[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

κατσε βρε Φραγκι ... :D
Προσωπικα οτιδηποτε πανω απο 3.5 μεγεθος το θεωρω παντοφλα , αβολο και γενικα αστειο να το κυκλοφορω.
Οποτε γουστα ειναι αυτα.

Μάστορα είσαι φάουλ. Τo SII είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος overall μετο blackberry 9000 που έχω τώρα και έτη φωτός μπροστά σε τεχνολογία. Οπότε μια ή άλλη είναι....

Από την γενιά του SII δεν μιλάμε για απλά κινητά αλλά για handheld computers. Και η οθόνη 4.3 είναι μεν μεγάλη αλλά στο όριο. Εδώ πέρνουμε tab μαζί μας αυτό μας μάρανε??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Μάστορα είσαι φάουλ. Τo SII είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος overall μετο blackberry 9000 που έχω τώρα και έτη φωτός μπροστά σε τεχνολογία. Οπότε μια ή άλλη είναι....

Από την γενιά του SII δεν μιλάμε για απλά κινητά αλλά για handheld computers. Και η οθόνη 4.3 είναι μεν μεγάλη αλλά στο όριο. Εδώ πέρνουμε tab μαζί μας αυτό μας μάρανε??

Δεν ειναι ολος ο κοσμος που σκεφτεται ετσι.
Προσωπικα θελω πρωτα τηλεφωνο και μετα handheld computer.
Αλλοι , το αναποδο και το καταλαβαινω....
Αλλα νομιζω ειμαστε πιο πολλοι :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Δεν ειναι ολος ο κοσμος που σκεφτεται ετσι.
Προσωπικα θελω πρωτα τηλεφωνο και μετα handheld computer.
Αλλοι , το αναποδο και το καταλαβαινω....
Αλλα νομιζω ειμαστε πιο πολλοι :D

Αν ήθελες τηλέφωνο δεν θα έπαιρνες iphone και μάλιστα το 4, θα την έβγαζες και με ένα alcatel! Τα βασικά τα κάνει και αυτό!!!

Ομως δεν πήρες alcatel.......-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Αν ήθελες τηλέφωνο δεν θα έπαιρνες iphone και μάλιστα το 4, θα την έβγαζες και με ένα alcatel! Τα βασικά τα κάνει και αυτό!!!

Ομως δεν πήρες alcatel.......-bye-

Μα ολα τα θελω αλλα με αλλη σειρα ομως.
Πρωτα τηλεφωνο , ευχρηστια , μεγεθος και μετα gps , internet , εφαρμογες και παιχνιδια.
Αμα βγει το iphone5 με 4'' οθονη , προσωπικα θα παρω καποιο android με 3.5" (μαξιμουμ).
Παντως ολοι δικιο εχουμε γιατι ο καθενας εχει αλλες αναγκες/προτεραιοτητες.

Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Ειχα πει παλαιοτερα οτι τα κινητά αυτα ειναι τεραστια και παντόφλες σε σχεση με ενα iphone και οτι δεν θα τα προτιμούσα αλλα τελικα οι ιντσες μετρανε γιατι λιγο πολυ τα κινητά εχουνε φτασει σε σημειο να αντικαταστήσουν τα pc ακομα και μεσα στο σπιτι. Οποτε 4.3 ιντσες ειναι μια χαρα για μενα. Και αμα εισαι και κανα ταξιδακι δεν χρειαζεσαι ουτε laptop να κουβαλας ουτε tablet. Οποτε μιλαμε για λύση ολα σε 1 νοικοκυρεμένα.

Ειχα πει παλαιοτερα οτι τα κινητά αυτα ειναι τεραστια και παντόφλες σε σχεση με ενα iphone και οτι δεν θα τα προτιμούσα αλλα τελικα οι ιντσες μετρανε γιατι λιγο πολυ τα κινητά εχουνε φτασει σε σημειο να αντικαταστήσουν τα pc ακομα και μεσα στο σπιτι. Οποτε 4.3 ιντσες ειναι μια χαρα για μενα. Και αμα εισαι και κανα ταξιδακι δεν χρειαζεσαι ουτε laptop να κουβαλας ουτε tablet. Οποτε μιλαμε για λύση ολα σε 1 νοικοκυρεμένα.

