[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Τόσο πιάνω εγώ οταν σερφάρω με wifi only.
Σιγά μην πήγαινε 40 δηλαδη.

Sent from my iPad Air 2

μάλλον έχει active cooling η συσκευή σου για να έχει την ιδια θερμοκρασία με το περιβάλλον εξω χρησιμοποιείται

μάλλον έχει active cooling η συσκευή σου για να έχει την ιδια θερμοκρασία με το περιβάλλον εξω χρησιμοποιείται

Ναι όντως εχει υδροψηξη βαρέων βαρών μάλιστα :flipout:

Η ετυμηγορία είναι δλδ. να το κρατήσω ή να το στείλω? Μπερδεύτηκα συγγνώμη κιόλας αλλά τα έχω παίξει και με τη ζέστη..
Και σας ευχαριστώ πολύ όλους !!

Το κρατάς εννοείται.

Καλημερα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει για το s7 edge προστασια οθονης πχ tempered glass ή καποια μεμβρανη απο εδω ή εξωτερικο ebay κτλ αν υπαρχει καποιο λινκ να παραγγειλω
Σας ευχαριστω πολυ

Εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις glass που να κάτσει άψογα και αξιόπιστα σε βαθος χρόνου λόγω της κυρτοτητας.
Πολλοι εχουν χαλάσει πολλα λεφτά για δοκιμές και στο τέλος απλα πέταξαν τα χρημάτα τους στα σκουπίδια.

Sent from my iPad Air 2

Last edited:
Η ετυμηγορία είναι δλδ. να το κρατήσω ή να το στείλω? Μπερδεύτηκα συγγνώμη κιόλας αλλά τα έχω παίξει και με τη ζέστη..
Και σας ευχαριστώ πολύ όλους !!

Με 33 βαθμούς περιβάλλοντος και πάλι καλά να λες που είδες μόνο 38 βαθμούς στο εσωτερικό της συσκευής. Εννοείται να το κρατήσεις.

Οκ το κρατάω και το στήνω όπως ήθελα και ο Θεός να βάλει το ✋ Του. Εξάλλου έχω άλλες 5 μέρες για να το επιστρέψω.. Και αν το δείτε παιδιά πως το ξανά έβαλα στο κουτί του... Μέχρι και η σφραγίδα κανονική φαίνεται..Αφού ελεγα, θα νομίζουν πως δεν το άνοιξα καθόλου.. Χαχαχα ναι το είχα να κάνω σαν παιδάκι!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εν τω μεταξύ τονίζω ότι την ίδια θερμοκρασία είχε και ο επεξεργαστής και η μπαταρία Έτσι?.....

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Για θήκη έχω αυτή της Spigen η οποία είναι "σκυλί" και για την οθόνη μια ζελατίνα υγρής εφαρμογής (δε θυμάμαι τύπο) η οποία παρέχει μια κάποια προστασία, έχει πολύ καλή εφαρμογή στα πλάγια του Edge αλλά ήδη έχει ξεκολλήσει γύρω από το ακουστικό και πρέπει κάποια στιγμή να την αλλάξω (αλλά βαριέμαι :HTEHETH63:)

εχεις ψωνισει απ'αυτο το σαιτ;
Κινεζοι ειναι;

Από μαγαζί στην Πεύκη την πήρα τη θήκη Λάκη, τυχαίο είναι το site.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

α οκ,για το s6 εχει αραγε και ποσο;
Αν περναει ο δρομος σου και δε βαριεσαι,κανε μια ερωτηση.

Έχεις pm για να μη σπαμάρουμε το topic!

Ναι όντως εχει υδροψηξη βαρέων βαρών μάλιστα :flipout:

Το κρατάς εννοείται.

Εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις glass που να κάτσει άψογα και αξιόπιστα σε βαθος χρόνου λόγω της κυρτοτητας.
Πολλοι εχουν χαλάσει πολλα λεφτά για δοκιμές και στο τέλος απλα πέταξαν τα χρημάτα τους στα σκουπίδια.

Sent from my iPad Air 2

Αρα δεν βαζουμε τιποτα, το αφηνουμε ως εχει
Ευχαριστω πολυ να σαι καλα

Εγω τελικα πηρα μονο ενα backcase σιλικονης για να μη γρατζουνισω το πισω μερος, το οποιο ειναι και το πιο ευαισθητο.

Να ρωτησω βρε παιδια, υπάρχει τροπος να παίζει youtube με κλειδωμένη οθόνη;

Να ρωτησω βρε παιδια, υπάρχει τροπος να παίζει youtube με κλειδωμένη οθόνη;

Μόνο με Firefox browser οπως διαβάζω οχι απο την εφαρμογη του YouTube που δεν υποστηρίζει τέτοιο πραγμα.
https://www.androidpit.com/how-to-play-youtube-videos-in-the-background

Διάβασε και τα σχόλια κατω ίσως γίνεται και με αλλα third party app οπως και στο κύριο άρθρο.

Sent from my iPad Air 2

Μόνο με Firefox browser οπως διαβάζω οχι απο την εφαρμογη του YouTube που δεν υποστηρίζει τέτοιο πραγμα.
https://www.androidpit.com/how-to-play-youtube-videos-in-the-background

Διάβασε και τα σχόλια κατω ίσως γίνεται και με αλλα third party app οπως και στο κύριο άρθρο.

