[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Ελπίζω να φιλοτιμηθεί η Samsung να δώσει το αναβαθμισμένο AOD που δίνει στο Note 7 και σε εμάς αλλιώς θα ειναι για φτύσιμο.
http://www.sammobile.com/2016/08/08...ote-7-supports-third-party-app-notifications/

Συν το νέο TW αν και για τελευταίο μου ειναι αδιάφορο μιας και third party home/lock screen replacement χρησιμοποιώ που με εξυπηρετούν καλύτερα και αποδοτικότερα.

Αλλα καλο θα ηταν να το δώσει για όσους θέλουν η εχουν συνηθίσει stock να ειναι.

Sent from my iPad Air 2

Για όσους χρησιμοποιουν screen protectors και cases, τί εχετε παρει για το edge;

Νέο update...

Screenshot_20160822_131623.png
Screenshot_20160822_133015.png

(Sent from S7 edge)

Last edited:
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Εγώ έχω την LCD cover view , πολύ καλή . Αγορασμένη από Κωτσόβολο και μάλιστα πριν κανενα μήνα χάλασε και δεν έδειχνε τίποτα και κατόπιν συννενόησης, έγινε αντικατάσταση της. Ο Κωτσόβολος στην αρχή μου έκανε κόλπα του τύπου δεν τις αλλάζω εγω , αλλά τελικά μετά από ψιλοτσακωμό , μου την άλλαξε

Μπα βράχος εγώ :p
Με την Μαρτίου APC8 θα κάτσω συνεχόμενα εως δω ουσιαστική αναβάθμιση με νεα feature πχ το νέο TW UI το νέο AOD και Android N βασικά.
Samsung cloud,google patches ποσώς με ενδιαφέρουν.
Bluetooth άψογα δουλεύει all time,NFC δεν χρησιμοποιώ.

Θήκες δεν βάζω στα κινητά μου(μόνο skin η εξαίρεση)

Sent from my iPad Air 2

στο απλο s7 η πρωτη θηκη που πηρα ηταν η Samsung Clear Cover.
κουκλι το τηλεφωνο,αλλα απροστατευτο στο μεγαλυτερο μερος στα πλαγια.
γενικα οι περισσοτερες μαμα θηκες,εχουν σαν πρωτη εννοια το ντιζαιν και σε 2η μοιρα την προστασια.
προσωπικα με βολεψε πολυ αυτη https://www.skroutz.gr/s/9507966/Spigen-Θήκη-Rugged-Armor-για-Samsung-Galaxy-S7-Edge.html?from=drop.
που ειναι η αντιστοιχη για το edge.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σορι-πανω και κατω ηθελα να πω οτι ειναι εκτεθειμενο.

Για θήκη έχω αυτή της Spigen η οποία είναι "σκυλί" και για την οθόνη μια ζελατίνα υγρής εφαρμογής (δε θυμάμαι τύπο) η οποία παρέχει μια κάποια προστασία, έχει πολύ καλή εφαρμογή στα πλάγια του Edge αλλά ήδη έχει ξεκολλήσει γύρω από το ακουστικό και πρέπει κάποια στιγμή να την αλλάξω (αλλά βαριέμαι :HTEHETH63:)

Καλημερα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει για το s7 edge προστασια οθονης πχ tempered glass ή καποια μεμβρανη απο εδω ή εξωτερικο ebay κτλ αν υπαρχει καποιο λινκ να παραγγειλω
Σας ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!! Πήρα σήμερα στα χέρια μου το S7 EU(for Switzerland προοριζόταν) και μέχρι να το ανοίξω και να κάνει την τελευταία αναβάθμιση και κάποιες ενημερώσεις στις υπάρχουσες εφαρμογές και να κατεβάσω το samsung info για να δω τι παίζει το κινητό είχε ανεβάσει θερμοκρασία 38oC + απο την μεριά της μπαταρίας έκαιγε και στα πλαϊνά, η οθόνη δροσερή.. Πήρα τηλ. Από εκεί που το πήρα μου είπαν καλέστε Arvato και απο Arvato μου λένε δεν είναι φυσιολογικό και να το στείλω πίσω.. Παίρνω και την Samsung hellas και μου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα και μετα την πρώτη φόρτιση θα στρώσει.. Το βάζω να φορτίζει• σε περίπου μια ώρα φορτισε 100% το βγάζω και η θερμοκρασία ήταν 42.5. Όλα αυτά όμως με τις ζελατίνες όπως το παρέλαβα σήμερα το πρωί.. Έχει να κάνει λέτε? Δεν νομίζω με μισή ώρα βαριά χρήση να πρέπει να αγγίζει τους 39 βαθμούς.. Αύριο πρωί λέω να το στείλω πίσω.. Καμία γνώμη? Έκανα κάποια βλακεία πανω στη χαρά μου?
Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κουράζω...

