνήμη στην SD card η οποία ειναι άδεια;
2) πως μπορούμε να επιλέξουμε να αποθηκεύονται οι φωτογραφιες/βιντεο στην SD card και οχι στην εσωτερική μνημη;

δυστυχως τα settings ειναι διαφορετικα απο το δικό μου android και θα χρειαστω την βοηθεια σας.
στο δικό μου ειναι
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ >
επιλογή της εφαρμογής που θέλουμε (εχει και search για πιο ευκολη εύρεση)
> ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ SD

ευχαριστώ

καλησπερα,
σε κινητο φιλου s7 edge εχει γεμισει η εσωτερικη μνήμη.
απο οτι ειδα εχει 20+GB σε φωτο/βιντεο..

1) ποια η διαφορά ΣΥΛΛΟΓΗ (μάλλον το app της samsung) με το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (της google);
1) που βρίσκεται η επιλογη για να μετακινησουμε τις φωτογραφιες/βιντεο απο την εσωτερική μνήμη στην SD card η οποία ειναι άδεια;
2) πως μπορούμε να επιλέξουμε να αποθηκεύονται οι φωτογραφιες/βιντεο στην SD card και οχι στην εσωτερική μνημη;

δυστυχως τα settings ειναι διαφορετικα απο το δικό μου android και θα χρειαστω την βοηθεια σας.
ευχαριστώ
αντέγραψε το φάκελο DCIM από την εσωτερική στην εξωτερική, μετα διέγραψε τον από την εσωτερική,απο την εφαρμογή της κάμερας επέλεξε που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες

Last edited:
Το ειχα στο ματι γενικα, αλλα φαινεται πως σχεδον καθε μερα ειναι και χαμηλότερη η τιμη του. Μεσα σε 2 εβδομαδες εχει πεσει 30ευρω.

New update brings Samsung Cloud

http://www.gsmarena.com/new_update_brings_samsung_cloud_to_galaxy_s7_and_s7_edge-news-19949.php

The Samsung Galaxy S7 and S7 edge have started receiving a new update. Currently rolling out in Italy, the update brings Samsung Cloud, the cloud service that made its debut with the company's recently unveiled Galaxy Note7 smartphone.

In addition, the update - which weighs in at around 152MB - also includes Android security patch for the month of August, as well as some NFC and Bluetooth-related performance improvements.

As is usually the case with OTA roll-outs, it may take some time before the update hits your device. Meanwhile, if you feel impatient, you can manually check for the update by heading to your handset's Settings menu.

gsmarena_001.jpg

(Sent from S7 edge)