Παρέλαβα εδώ και και 2 ημέρες τα skin από dbrand και slickwarps
Είναι στα εξής 3 σχέδια.
1.Galaxy S8 Back Black Dragon
Galaxy S8 Front Top Red Carbon
Galaxy S8 Front Bottom Red Carbon
Galaxy S8Camera Red Carbon
2.GALAXY S8 NAKED WRAP(όπου μου δώσανε ένα δεύτερο για δώρο!)
3.ANIMALACTIC SERIES SKINS/WRAPS FOR GALAXY S8-BLACK PANTHERA
Εντωμεταξύ εχθές ειδα για πρώτη φορα το plus και το σύγκρινα με το δικο μου το s8.
Χαώδη η διαφορά μεταξύ τους,δεν συγκρίνεται το μικρο σε βολικότατα, ευχρηστία,εργονομία και χρήση με ένα χερι.
Είχα είναι η αλήθεια στην ακρη του μυαλού μου μήπως τελικά στο τέλος το μεγάλο με καλύψει καλυτέρα και με κερδίσει έναντι του μικρου, αλλά δεν.
Στην πράξη πιάνοντας το μου φάνηκε αρκετά δύσχρηστο, τεράστιο και άβολο για τα γούστα μου αν και η οθόνη πιο χορταστική.
Ενας επιπλέον λόγος να μείνω με το μικρο ειναι γεγονός ότι το plus δεν είναι πολύ καλύτερο σε αυτονομία από το μικρο σε αντίθεση με s7 σειρά που η διαφορα στα 2 μοντέλα ήταν μεγάλη) από την άλλη εχω συνηθίσει να χειρίζομαι το κινητο με ένα χερι αποκλειστικά και εκεί κακα τα ψέματα υπερτερεί κατά κράτος το μικρο και από την άλλη βαλε την παράμετρο ότι εχω στην κατοχή μου πάντα ένα ipad 9.7 ίντσες που τακτικά το κουβαλάω μαζι και το οποιο μπορεί πιο αποδοτικά να καλύψει την ανάγκη σε multimedia περιεχόμενο η gaming και φυσικά πιο ανετο και χορταστικο διάβασμα η browsing από ότι το plus.
Εξίσου extra μειονέκτημα στο plus όπου η θέση του fingerprint scanner δίπλα στην κάμερα κάνει μπαμ πολύ περισσότερο από ότι στο μικρό.
Στα της συσκευής τώρα σε επίπεδο λογισμικού για όσους θέλουν να κόψουν ενημερώσεις λογισμικού απο Samsung η παρακάτω εφαρμογή δουλεύει άριστα.
Το μυστικό ειναι στο σεταρισμα της συσκευής ειτε στην αρχη ειτε μετα απο hard reset να το κάνουμε αποκλειστικά με mobile data και οχι με WiFi κατεβάζοντας αφου τελειώσουμε το αρχικό setup την εφαρμογή και να μπλοκάρουμε ενημερώσεις.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kunkunsoft.packagedisabler&hl=en
Η πρώτη κίνηση αποκλειστικά αυτή,μετά κάνουμε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και μπορούμε πλέον ελεύθερα να συνδεθούμε σε WiFi και υπόλοιπο σεταρισμα-στήσιμο συσκευής.
Αλλιώς αν κάνουμε από αρχή setup με WiFi η συσκευή από μόνη της θα τρέξει στο παρασκήνιο να βρει την όποια διαθέσιμη αναβάθμιση και μετά δεν έχει νόημα να βάλουμε την εφαρμογή αφού ήδη θα βγαζει ειδοποίηση και θα χτυπάει συνεχώς την πόρτα απ εξω και μας περιμένει χωρίς να μπορούμε να αναιρέσουμε το αναπόφευκτο(να μας προτρέπει συνεχώς να κάνουμε την αναβάθμιση με συνεχές υπενθύμιση)
Στα της μπαταρίας να πω ότι για 2 σερι ημέρες(Τριτη-Τετάρτη) εβγαλα 6+ ωρες SOT με 2 πλήρες φορτίσεις.
Πολύ ικανοποιημένος θα ελεγα.
Τα περίμενα σαφώς χειροτέρα αλλά με εξέπληξε ευχάριστα.
Πιο κοντά σε 7 edge παρα σε s7 flat με απολυτη σιγουριά.
Σε πιο νορμάλ χρήση θα με βγάζει ανετα 1.5 ημέρα η και 2.
Με λιώσιμο αυτές τις 2 ημέρες με μπόλικο σκαλισμα σε ρυθμίσεις και σεταρισματα,hard reset εξίσου εκανα με μπόλικες προσθααφαιρεσεις app με δοκιμη αρκετων Bixby remapping app και πολλές δοκιμες σε edge player και music player app εως βρω τη σωστη χημεια και ισορροπία που ήθελα.
Με λυπη μου διαπίστωσα ότι third party music app δεν συνεργάζονται αρμονικά με edge player λειτουργια αντίθετα με ότι συνέβαινε με 7 edge και οσο ήμουν με 6.0.1.
Μονο με Samsung player δουλεύει πολύ καλα και αυτό μετα από αρκετές δοκιμές.
Φωτεινότητα μεταξύ 30-50% αναλογια WiFI-data 70-30 με μπόλικη μουσική με Bluetooth stereo handsfree,αρκετο browsing,δοκιμή κάμερα με φωτογραφίες το AOD καμιά ωρα ημερησίως χρηση,με συγχρονισμους 2 email account push,μπολικο messaging με WatchApp.
Σήμερα καλως εχόντων των πραγμάτων θα παραλάβω και το arctic silver και θα αποφασίσω ποιο από τα 2 χρώματα θα κρατήσω.
Sent from my iPad using Tapatalk