Τόσο πιάνω εγώ οταν σερφάρω με wifi only.
Σιγά μην πήγαινε 40 δηλαδη.
Sent from my iPad Air 2
μάλλον έχει active cooling η συσκευή σου για να έχει την ιδια θερμοκρασία με το περιβάλλον εξω χρησιμοποιείται
Τόσο πιάνω εγώ οταν σερφάρω με wifi only.
Σιγά μην πήγαινε 40 δηλαδη.
Sent from my iPad Air 2
μάλλον έχει active cooling η συσκευή σου για να έχει την ιδια θερμοκρασία με το περιβάλλον εξω χρησιμοποιείται
Η ετυμηγορία είναι δλδ. να το κρατήσω ή να το στείλω? Μπερδεύτηκα συγγνώμη κιόλας αλλά τα έχω παίξει και με τη ζέστη..
Και σας ευχαριστώ πολύ όλους !!
Καλημερα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει για το s7 edge προστασια οθονης πχ tempered glass ή καποια μεμβρανη απο εδω ή εξωτερικο ebay κτλ αν υπαρχει καποιο λινκ να παραγγειλω
Σας ευχαριστω πολυ
Η ετυμηγορία είναι δλδ. να το κρατήσω ή να το στείλω? Μπερδεύτηκα συγγνώμη κιόλας αλλά τα έχω παίξει και με τη ζέστη..
Και σας ευχαριστώ πολύ όλους !!
Για θήκη έχω αυτή της Spigen η οποία είναι "σκυλί" και για την οθόνη μια ζελατίνα υγρής εφαρμογής (δε θυμάμαι τύπο) η οποία παρέχει μια κάποια προστασία, έχει πολύ καλή εφαρμογή στα πλάγια του Edge αλλά ήδη έχει ξεκολλήσει γύρω από το ακουστικό και πρέπει κάποια στιγμή να την αλλάξω (αλλά βαριέμαι :HTEHETH63![]()
α οκ,για το s6 εχει αραγε και ποσο;
Αν περναει ο δρομος σου και δε βαριεσαι,κανε μια ερωτηση.
Ναι όντως εχει υδροψηξη βαρέων βαρών μάλιστα
Το κρατάς εννοείται.
Εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις glass που να κάτσει άψογα και αξιόπιστα σε βαθος χρόνου λόγω της κυρτοτητας.
Πολλοι εχουν χαλάσει πολλα λεφτά για δοκιμές και στο τέλος απλα πέταξαν τα χρημάτα τους στα σκουπίδια.
Sent from my iPad Air 2
Να ρωτησω βρε παιδια, υπάρχει τροπος να παίζει youtube με κλειδωμένη οθόνη;
Μόνο με Firefox browser οπως διαβάζω οχι απο την εφαρμογη του YouTube που δεν υποστηρίζει τέτοιο πραγμα.
https://www.androidpit.com/how-to-play-youtube-videos-in-the-background
Διάβασε και τα σχόλια κατω ίσως γίνεται και με αλλα third party app οπως και στο κύριο άρθρο.
Sent from my iPad Air 2
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.