Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge
σε ενα Lg G3(το μοναδικο δηλαδη σφηνα εκτος απο samsung)ειχε ενα θεμα με την καρτα sd(την εχανε).
πηρα την αντιπροσωπεια της Lg και ο υπαλληλος ηταν ξεκαθαρος.εαν το τηλεφωνο ειναι εκτος Ελληνικης αντιπροσωπειας,το προβλημα επισκευαζεται ανεξαιρετως doa.μονο εαν δεν επισκευαζεται το αλλαζουν.
να μην καταλαβα κατι καλα?το σιγουρο παντως ειναι οτι ο υπαλληλος μου διαχωρισε για το doa,διαφορετικη αντιμετωπιση για Ελληνικη ή Ευρωπαικη εισαγωγη.
το καταστημα βεβαια οταν ανεφερα το θεμα με παρεπεμψε στην αντιπροσωπεια και εαν δωσουν αυτοι το οκ τοτε θα προβουν σε αντικατασταση.
Βέβαια το θέμα που συζητάτε είναι για το doa, αλλά πληροφοριακά θα αναφέρω ότι παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ με ένα LG που έχανε την κάρτα μνήμης. Αλλά τελικά είδα ότι αφορούσε μόνο την συγκεκριμένη κάρτα.
Του είχα μία παλιά 16άρα που δούλευε καλά. Σε ένα άλλο LG είχα βάλει μία 32άρα που δούλευε και εκεί καλά. Οπότε πήρα το ίδιο μοντέλο 32άρας (που θεωρούσα δοκιμασμένο) για να την βάλω στο κινητό που είχε την μικρή κάρτα. Μόλις την έβαλα είδα ότι κάθε τόσο έχανε την σύνδεση με την κάρτα. Κάθε μία βδομάδα, 10 μέρες το πολύ.
Το κινητό δούλευε μία χαρά με την παλιά κάρτα, οπότε απλά υπέθεσα ότι η καινούρια κάρτα είχα το πρόβλημα. Και την πήγα στο κατάστημα που την αγόρασα για να μου την αλλάξουν. Κάτι σαν doa δηλαδή. Τζίφος. Αρνούνταν να μου την αλλάξουν. Την δοκίμασαν, την έλεγξαν, και την βρήκαν εντάξει. Δηλαδή η υπόθεση doa είναι λίγο ρευστή στην ελληνική αγορά, ακόμα και με επίσημη πώληση.
Τελικά όμως είχαν δίκιο!!! Την κάρτα την προβληματική την πήρα πίσω, τσακώθηκα μαζί τους, και την έβαλα σε ένα τάμπλετ που είχα. Από τότε η κάρτα δουλεύει μία χαρά!!! Δεν υπήρχε πρόβλημα, απλά υπήρχε κάποιου είδους ασυμβατότητα. Μόνο με το συγκεκριμένο κινητό όμως σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη κάρτα.
Πήρα άλλο μοντέλο κάρτας για το κινητό αυτό, και δουλεύει και αυτό μία χαρά.
Δεν έχει σχέση με την κουβέντα. Απλά θυμήθηκα το περιστατικό με LG που χάνει την κάρτα μνήμης και το ανέφερα. Και ότι η υπόθεση doa είναι γενικά λίγο ρευστή στην Ελλάδα.