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!! Πήρα σήμερα στα χέρια μου το S7 EU(for Switzerland προοριζόταν) και μέχρι να το ανοίξω και να κάνει την τελευταία αναβάθμιση και κάποιες ενημερώσεις στις υπάρχουσες εφαρμογές και να κατεβάσω το samsung info για να δω τι παίζει το κινητό είχε ανεβάσει θερμοκρασία 38oC + απο την μεριά της μπαταρίας έκαιγε και στα πλαϊνά, η οθόνη δροσερή.. Πήρα τηλ. Από εκεί που το πήρα μου είπαν καλέστε Arvato και απο Arvato μου λένε δεν είναι φυσιολογικό και να το στείλω πίσω.. Παίρνω και την Samsung hellas και μου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα και μετα την πρώτη φόρτιση θα στρώσει.. Το βάζω να φορτίζει• σε περίπου μια ώρα φορτισε 100% το βγάζω και η θερμοκρασία ήταν 42.5. Όλα αυτά όμως με τις ζελατίνες όπως το παρέλαβα σήμερα το πρωί.. Έχει να κάνει λέτε? Δεν νομίζω με μισή ώρα βαριά χρήση να πρέπει να αγγίζει τους 39 βαθμούς.. Αύριο πρωί λέω να το στείλω πίσω.. Καμία γνώμη? Έκανα κάποια βλακεία πανω στη χαρά μου?
Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κουράζω...
απόλυτα φυσιολογικό είναι, επίσης θερμοκρασία περιβάλλοντος?

Πρέπει να ήταν 33 βαθμοί... Απόλυτα φυσιολογικό τόσο πολύ, σίγουρα? Δλδ να μην το στείλω πίσω? Είστε σίγουροι? Γιατί αν είναι να μου στείλουν το ίδιο πίσω και να μην εχω κινητό καμία δεκαριά μέρες, τότε να το κρατήσω..

Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι απολύτως φυσιολογικές.
Σε έντονη χρήση ,πχ gaming μπορούν να πάνε και παραπάνω.
Μην ασχοληθεις καν.

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σου και οι 38-39 με αρκετό ζορισμα και 42 αφου το εχεις φορτίσει.
32-33 αυστηρά οταν σερφάρεις πχ με wifi θα εχεις.

Το χειμώνα θα εχεις 3-4 βαθμούς κατω σε όλες τις συνθήκες.

Sent from my iPad Air 2

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σου και οι 38-39 με αρκετό ζορισμα και 42 αφου το εχεις φορτίσει.
32-33 αυστηρά οταν σερφάρεις πχ με wifi θα εχεις.

Το χειμώνα θα εχεις 3-4 βαθμούς κατω σε όλες τις συνθήκες.

Sent from my iPad Air 2

33 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 33 ούτε με σφαίρες

Τι να πω βρε παιδιά έχω ανησυχήσει.. Μήπως το samsung info αν και πιστεύω πως είναι αξιόπιστο δεν είναι και ήταν παραπάνω? Να έφταιγαν και οι ζελατίνες? Πραγματικά το αισθάνεσαι ζεστό και στην φόρτιση, τα πλαϊνά έκαιγαν στην κυριολεξία!! Ουφ...

33 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 33 ούτε με σφαίρες

Τόσο πιάνω εγώ οταν σερφάρω με wifi only.
Σιγά μην πήγαινε 40 δηλαδη.

Τι να πω βρε παιδιά έχω ανησυχήσει.. Μήπως το samsung info αν και πιστεύω πως είναι αξιόπιστο δεν είναι και ήταν παραπάνω? Να έφταιγαν και οι ζελατίνες? Πραγματικά το αισθάνεσαι ζεστό και στην φόρτιση, τα πλαϊνά έκαιγαν στην κυριολεξία!! Ουφ...
Φίλε μου οταν φορτίζεις εννοείται θα καιει και ειδικά οταν ειναι η γρήγορη φόρτιση στο ON οπως ειναι out of the box.

Αν θες να μειώσεις τη θερμοκρασία το βάζεις στο OFF η βάζεις και φορτιστή με μικρότερη ισχύ πχ 1.5Α

Sent from my iPad Air 2

Η ετυμηγορία είναι δλδ. να το κρατήσω ή να το στείλω? Μπερδεύτηκα συγγνώμη κιόλας αλλά τα έχω παίξει και με τη ζέστη..
Και σας ευχαριστώ πολύ όλους !!