Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
..... που και που λαγκαρει,
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Παίδες θα δίνατε 400 + ενός έτους S7 32GB σε πρόγραμμα ανταλλαγής για το S9;
Συγνώμη το 5G τι θα το κάνετε; Θα κατεβαζετε GB με το κινητό και θέλετε τόση ταχύτητα;
Συγνώμη το 5G τι θα το κάνετε; Θα κατεβαζετε GB με το κινητό και θέλετε τόση ταχύτητα;
Μόνο εάν θέλεις το καινούριο design. Διαφορετικά το S7 ακόμα στέκεται αξιοπρεπέστατα, μην φανταστείς τις τρομερές διαφορές ούτε στη κάμερα ούτε σε επιδόσεις, η GPU είναι λίγο καλύτερη αν σε ενδιαφέρει, αλλά μέχρι εκεί.
Η αλλαγή σαφώς και αξίζει. Έχω περάσει από το s7 edge σε s8+ και τώρα σε s9+.Παίδες θα δίνατε 400 + ενός έτους S7 32GB σε πρόγραμμα ανταλλαγής για το S9;
Δηλαδή κάθε χρόνο σκας ποσά; 700αρια; Και ποιες είναι οι εμφανείς αλλαγές στη πράξη; Πάντα το είχα απορία.Η αλλαγή σαφώς και αξίζει. Έχω περάσει από το s7 edge σε s8+ και τώρα σε s9+.
Κάθε αλλαγή ήταν εμφανής. Απλά θα σου έλεγα να δεις το plus. Τα σκέτα δεν μου άρεσαν λόγω αναλογίας οθόνης. Τα plus είναι πιο φαρδιά.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.