Sent from my iPad Air 2

Μια χαρα τελεια ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα σας.
Θα αποχαιρετήσω το αγαπημένο μου ?Nexus 6p γιατι θα μου δώσουν εταιρικό το 7 edge.
Επειδή θα κυκλοφορώ και σε μυστήριους χωρους (πχ εργοτάξια) , θα ήθελα να μου προτείνετε :

1)Μια με πορτάκι που να προστατευει ικανοποιητικά το κινητό .Ειδα την απλή official , ειναι καλή ?
2)Μια back case η οποία να δίνει πολύ καλή προστασία σε πτώσεις , ακομα και απο το πλαι αν γινεται (λογω του σχεδιασμού του κινητού)
3)Ενα tempered glass που να προστατευει και το πλάι.

Αν αυτα υπάρχουν και σε ελληνικά μαγαζιά, ακομα καλύτερα, αλλιώς απο amazon (UK/DE)
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Η επισημη Clear View Cover Black με εχει καλυψει πολυ καλά. Καλη εφαρμογή, χωρις να προσθετει ογκο, αλλα με καλή προστασια στις γωνιες της συσκευης. Δοκιμασα απο tempered glass αυτό, αλλα ηδη μετα απο 1 εβδομαδα ανασηκώνεται. Απο όσα διαβασα, καμιά δεν ειναι απολύτως καλή. Εχω παραγγειλει και αυτό εδω και καμια εβδομαδα οποτε ελπίζω συντομα να την εχω στα χερια μου και να πω εντυπώσεις.

Εγώ έχω το LCD view cover https://m.youtube.com/watch?v=P9PK4k4xvj4 και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Έχει πέσει αρκετές φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Tempered glass δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω διαβάσει τίποτα που να με καλύπτει

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλησπέρα και από μένα σε όλους!! Ψάχνω και εγώ για κάποιο καλό tempered glass για το S7. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? Από case προς το παρών φοράω την spigen rugged armor. Ευχαριστώ πολύ!!

Πολύ προχειρα συμπεράσματα ως κατοχος μόλις μιας ημέρας.
Θα κάνω συγκριση με το Nexus 6p

+

Εξαιρετικό design και κατασκευη. Σαν κόσμημα.
Εξαιρετική οθόνη , ισάξια με του 6p (ισως με οργανα να ειναι και ελαφρώς καλύτερη.Ο χρηστης δεν θα καταλάβει διαφορά)
Αν και 5.5" εχει πολύ μικρό form factor και εξαιρετικό χειρισμό
MicroSD is back !
Πολύ καλή αυτονομία (~45min μεγαλύτερη απο του 6P με την ιδια χρήση)
Ταχύτατη φόρτιση
Εξαιρετική κάμερα (οπως και το Nexus τραβανε πολύ καλά σκοτεινά πλάνα)

-

Το edge δεν το συνηθίζεις ευκολα. Αν και το side slide ειναι ευχρηστο (συγκριτικά με του 6 edge) , πιο πολύ υπάρχει για εφφε και στερεί real estate απο την οθόνη
Το fingerprint αν και παρα πολύ καλό γενικά , ειναι μια κατηγορία κατω απο του 6p. Και πιο αργό ξεκλειδωμα (θελει πάτημα) και λιγότερο ακριβές (στα σημεία). Δεν εχω δει ακομα αν υποστηρίζει και δεύτερο/τρίτο ... δαχτυλο :grinning-smiley-043 οπως το 6P
Χειρότερος ηχος απο το ηχειο σε σχέση με το 6Ρ (αναμενόμενο). Δυστυχώς ομως οχι μονο σε multimedia , αλλα και σε κλήσεις (πολύ καλό ειναι , απλα οχι σαν του Nexus)
Εξαιρετικά δύσκολο να βρεις tempered glass να ταιριάζει γάντι , αλλα και να μην βρίσκει σε καποια θήκη (μονο καποιες πολύ βασικές/slim μπαινουν χωρίς να σπρωξουν το γυαλί)
Αν και γρήγορο , δεν εχει απολύτως καμμία σχέση με την απόκριση του Nexus .Η συγκριη εγινε με το TW. Δεν δοκιμασα Google Launcher για να πω την αλήθεια.
Εχω την εντυπωση οτι το touch της οθόνης είναι λιγότερο smooth απο του 6Ρ , δεν είμαι σίγουρος.

Γενικά δεν αξιζε ιδιαιτερα η αλλαγή , καπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Εγινε αναγκάστικά βεβαια λογω εταιρικής σύνδεσης οποτε πλέον θα πορευτούμε ετσι ...
Μεγειά μου !

ΥΓ.Αν βρω και αλλα , θα ενημερώσω.

Νομιζω με τα edge ήρθε το τελος τον screen protectors για την samsung.
Δοκιμαζα μια μεβρανη χθες σε ενα φιλο, κουμπωσε μια χαρα, αλλα ειχε μια αισθηση γομολαστιχας, την οποια και αφαιρεσα αμεσα.
Εκανε ολο το τηλεφωνο να φαινεται σαν πλαστικο.

Βγήκε και του Σεπτεμβρίου το τελευταίο software update.(γερμανική unbranded συσκευη μιας και του Αυγούστου η Sammy ουδέποτε έδωσε)

d2509c59eab9026b0f600d92c3f9c9d7.jpg

Sent from my iPad Air 2

Last edited: