[Επίσημο] Samsung Galaxy S9 Series

Ρε παίδες, έχει πέσει το S9 στην παρακάτω τιμή:

https://www.skroutz.gr/s/13784465/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html

Είμαι κάτοχος του S5, οπότε ήρθε η ώρα να κάνω κίνηση. Αναρωτιέμαι μήπως είναι ύποπτη η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή απο τα μεγάλα καταστήματα.
Ήμουν μεταξύ του S8 και S9. Αλλά τώρα είναι κοντά στην ίδια τιμή! Μήπως χάνω επεισόδια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. :huh2:

Αν είναι safe, θα πάω για S9 στα 588 .

Αφενός όσο περνάει ο καιρός οι τιμές πέφτουν αφετερου ξεκίνησαν τα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος -Πλαισιο να κάνουν πολύ καλύτερες τιμές από τις αναγραφόμενες στα sites.
Δεν είδες προχτές που έβγαλε το Πλαίσιο διαφήμιση δώρο το ΦΠΑ 24%; Έφτασε τις τιμές των σκρουτζομαγαζων. Και αν μπορείς να κόψεις και τιμολόγιο αφαιρεί κανονικά το 24% από αυτή την τιμή όχι τις απάτες που κάνουν τα σκρουτζομαγαζα.

Εννοώ ότι έχουν άλλη τιμή για τιμολόγιο και άλλη χωρίς. Πράγμα που δεν έκαναν πριν τον καινούργια διάταξη ΠΟΛ.
Εγώ ξέρω ότι αν ένα πράγμα έχει π.χ. 500 ευρώ και ζητήσεις τιμολόγιο είναι 500 -24% από την εποχή της λάσπης...Ανέκαθεν.
Οχι για τιμολόγιο να σου λένε: α τώρα κάνει 600 - 24% ....

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S9 / S9 plus

Τσίμπησα το Samsung S9 DUAL EU απο skroutzoμαγαζο με 506

Περίπου όσα έδωσες για τηλεόραση... :p

Μεγειά !!! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S9 / S9 plus

χαχαχαχαχα....κάπως έτσι φίλε μου...ευχαριστώ.

Μεγειές. Με τιμολόγιο;

Ναι...και βασικά μου είπε η εταιρεία μου ότι τελικά θα με χρεώσει 400 !!!
Με κάνανε έναν χαρούμενο εργαζόμενο. Δεν ξέρω όμως γιατί είχαν τη δυνατότητα να μου πουν 400 και όχι 500 που υπολόγιζα.
Η θήκη έτσουξε πάντως στα 40, αλλά χαλάλι, είναι ανάλογη του κιν.

Εννοώ ότι έχουν άλλη τιμή για τιμολόγιο και άλλη χωρίς. Πράγμα που δεν έκαναν πριν τον καινούργια διάταξη ΠΟΛ.
Εγώ ξέρω ότι αν ένα πράγμα έχει π.χ. 500 ευρώ και ζητήσεις τιμολόγιο είναι 500 -24% από την εποχή της λάσπης...Ανέκαθεν.
Οχι για τιμολόγιο να σου λένε: α τώρα κάνει 600 - 24% ....

Κάτι είχα μυριστεί προ καιρού που είχα πάρει κάτι αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν γενικευμένο το φαινόμενο

Και αυτά για να κρατήσουν το ΦΠΑ 30 / 60 ημέρες μέχρι να τον αποδώσουν στο κράτος ή (το πιθανότερο) να μην τον αποδώσουν ποτε;

Μια ακόμη απόδειξη υγιούς εμπορίου...

Ελλαδαρα...

Κάτι είχα μυριστεί προ καιρού που είχα πάρει κάτι αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν γενικευμένο το φαινόμενο

Και αυτά για να κρατήσουν το ΦΠΑ 30 / 60 ημέρες μέχρι να τον αποδώσουν στο κράτος ή (το πιθανότερο) να μην τον αποδώσουν ποτε;

Μια ακόμη απόδειξη υγιούς εμπορίου...

Ελλαδαρα...

Προς το να μην αποδώσουν ποτέ...
Ακούγεται πτιβιδοι άνθρωποι/επαγγελματίες έχουν 2-3 τέτοια καταστήματα με πχ τα δύο να είναι βρώμικα και το ένα καθαρο...

Το θεμα είναι ότι, ως καταναλωτές, πρεπει να καταλάβουμε ότι αγοράζοντας από τετοια μαγαζια στο τελος κανουμε κακό σε όλους.

Το θεμα είναι ότι, ως καταναλωτές, πρεπει να καταλάβουμε ότι αγοράζοντας από τετοια μαγαζια στο τελος κανουμε κακό σε όλους.

Ισχύει, αλλα στην εποχή της Ελλάδας που διανύουμε, ο μισθωτός εκεί θα πάει. Στον επαγγελματία τέτοια "περνάνε" επειδή ως γνωστόν, όλοι (οι επαγγελματίες) στην Ελλάδα τα σκάνε χοντρά και δεν πεινάνε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S9 / S9 plus

Προς το να μην αποδώσουν ποτέ...
Ακούγεται πτιβιδοι άνθρωποι/επαγγελματίες έχουν 2-3 τέτοια καταστήματα με πχ τα δύο να είναι βρώμικα και το ένα καθαρο...

ενδιαφερουσα λεξη,μας την αναλυεις λιγο;