[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Το Iphone 7 black mat πήρα

To nexus δεν είχε σταθεροποιηση, τα βίντεο ήταν σχεδόν άχρηστα... και όλες οι εφαρμογές που ήθελα , κυρίως multimedia , ήταν προβληματικές , πχ το filmic pro

Θα μου λείψει η ασύρματη φόρτιση πάντως...πολύ βολική. Σκέφτομαι να τη βάλω και στο iphone...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι δεν έχει σταθεροποιηση αλλά για την χρήση που κάνουμε με ενα κινητό νταξ δε είναι οτι βγαίνουν κ άχρηστα τα βίντεο με σταθερό χέρι. Στην ανάγκη παίρνεις ένα gimbal με 150 και δουλεύει μακράν καλύτερα απο implemented IS

Εγω εννοουσα με το θέμα που παρατήρησες στην κάμερα του S7 το έκανε το nexus? είναι θέμα android ή κάτι κακογραμμένο από την sammy άραγε? (εκτός αν έπεσες στην περίπτωση)

Το Iphone 7 black mat πήρα

To nexus δεν είχε σταθεροποιηση, τα βίντεο ήταν σχεδόν άχρηστα... και όλες οι εφαρμογές που ήθελα , κυρίως multimedia , ήταν προβληματικές , πχ το filmic pro

Θα μου λείψει η ασύρματη φόρτιση πάντως...πολύ βολική. Σκέφτομαι να τη βάλω και στο iphone...

το plus να υποθεσω; γιατι μονο αυτο εχει οπτικο σταθεροποιητη

Gimbal μόλις πήρα, και γι αυτό άλλαξα κινητό! Δεν υποστηρίζει καμία σοβαρή εφαρμογή 60p...έχω επικοινωνήσει με Σάμυ και τους devs του filmic pro και άλλων εφαρμογών, και μου ανέφεραν ότι δεν τα υποστηρίζει μέσω API , αλλά με πλάγιους τρόπους , που δεν τα δίνουν σε τριτους!

Δεν υποστηρίζεται επίσης 4κ edit από κανένα προγράμμα ακόμα.

Επίσης καμία εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στη κάμερα όσον αφορά ρυθμίσεις για το βίντεο

Στο iphone μπορείς ν αλλάξεις τα πάντα, μέχρι και flat profil υπάρχουν

Και τέλος δεν υποστηρίζεται ακόμα, ούτε στο nugat, Sound digital out μέσω USB, για να το συνδέσω στο car stereo που έχω και χειρισμός από το τιμόνι

Γενικά το android έχει θέματα σε multimedia και οι εταιρείες κάνουν του κεφαλιού τους!

Το έχω και εγώ το σκαλωματακι με το s7 edge.
Μου φάνηκε ότι το είχα σε μικρότερο βαθμό αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα πάντως.

Τέλος υπήρχε σοβαρό θέμα με το drone της. DJI phantom 3 pro που έχω...δε δουλεύει με s7 ! Και γενικά η εφαρμογή της έχει θέματα σε android.
Δεν το διακινδυνεύω να έχω τέτοιο εξοπλισμό στον αέρα και να μου κάνει κολλήματα.

οκ συμφωνούμε με τα limitations, αλλά, αν θες να τα κάνεις όλα αυτά, γιατί δε τα κάνεις πιο σωστά με μια φωτογραφική μηχανή με αξιοπρεπές video recording αμέτρητες ρυθμίσεις κλπ κλπ?
τα κινητά είναι για την στιγμή, κι αυτό το καταφέρνουν αξιοπρεπέστατα!

Για 2 λόγους

Πρώτον, το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου, έχει πια πολύ καλη εικόνα, ειδικά την ημέρα. Είναι ελαφρύ και δε σε κουράζει.

Δεύτερον, ο αντίστοιχος εξοπλισμός για φωτογραφικές, είναι πιο βαρύς και κυρίως πιο ακριβός.