I couldn't agree more

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Υ.Γ.
Τάσο μου έχω τραβήξει πάνω από 25 βιντεάκια με την κάμερα,τα 22 από αυτά την 9 μηνών ανιψιά μου.Ποροτκαλί πάντως δεν φαίνεται με τίποτα.

Οταν είχα δοκιμάσει φωτογραφία μέ το πρωτο Galaxy μέσα σε Γερμανό, στο default, τα πράσινα ράφια έβγαιναν φωσφορούχα. Καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ξέρετε πότε έγιναν ακριβώς ίδια; Οταν έπαιξα με το white balance και επέλεξα εσωτερικό φωτισμό. Τότε ναι τα χρώματα ήρθαν στα ίσα τους όπως στην πραγματικότητα και όπως τα έδειχνε και το iPhone.

Το γεγονός αυτό ομολογώ ότι με χάλασε. Αν είναι να παίζουμε με το white balance και σε κινητό, χάσαμε την μπάλα......

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

.... αλλα σίγουρα αρνητικο η μη δυνατότητα ρυθμισης δεν εχει σε αντιθεση με το tab που μπορεις να πειραξεις κορεσμο ενταση φωτεινότητα μαυρο ....

Εσύ που είσαι ψαχτήρι, μήπως έχει βγει κανά app με ρυθμίσεις για τα χρώματα;
Καθόλου απίθανο.

Δεν εναι θεμα μονο του white balance... ειναι η γενικοτερη αποδοση του κινητου στο χρωμα.
Ειχει υπερβολικο κορεσμο, που δεν διορθωνεται μονο με application , αλλα θελει αλλο firmware .

Αυτό που δεν τσέκαρα , το οποίο μπορεί να τσεκάρει μόνο όποιος το έχει, είναι αν η φωτογραφική μηχανή/κάμερα τραβάει σωστά και απλά η απεικόνιση στην οθόνη είναι λάθος.

Αυτό για να το τσεκάρει κάποιος πρέπει να δει την φωτογραφία/βίντεο στο pc/τηλεόραση και να την συγκρίνει με την οθόνη του κινητού.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Εσύ που είσαι ψαχτήρι, μήπως έχει βγει κανά app με ρυθμίσεις για τα χρώματα;
Καθόλου απίθανο.

Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου δυστυχώς.

Για την ιστορία το μενου στο tab ειναι έτσι.
sc20110615114709.png

Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν και στις λοιπές συσκευές κάτι παρόμοιο by default?

Attachments

• SC20110615-114709.jpg
    SC20110615-114709.jpg
    11.2 KB · Views: 18

Ειναι καλύτερη απ οτι δείχνει στην οθόνη του κινητού, άρα ειναι θέμα της οθονης του galaxy, δεν διορθώνεται άραγε;

Πάντως εγώ κάτι τσόντες που βλέπω στο κινητό μια χαρά μου φαίνονται. Εκτός εάν γουστάρω να βλέπω Ούμ-πα Λούμ-πα και δεν το ξέρω. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δεν εχει να κανει με το τι τραβαει η μηχανη μονο, αυτο διορθωνεται και μετα στο photoshop, οσο εχει να κανει με την αποδοση στην ιδια την οθονη.
Αυτο δε διορθωνεται...

Το να θεωρώ πρόβλημα το ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται κορεσμένα χρώματα στην οθόνη ενός κινητού που κατά τα άλλα μόνο καφέ δεν ψήνει, είναι τουλάχιστον αδιάφορο ως επιχείρημα.
Οι φωτογραφίες που βγάζει όταν τις μεταφέρεις είναι άριστες. Όλες οι άλλες λειτουργίες του επίσης.
Και το iphone κιτρίνιζε η οθόνη του, σημαίνει ότι είχε πρόβλημα?