Πχ το gimbal που πήρα, κόστισε 150 και ζυγίζει λιγότερο από μισό κιλό... το αντίστοιχο για τη μηχανή μου ζυγίζει τα διπλάσια και κοστίζει τα τετραπλάσια!

Το gimbal που πήρα κάνει και για action cameras όπως η GoPro επίσης...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Για 2 λόγους

Πρώτον, το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου, έχει πια πολύ καλη εικόνα, ειδικά την ημέρα. Είναι ελαφρύ και δε σε κουράζει.

Δεύτερον, ο αντίστοιχος εξοπλισμός για φωτογραφικές, είναι πιο βαρύς και κυρίως πιο ακριβός.

Πχ το gimbal που πήρα, κόστισε 150 και ζυγίζει λιγότερο από μισό κιλό... το αντίστοιχο για τη μηχανή μου ζυγίζει τα διπλάσια και κοστίζει τα τετραπλάσια!

Το gimbal που πήρα κάνει και για action cameras όπως η GoPro επίσης...

Μα το έχεις μαζι σου, συμφωνούμε, αλλά για κατι απλό και τυχαίο είναι μια χαρά υπεραρκετό οποιοδήποτε flagship κινητό.
Αν χρειάζεσαι τα παραπάνω που ζητάς, τα χρειάζεσαι για μια βιντεοσκόπηση όπου πας οργανωμένος. Πχ για μια παιδική γιορτή, δε περιμενεις να την καταγράψεις με το κινητό! όποτε..
Απλά κάποιες σκέψεις κάνω.

Δώσε λινκ για το gimbal

Με πρόλαβες

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

μπορει καποιος με s7 / edge να κανει κατι αντιστοιχο με το βιντεο που εκανα?

Ενα απλο , αργο σχετικα Pan , απο δεξια προς αριστερα (και το αντιοστροφο) , με 1080 60p ?

Και να δει αν εχει αυτο το μικρο, ανεπαισθητο "τιναγμα" (stutter που εχω εγω στο δικο μου βιντεο εδω...)
Αν μπορει να το βαλει και στο youtube , ακομα κλαυτερα , να το δω ...

https://www.youtube.com/watch?v=NaacYMM9NVo
Έχεις δίκιο.
Είναι απαράδεκτο αυτό με την κίνηση.
Μπορείς να βάλεις το ίδιο βιντεάκι με το νέο σου κινητό;

Ρε παιδια χαλαρωστε λιγακι. Κινητό ειναι και τραβαει μια χαρα. Αν καποιος θελει επαγγελματική χρηση, παιρνει επαγγελματικό εξοπλισμό.

Δεν είπα ότι δε τραβάει καλά το s7... Αν κι έχει τα θέματα του, μια χαρά βίντεο και φώτο βγάζει.

Το βίντεο του s7 το τσέκαρα και στο κινητό και στον υπολογιστή, έχει το ίδιο θεμα.
Το YouTube δεν το εμπιστεύομαι, απλά το έβαλα για να δείτε περίπου τι συμβαίνει.
Το έκανε και την ώρα της λήψης, σε αντίθεση με το iPhone που δεν το κάνει στο κινητό ή στον υπολογιστή.

Sent from my iPad using Tapatalk

οποιος θελει να τα δει στον υπολογιστη του, ας τα παρει απο εδω που τ ανεβασα....

https://www.dropbox.com/s/wbpt4r4hypd9o4w/test.rar?dl=0

to s7 το ειχα αρκετο καιρο , οπως και το s7 edge... τα ιδια θεματα ειχα (και ολα τα παραπανω που ανεφερα, οχι μονο αυτο).

Στο Iphone δεν εχω τετοια θεματα...

ΥΓ... το youtube , οπως ειπα, μονο για τεστ το εβαλα.
Κρινω ΜΟΝΟ απο δικα μου δειγματα , σε κινητο και υπολογιστη.